• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
syy kuzum beniimmm:)))çok güldüm sana yaaa...bitanem sende pko olsa inci kolyesi gibi dizi dizi kistlerin olur.buda ultrasonla çok rahat görünür.1 günlük 2 günlük gecikmeler önemli değil.kendinde sorun arama kızzz...kocayı düzelttin sıra kendine mi geldi...kızacam bak sana heee:47::47::47:tamam git adetin 3. günü hormon testi yaptır ama stres yapma,sende bişey yok.olsa mutlaka beli olur.rahim filmi bile çektirdin daha ne yapacaksın?

tatlım,tam 3 gün olmuş.şuanda çok ideal.bugün yaptırsın bencede.

haklısın tatlım ama ne bilim o da önemli bir şey hiç belli olmaz olmadıkça nsan sorun yaratıyor kendinde:5:

arkadaşlar,varikoselle mücadelemden 16 ay sonra pes ediyorum artık...
bir dahaki adetle tüp bebeğe geçmeye karar verdik eşimle.16 ay bekledik artık çok yıprandık.belki de tüp bebek vesile olacak bebeğimin gelmesine.çok isterdim normal yolla anne olmayı,eşime sürpriz yapmayı,nasip...olsunda parayı pulu hiç birşeyi gözüm görmüyor.5 bin lira gibi bir meblağ tutacak.yeter ki olsun...

hakkınızda hayırlısı olsun canım bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz...

allah kabul etsin canım inş bugün biter...

okuyamadin ben aksam:(( embiryolarimizi dusunup arastirma yapmaktan okuyamadim bi sitede kotu morfoloji yaziyodu 5ba kalitesindeki embiryomuz icin ona cok canim sikildi:( onun disinda her yerde iyi diyor..off ne zor isler bunlar yaaaaa nolur bizde kendiliginden pat diye hamile kalsak her normal insan gibiiii

Aynı bizimki de korkuyor az önce demesin mi cuma teste gidelim neymiş pazar gece olmuş cuma günü daha iyi sonuc olurmuş demiyo ki korkuyorum... benim de moralim bozuldu biraz zaten meraktan heyecandan hop oturup hop kalkiyorum neyse inş sonuç iyi gelir de beklediğimiz de değer. ..bu arada sizde sperm çıkışı var mıydı hiç. .

canım işinize karışmak gibi olmasın ama bence cuma geç olur.çarşamba bile olabilirdi ki en ideali perşembe bence.cuma geç olur.
zaten bizden milyonlar çıkmıyoki.ilk çıkışta 50 bin çıkmıştı bizden biliyorsun.o yüzden zaman önemli bence.

haklısın canım beklemek daha zor.

şimdi ön görüşme için randevu aldım 31 Marta.ücret alınmıyor ön görüşmede dediler.ayy çok heyecanlandım yaa:52::52::52:

yumurta toplama işleminden sonra biraz ağrı oluyormuş,inşallah onu da Allah'ın izniyle atlatırız...

canım hayırlı olsun randevun.bol şans getirsin size 31 mart.
kafana takılanları burdan yada özelden her zaman sorabilirsin.
sakın stres olma.rabbim hakkınızda hayırlısını versin.:16::16::16:

canim tebrik ederim insallah kalp atislarini duyarsin pit pittttt:)) bende dondurulmus transferimi bekliyorum, siizn morfoloji sorununuz var miydi ve embiryonuzun kalitesi neydi acaba?

canim tebrik ederim insallah kalp atislarini duyarsin pit pittttt:)) bende dondurulmus transferimi bekliyorum, siizn morfoloji sorununuz var miydi ve embiryonuzun kalitesi neydi acaba?

canım saolasın.inşallah yarın gidicez ama kalp atışı için erken olabilir.şimdilik sadece kesemizi görcez herhalde.
inşallah dondurulmuşlarınla sende yaşarsın bu yaşadıklarımı canım.sansın bol olsun seninde.

canım benimkiler 3 gün embriosuydular.
6 yumurtam toplandı.5i döllendi.3. güne hepsi çıktı.sayı az olduğu için 5.günü bekleyemezdik tehlikeye atmaya gerek yok dedi doktor.
en iyi 2 taneyi transfer edicez dedi.

kalan 3 taneyi donduramadık.çünkü kaliteleri çok iyi değil dondurma işlemi yapılamaz.boşuna para ödemeyim ve onlara umut bağlamayın.imha edicez dedi.bizde tamam dedik.

bana transfer edilenler için.şöyle anlatayım 5 üzerinden 4 alırlar ama sınıfı geçerler dedi.biri 6 hücreli diğeri 10 hücreliydi canım.
ama test yaptırdığım gün.doktorum senden çok umutluyum.emriyolar gerçekten iyi durumdaydı, kaliteliydi ve sende bi sorun yoktu dedi.
ama şuan tekmi, ikizmi bilmiyorum.ama değerlerim tek gibi.yarın kese için gidince görcez bakalım.
sağlıklı olsunlarda tek ikiz farketmez.rabbim nasıl uygun gördüyse artık.
morfoloji sorunumuz yoktu bu arada.sadece sayı çok azdı.bunlarında %65 i hareketliydi.
:55::8::55::8:

Son düzenleme:
canım saolasın.inşallah yarın gidicez ama kalp atışı için erken olabilir.şimdilik sadece kesemizi görcez herhalde.
inşallah dondurulmuşlarınla sende yaşarsın bu yaşadıklarımı canım.sansın bol olsun seninde.

canım benimkiler 3 gün embriosuydular.
6 yumurtam toplandı.5i döllendi.3. güne hepsi çıktı.sayı az olduğu için 5.günü bekleyemezdik tehlikeye atmaya gerek yok dedi doktor.
en iyi 2 taneyi transfer edicez dedi.

kalan 3 taneyi donduramadık.çünkü kaliteleri çok iyi değil dondurma işlemi yapılamaz.boşuna para ödemeyim ve onlara umut bağlamayın.imha edicez dedi.bizde tamam dedik.

bana transfer edilenler için.şöyle anlatayım 5 üzerinden 4 alırlar ama sınıfı geçerler dedi.biri 6 hücreli diğeri 10 hücreliydi canım.
ama test yaptırdığım gün.doktorum senden çok umutluyum.emriyolar gerçekten iyi durumdaydı, kaliteliydi ve sende bi sorun yoktu dedi.
ama şuan tekmi, ikizmi bilmiyorum.ama değerlerim tek gibi.yarın kese için gidince görcez bakalım.
sağlıklı olsunlarda tek ikiz farketmez.rabbim nasıl uygun gördüyse artık.
morfoloji sorunumuz yoktu bu arada.sadece sayı çok azdı.bunlarında %65 i hareketliydi.
:55::8::55::8:

canim cok sagol cevabin iicin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. banada hic fresh transfer yapilmadi.. aynen 6 yumurta toplandi 5 i dollendi, 6. gune kadar 2 si gelebildi ve donduruldu..simdide 2 mi 1 mi transfer ettirsek diye dusunuyoruz. ben genelde 1 den yanayim..bizim morfoloji sorunmuz var bu beni tedirgin ediyor..insallah sorun olmaz..varikosel topigini tup bebek topigine cevirdim pardon kizlar:)

canim cok sagol cevabin iicin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. banada hic fresh transfer yapilmadi.. aynen 6 yumurta toplandi 5 i dollendi, 6. gune kadar 2 si gelebildi ve donduruldu..simdide 2 mi 1 mi transfer ettirsek diye dusunuyoruz. ben genelde 1 den yanayim..bizim morfoloji sorunmuz var bu beni tedirgin ediyor..insallah sorun olmaz..varikosel topigini tup bebek topigine cevirdim pardon kizlar:)

hakkında hayırlısı olsun canım.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.:16::16::16:

haklısın tatlım ama ne bilim o da önemli bir şey hiç belli olmaz olmadıkça nsan sorun yaratıyor kendinde:5:

hakkınızda hayırlısı olsun canım bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz...
tamam haklısın ama sende sorun yok ki,boşuna strese giriyorsun...
inşallah hayırlısı olur hakkımızda...ne yapalım,nasibimizde bunları öğrenmek,görmekte varmış.1yıl olacak sanırım sizin yaz sonu değil mi?

ayy tatlım,Allah razı olsun...tamam aklıma takılanları soracağım sana inşallah.çok teşekkür ederim:16::16::16:

valla tatlım her telden çalıyoruz ne olacak sanki.bizde öğreniyoruz bu vesileyle.bende nisanda tüp bebek yaptıracağm,31 martta ön görüşmem var.anlayacağın ben memnunum bu muhabbetten:32::32::32:

valla tatlım her telden çalıyoruz ne olacak sanki.bizde öğreniyoruz bu vesileyle.bende nisanda tüp bebek yaptıracağm,31 martta ön görüşmem var.anlayacağın ben memnunum bu muhabbetten:32::32::32:

simdiden hayirli ugurlu olsun canim su gibi gecsin tedavin benimki gibi uzamansin:)) sonu bebisli olsunn:49:

hadi bakalim zeynepcigim seninde kararin hayirli olsun .. Insallah tez zamanda olur . asilama sonrasi 2 asilama dusunmedin mi ? bende simdi asilama dusunuyorum ama mayista .eger olmazsa mayisa kadar normal sekilde simdi arkadastan geldimde dusunduk birlikte mayista asilama ile ikiz olabilme ihtimali varsa denemeye deger diye dusundum yani normalini beklemiyim diye knustuk mayista 7 ay olcak ameliyat sonrasi ama sorun ben 34 yasindayim .. yani guzel hersey ama kac yasinda anne olucam ki daha - sonrada ikinciyi dusunucez vs - bu nedenle ikiz olsa bikac sene cok zorluk cekerim ama sonrasinda ikiside buyumus olur diye dusunuyorum .. sende bana asilamadaki surecini anlatirmisin ? neden asilama icin cok iyi dusunmuyosun ? bi suru kisi var ama asilamasi tutan ?

kızlar bızım ılıskı en son cumartesı oldu bugun esım test versın dıyorum olurmu perhız suresını nasıl ayarlıycaz kac gun olmus oluyo

hayirlisi canim erkeklerin teste gitmemeside ayri sorun biliyorum ben de cok zor yolladim .. ama bu surecte de cok yiprandim insallah seninki tez zamanda gider de iyi sonuclar alirsiniz ..

Back
X