• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:

inşallah gerek kalmazz canm..ama kararınıza sevindim çünkü bklemek çok zor...bizde bu ay da biraz daha vitaminler kullanalım hayırlı ile 2 aya kadr bizde geçeriz tüpe...RABBİM GİTİTĞİMİX YOLLARDA ÖNÜMÜZDE BÜTÜN KAPILARI AÇSIN İŞALLAH..

bekle bekle nereye kadar,cesaretimi toplayıp karar verdim ya gerisi gelir Allah'ın izniyle.inşallah senin de gerek kalmaz,ama tüp bebekte olsa hamile kalalım artık yaaaa,vallahi yoruldum artık.eşine keçiboynuzu kürü yapıyosun dimi tatlım?

bekle bekle nereye kadar,cesaretimi toplayıp karar verdim ya gerisi gelir Allah'ın izniyle.inşallah senin de gerek kalmaz,ama tüp bebekte olsa hamile kalalım artık yaaaa,vallahi yoruldum artık.eşine keçiboynuzu kürü yapıyosun dimi tatlım?

ewet adamı bu ay vitamin deposuna dönecek...
arinmax aldım...pharmaton aldım...zinci alacam..
keçi boyunuzu kürü ve pekmezi... yapıyorumm... :)

ama bu işin sırrı zaten orada.spermler yıkanıyor ve hareket katılıyor.bu sayede spermler kaliteli hale geliyor.bence yıkanması lazım.ayrıca rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırma bence.bilemezsin ki belki ufak tıkanıklıklar var o zaman aşılaman boşa gitmiş olur.bence bikaç yer daha araştır.

canim benim tup bebekte bile rahim filmi cekilmedi, doktora kac kere sordum bazen cok kurcalamakta soruna yol acabilir senin suan cok guzel gorunuyor dedi..ole kaldi cektirmedik..henuz hic transferimde yapilmadigi icin iyi mi ettik kotumu bilemiyorum:) doktorlarin yaklasimlari farkli..gerci tup bebekte tuplerin acik kapali olmasi bizi ilgilendirmiyor dedi (ama soylede birsey var tuplerde sivi varsa embiryonun tutunmasini engelliyormus) asilamada spermler tuplerden gececei icin haklisin aslinda..spermler mutlaka yikanmaliki hizlari artsin..

Son düzenleme:
jonguil tatlım meryem suresini sen takıp etmişsin sağol tatlım.. elerine yüreğine sağlık...geçmişi okuyamıyorum pek müsait deilim...yarın girerim hayırlısı ile okuudkarını ilk sayfaya eklerim...öptüm canm...

evet tatlım ne demek tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bAna..öptüm canım

iyi aksamlar jonguilcim 2 tane eklermisin canim simdi okudum

jonguil__9

optimİst3__6

unbelivable__3

benay27__1

leman24__10

littleribirde__4

adzeynep__2

6 tane kaldı bugün bitiremedik bende bugün 4 tane okudum ama fazla kimse olmayınca yetişmiyor 3 güne 4 .gün bitecek galiba

jonguil__9

optimİst3__6

unbelivable__3

benay27__1

leman24__10

littleribirde__4

adzeynep__2

6 tane kaldı bugün bitiremedik bende bugün 4 tane okudum ama fazla kimse olmayınca yetişmiyor 3 güne 4 .gün bitecek galiba

canımcım bende 2 tane okuyabildim bugün...

canim benim tup bebekte bile rahim filmi cekilmedi, doktora kac kere sordum bazen cok kurcalamakta soruna yol acabilir senin suan cok guzel gorunuyor dedi..ole kaldi cektirmedik..henuz hic transferimde yapilmadigi icin iyi mi ettik kotumu bilemiyorum:) doktorlarin yaklasimlari farkli..gerci tup bebekte tuplerin acik kapali olmasi bizi ilgilendirmiyor dedi (ama soylede birsey var tuplerde sivi varsa embiryonun tutunmasini engelliyormus) asilamada spermler tuplerden gececei icin haklisin aslinda..spermler mutlaka yikanmaliki hizlari artsin..

tatlım,tüp bebek zaten tüpleri tıkalı olanlar için icad edilmiş:52::52:yani açık olup olmadığı önemli deii zaten embriyo rahme bırakılıyor.ama aşılama da öyle değil.spermle yumurta karşılaşıp döllenecek ve tüplerden rahime geçecekler o yüzden tüplerin açık olması şart.kızzz vallaha az daha uğraşsam Kadın doğum doktoru olurum heeee:52::52::52:

tatlım,tüp bebek zaten tüpleri tıkalı olanlar için icad edilmiş:52::52:yani açık olup olmadığı önemli deii zaten embriyo rahme bırakılıyor.ama aşılama da öyle değil.spermle yumurta karşılaşıp döllenecek ve tüplerden rahime geçecekler o yüzden tüplerin açık olması şart.kızzz vallaha az daha uğraşsam Kadın doğum doktoru olurum heeee:52::52::52:

heheh evet canim az daha calisip tibbi kazanamadik zamaninda:)))

ama bu işin sırrı zaten orada.spermler yıkanıyor ve hareket katılıyor.bu sayede spermler kaliteli hale geliyor.bence yıkanması lazım.ayrıca rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırma bence.bilemezsin ki belki ufak tıkanıklıklar var o zaman aşılaman boşa gitmiş olur.bence bikaç yer daha araştır.

Canim tup dusunmeye baslamassin hakkimizda hayirlisi olsun insallah tup diye gidersinde orada hamile oldugunu ogrenirsin bir cok insan gibi.Benim adetim halen gelmedi artik stresten kendimizi hasta edecegiz esleri duzeltelim derken aman kist falan birsey olmasinda gecikmesine bile raziyim valla doktor lafindan tiksinir oldum ama daha yolun basindayiz sanirim isin gercegi malesef

günaydın kızlar yarın sabah doktoro randevu almıştık,eşim sperm testi yaptıracaktı ben de hormon tahlili yaptıracaktım adet olmam lazımdı 2 gün geçti hala bişey yok ya..aksiliğe bakın.ne yapsam bilemedim.bugün adet olmassam ya randevuyu iptal ederim çünkü hormon tahlili adetin 2.veya 3.günü yaptırılıyor ya da gitmişken hormon tahlili değil gebelik tahlili yaptırırım :)))) gerçi bu ay boş geçtik sayılır pek umudum yok ama belki de adetim gecikmiştir pek olmaz ama ne bilim kafam karıştı ya..

Aynı bizimki de korkuyor az önce demesin mi cuma teste gidelim neymiş pazar gece olmuş cuma günü daha iyi sonuc olurmuş demiyo ki korkuyorum... benim de moralim bozuldu biraz zaten meraktan heyecandan hop oturup hop kalkiyorum neyse inş sonuç iyi gelir de beklediğimiz de değer. ..bu arada sizde sperm çıkışı var mıydı hiç. .
canm makesef yaptramadık test esım istemıyo yaptrmak bızde cıkıs vardı canm yaklasık 10 mılyn
ayyy aynennn...millet çatır çatır doğuruyor,biz hamile kalcaz diye göbeğimizi çatlatıyoz yaaa,töbeee...bitsin şu çile

kızzzz kendını tam toparlıym yıne hamıle haberı alıym canm ya ben bu ay hıs stres yapmadım guya hormonlarıma baktrdım ya prolaktın sınır 25 bende 26 cıkmıs kotumu bılıynmu

Back
X