slm kızlar ben geldim....

çok sık giremiorum ama aklım hep sizde. cvp yazıpta gözümden kaçanlar varsa nolur kusura bakmayın sayfalar çok birikmiş.hepsini okuaymadım. bir hamilemiz var sanırımmm

çok sevndim Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
meryem suresine başlamışsınız sanırım çok iyi olmuş. biz annemle 41 yaptık bi tane bende 41 fetih suresi ve duası yaptım bi tane.Allah kabul etsin.
şimdi meryem suresini hergün okuyorum yine bu sefer saymıycam inşallah hamile kalana kadar hergün bi tane okumayı düşünyorum Rabbim izin verirse... listeye benide eklerseniz sevinirim zaten hergün bi tane okuyorum hem kendi adıma hemde burda okunan arkadaşımız adına şu an nazende 88 için okunuo sanırım bendende 5 tane yazın. kim takip edio listeyi bilmiorum. aslında hergün okuduğum için 7 de olabilir ama olurda okumayı unutursam fln die vebal altına girmeyim şimdi 5 diyeyim... birde kızlar tilavet secdesi yapmayı da unutmayın 58. ayet tilavet secdesi var. hatta tam orda bırakıp secde yapıp sonra tekrar okumaya devam ederseniz daha iyi olrmuş. bizim bi akraba yapmış...3. ayında hamile kalmış 1 seneden uzun süredir olmuodu bebkleri...
bu arada havuç kürümüz 3 gün sonra bitio sonra çakşıra başlıycam inşallah. ilacımıza devam ediyoruz. 1 ay olmak üzere. 2 ay kaldı.
bu aralar çok şüür iyiyim psikolojik olrak...kefir içiriyorum eşime hergünolmasada 2 günde bir fln diğer yaptıklarımızda yazalımmı kızlar... belki birimzn yapmayı unuttuğu bişeyler vardır ne dersiniz?
ben başlayayım....
sabahları saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir
saf zeytinyağında bekletilmiş avakado ( çok faydalı spermenciklere)

1 tatlı kaşığı bal polen arısütü propolis ısırganve ginseng karışımı
1 aydır havuç suyu. o bitince 1 ay çakşır suyu o bitincede 1 ay kavun çekirdeği yağı düşünüyorum inşallah.
her ikindin 1 avuç fındık kaju kuru üzüm
akşamları taze kırılmış ceviz antep fıstığı ve meyve..
2 günde bir bir bardak kefir
haftada bir somon balığı...
her akşam bol yeşillk kırmızı pancar turp ve brokolili salata
haftada br kereviz
haftada bir brüksel lahanası
....
daha öncede keçiboynuzu yaptım ama lökosit olduğu için bırakmak zorunda kaldık..
1 ay kadar da domates rendesi içirdim ( likopen çokfaydalı olduğu için spermlere)( yazdan hazırlamıştım şişelerde )
galiba bu kadar unuttuklarım varmı bilmiyorum... haydi herkes yazssın. eksiklerimz varsa tamamlayalım...
ben çok sık giremiorum ya öteki girişime birimz daha hamile olalım inşallah her hafta birimz olalım inşallah dularınızı unutmayın her birimzden...