- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.781
evet tatlım ne demek tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bAna..öptüm canım
canm şimdsi kimin için okuyorsunuz...zeynep in ki bitti sabnırım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım ne demek tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bAna..öptüm canım
günaydın kızlar yarın sabah doktoro randevu almıştık,eşim sperm testi yaptıracaktı ben de hormon tahlili yaptıracaktım adet olmam lazımdı 2 gün geçti hala bişey yok ya..aksiliğe bakın.ne yapsam bilemedim.bugün adet olmassam ya randevuyu iptal ederim çünkü hormon tahlili adetin 2.veya 3.günü yaptırılıyor ya da gitmişken hormon tahlili değil gebelik tahlili yaptırırım :)))) gerçi bu ay boş geçtik sayılır pek umudum yok ama belki de adetim gecikmiştir pek olmaz ama ne bilim kafam karıştı ya..
günaydın kızlar yarın sabah doktoro randevu almıştık,eşim sperm testi yaptıracaktı ben de hormon tahlili yaptıracaktım adet olmam lazımdı 2 gün geçti hala bişey yok ya..aksiliğe bakın.ne yapsam bilemedim.bugün adet olmassam ya randevuyu iptal ederim çünkü hormon tahlili adetin 2.veya 3.günü yaptırılıyor ya da gitmişken hormon tahlili değil gebelik tahlili yaptırırım :)))) gerçi bu ay boş geçtik sayılır pek umudum yok ama belki de adetim gecikmiştir pek olmaz ama ne bilim kafam karıştı ya..
inş hamılesındr canm evde test yap istersen duruma gore ayarlarsın kendını
günaydınnn ttlımm..
canm inşallah hormon testi yerine gebelik testi yaparsın...
bu bir kaç aydır sürekli gecikmeler oluyor..inşalalh senin ki boş bir gecikme dğeildir..
aynı şeyi ben de düşündüm canım valla, iptal etmicem randevuyu.adet olmassam dediğini yaparım :)))) benim adette gecikmem olmuyor da 26. gününden lekelenme başlıyordu canım.28.günü adet oluyordum. 29.günüm bugün daha erken aslında...
canm bnde gecikme olmazdı geçen ay 13 vgün koskoca 13gün gelmedi yaa... :)
işte öyle enteresan şeyler oluyor,bir ilaç etki ediyor,hava etki ediyor,stres falan...ben bir dukan diyeti yaptım o zaman hormon tahlillerim bile çok kötü çıkmıştı..bakalım bu kez ne olacak kırmızı kart gördüğümde yazarım ama 13.günde çok fazla bir gecikme canım.bu varikosel hastalığında düşük de çok oluyormuş.Belki tuttu tam tutunamadan gitti 13 gün şüphe uyandırıryor bir de adeti gecikmeyen biri için..
ayy biz de bugun gitmedik teste inş. yarın bir sorun çıkmaz da gideriz, cokk merak ediyorum çünkü biz de hiç 1 tane bile yoktu sperm sizde maşallah varmış inş. daha da artar sizinkisi. eşimin dedesinin safrakesesi kanseri olduğunu öğrendik bugun kayınvaldemle onu doktora bırakmıştık işe gelmeden sonra kayınvaldem aramıs esımı aglamıscanm makesef yaptramadık test esım istemıyo yaptrmak bızde cıkıs vardı canm yaklasık 10 mılyn
ayy biz de bugun gitmedik teste inş. yarın bir sorun çıkmaz da gideriz, cokk merak ediyorum çünkü biz de hiç 1 tane bile yoktu sperm sizde maşallah varmış inş. daha da artar sizinkisi. eşimin dedesinin safrakesesi kanseri olduğunu öğrendik bugun kayınvaldemle onu doktora bırakmıştık işe gelmeden sonra kayınvaldem aramıs esımı aglamısona da çok üzüldük, eşim bu aralar kendini hasta gibi de hissediyor, bende gidelim gidelim diye çok ısrar ediyordum ama bu durumdayken de test yaptırmak ne kadar dogru sonuc verır kafam karıştı, spermciklerin çıkacağı varsa da çıkmaz diye düşünmekten kendimi alamıyorum ..bir de yazık yani az değil ki 175 tl miş, umut tup bebeğe arayıp sordum bu kadar dediler..
bu arada senin eşin neden istemiyor yaptırmak canım, benim eşim içten içe korkuyor buna inanıyorum cünkü ya yine çıkmazsa diye içi içini yiyor ama bana bile yansıtmamaya çalışıyor bu konuda hıc konusmyor.ALLAHIM ne olur hayırlısıyla bize de sperm cıkısı nasip eyle de bebişimiz olsun , tabi tüm isteyenlere içinde de bize ver.
geldimmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar benim eşimde varikoselden ameliyat oldu bu ay 3 ayımız dolacak.
Test için sabırsızlanıyorum..
Rabbim cümlemizi tez vakitte sevindirsin .bebişlerimize kavuşalım
sizin ameliyat 3 ayı geçmiş. inşallah değerleriniz yükselmiştir...ama ilk 3 aydaki ne olursa cannızı sıkmayın.bizimde ilk 3 aydaki dğerler ameliyat öncesine göre düşmüştü...canım test mi 175 tl... ?
canm şimdsi kimin için okuyorsunuz...zeynep in ki bitti sabnırım...
selam delinefsim zeynep icin okuduk bitirdik senin icin okuyoruz simdi hatta sanirsam 3 4 tane falan kaldi ben bugun adet oldum okuyamiyorum allah kabul etsin rabbim tez zamanda bebegini verir insallah
evet canım biz 22 kasımda çift taraflı varikosel ameliyatı olduk , kasımda istanbul ümraniye medicana da test sperm testi yaptırmıstık bomboş bir kagıt verdiler bir de kagıtta değerler o olur ama testlerinde hiç detaylı değerler yoktu 157 mi ne almışlardı, geçen gün umut tüp bebeği aradım 175 tl dediler. biz de hiç olmadığı için umudumuz en azından bir kaç tane çıkması ..istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı test için, detaylı baktıklarına güvendiğiniz güzel bir yer ?
merhaba canm hoş geldin..
eşinin tam ameliyat tarihi nedir..listeye ekliyelim..
test için acele etme ki insan sabırsızlanıyor nasıl oldu diye..inşallah herşey oylundadrı ve yükselmiştir değerleriniz..bizleride haberran edrsin..
merhaba hoşbulduk tatlım..
13 ocakta ameliyat oldu..
evet hemde nasıl heyecanlıyım.bazılarının değerleri düşüyormuş vs.allah korusun rabbim şifasını vermiştir inşallah..
tabiykide ben bu hafta sonuna kadar regl olurum haftaya da testi yaptırırız sanırım..
ilgin için tşk ederim![]()
o bazılarının içinde biz varız canm..ama ilk 3. ayda yaptık hızda düşüş oldu...5. ayda yaptık sayı ve hız yeniden yükselmişti..
ilk 6. ayı dikkate almayın diyor bazı doktorlar ve burdaki arkadaşalr..
ekliyorum sni.
yaaaaa kusura bakma bilemedim..
maşallah inş dahada iyi olur ve tez vakitte bebiş müjdene yorum yaparız
tamam canım ekle ben takipteyim![]()