• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __1

evlimutlu44 __3

littlebirdie__3

jonguil__6

nazende88__2

ayla_34__3

canm benim yapın zaten sakin bir yapı yanı sinirli konuşmam bile..yanı konuşamam...sadece söylediim gün gün biraz kenara atalım kredi çekince 5 bin yeri 3 çekeriz ki ödemesi kolay olsun ...ama adam iştee neresinden ne anladıysa artıkk...o zaten sürekli milletin çoculrı oluyor bnm ki olmuyor der onu afasını rahatlatıyorum ...sürekli olur yeter ki zamanı gelsin biz zaten elimizden gleni yapıyoruz ypaaczda deiyorum..am bilmiyorumm canm ne yapacaz ...

esin cok sansliymis senin gibi biriyle evli oldugu icin canim, valla ben bazenhemen parlayiveriyorum heleki konu cocuksa..saolsun benimde esim alttan alir..senin esinde azcik dusununce yanlis yaptigini anlayacaktir..sadace birazcik zaman..seni cok iyi anliyorum sabirsizlaniyorsun, ama ne yapalimki hersey hemen istedigimiz gibi olmuyor, bak ben taa 29 ekim 2013 te basladim dogum kontrol hapiyla tup bebek tedavime daha hala transferim yapilmadi, bazi aksakliklar yuzunden, insallah haftaya yapilcak bakalim pozitif sonuc alir sizlerede umut olurum, sifir morfoloji ve az sayiyla..Allah hepimizin yardimcisi olsun

esin cok sansliymis senin gibi biriyle evli oldugu icin canim, valla ben bazenhemen parlayiveriyorum heleki konu cocuksa..saolsun benimde esim alttan alir..senin esinde azcik dusununce yanlis yaptigini anlayacaktir..sadace birazcik zaman..seni cok iyi anliyorum sabirsizlaniyorsun, ama ne yapalimki hersey hemen istedigimiz gibi olmuyor, bak ben taa 29 ekim 2013 te basladim dogum kontrol hapiyla tup bebek tedavime daha hala transferim yapilmadi, bazi aksakliklar yuzunden, insallah haftaya yapilcak bakalim pozitif sonuc alir sizlerede umut olurum, sifir morfoloji ve az sayiyla..Allah hepimizin yardimcisi olsun

aslıda benm de korkum eşim çok sinirli ve sterli elimizdekini kaybetmekten korkuyorum...üstelik biri glse kredi çekecem dese çekmesine yardımcı olur..başkalarına akıl verir kensi ve annesi çocuğu olmayana tüp apın para bulunur falan ..ama yok kendilerine gelince duruyorar..biliyorum kolay değil ama elimizde umuduöuz var şükür tüp için değelrimiz normal...o da olamasa ne yapacktık ki bilmiyorum

ameliyat olalı 6 ay gecti ve sperm testi yaptırdık sonuclar cok güzel cıktı sayı 15 milyondan 35 milyon olmus bu beni cok umutlandırdı esim düzeldide bende sorun cık rahim incelmesi insallah bunuda atlatıcam

masallah cok sevindim bu degeriniz ml de mi toplamda mi ? hizlilik falan duzelmis mi peki ?? senin durumun icin dr ne dedi ? rahim incelmesi hic duymamistim . son soru esin bu surecte ilac vs kullandimi ??

aslıda benm de korkum eşim çok sinirli ve sterli elimizdekini kaybetmekten korkuyorum...üstelik biri glse kredi çekecem dese çekmesine yardımcı olur..başkalarına akıl verir kensi ve annesi çocuğu olmayana tüp apın para bulunur falan ..ama yok kendilerine gelince duruyorar..biliyorum kolay değil ama elimizde umuduöuz var şükür tüp için değelrimiz normal...o da olamasa ne yapacktık ki bilmiyorum

sinirlenmekte haklisin, durumu icine sindirmeye calisiyor demekki, biraz bekle bakalim..bende olsam kizarim ne demek baskasina para ver bize gelinceyok valla ne kavga ederdim esinle haaa, simdibile sinirlendim:)))sen bana bakma canim, hormonlarim cok fena su ilactan oturu, sakince konusmak herseyi halleder esine azcik zaman ver, simdide guzin abla gibi konustum:))))

Merhaba. Teşekkür ederimm, malesef butun degerler sıfır hıc sperm yok. Keşkee 1 milyonun altında bıle cıksaydı ınan sevınırdımmm normal yolla olma ıhtımalı bulunuyor ama bnde o ıhtımal bile yok! :( varıkosel eşimde varrr keşke bizim sebepte varıkoselden olsa ama bu ıhtımal cok cok az cunku varıkosel sıfırllastırmaz bıldıgım kadarıyla .. Doktor randevumuz nısanın bası işte neler olur neler bıter bılmıyorum, bildiğim birşey var bebişi hemen olsun ıstıyordum ama bu ımkansız oldugu için bır kacyılı gozden cıkardım bn yeterkı normal yolla hamil kalıyım ..
Sizin eşiniz ameliyet oldumu ? İnşllh hemencecık hamiş kalırsınız.. Rabbım annelık duygusunu hepimize yasatsınn ..

canim nerdesiniz siz ? iyi bir doktor bulun . arkadasim yeni tup bebek yapti esinin hic sperm yoktu ameliyatla tesa diyolar sanirim onunla sperm buldular kizda menapoza girmek uzereydi ilk denemeleri tuttu - umitsizlige kapilma . iyi bir doktor bulun varikosel 0 da yapabilir belki bilinmez .. hormonllarinda sorun olmus olabilir .. burda cogumuzun esi ameliyat oldu simdi degerlerin duzelmesini bekliyoruz ..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __1

evlimutlu44 __3

littlebirdie__3

jonguil__6

nazende88__2

ayla_34__3

hizimiz dustu artik sanirim :) bende okuyamiyorum bikac gune baslarim insallah .. haydi kizlar uygun olanlar okusunki herkese okuyalim .. yaz geliyor yazin hamile kalsak dogum kisa dogru olsa guzel olur - hamileligin son aylari sicaklarda cok iyi degilmis :) agir olunca sicak rahatsiz ediyormus . onun icin hepimiz yaza hamile kalalim insallah :)

yok bacım yok bizim ki nin kafasına vura vura öyle anlatırsın cNIM BUÜTN İŞLERİ AİLECE ya...nereye dr ertelenir böyle şeyler test konusunda onu d söylüyor bu ay ilaç kulnalım yine test yapalım hem 6. ay bitmiş olacak hmede ona göre krr alırız sterli sin değerelrmiz elimizden kaybetmeyelim diyorum o da tmm diyor ...bilmiyorum sanki biri gelip eline para koyacak..ben söyledin sadece bu ay sana söylüyorum peşine düşmezsen sen bilirsin ne ilç araştırırm ne de kür fln senin umrmda olmazsa bnde tkmam dedim..

evet canım haklısın dediğin gibi kendi umruna takmıyorsa sende öyle yapacaksın bu kocalara böyle yapmak lazım:9: allah yardım etsin hepimize canım çok zor bir süreç valla yıprandık iyice...

unbelivable __1

evlimutlu44 __3

littlebirdie__3

jonguil__6

nazende88__2

ayla_34__3

tatlım 3 tane daha okudum

tatlım varikosel ameliyatı olup sperm çıkışı olan hastalar var ama.benim eşim 8 ay önce ameliyat oldu canım.6 ay test yaptırdık nerdeyse sıfıra yakın olan değerler normal değerlere ulaştı yani ameliyat %100 başarı sağladı normalde ameliyatın başarı oranı%70 80 arası şans galiba biraz neden olmasın belki sizinde çıkış olacak bize değerlerin hepsinin sıfırlanma ihtimali olduğunu söylediler ama oranı%5 di şans oranı%70 olunca hemen kabul ettik ameliyatı.inş canım doktor kontrolünüz iyi geçer...
Sans oranı daha yuksek ıyıkı hemen yaptırmışsınız Rabbım tez zamanda hamılelık duygusu tattırsın sana ve ısteyen herkese tabıkı.. İnşllh teşekkür ederim

canim nerdesiniz siz ? iyi bir doktor bulun . arkadasim yeni tup bebek yapti esinin hic sperm yoktu ameliyatla tesa diyolar sanirim onunla sperm buldular kizda menapoza girmek uzereydi ilk denemeleri tuttu - umitsizlige kapilma . iyi bir doktor bulun varikosel 0 da yapabilir belki bilinmez .. hormonllarinda sorun olmus olabilir .. burda cogumuzun esi ameliyat oldu simdi degerlerin duzelmesini bekliyoruz ..
Bız yurtdısında arap ulkesındeyızz.. Doktor ! Bız buranın devlet hastahanesıne basvurduk ıste ılk kontrolumuzu yaptıracaz, buranın hastahanelerini beğenıyorummm bakalımm karsımıza cıkacak doktorunda faydasını goruruz .
Evet bnde tese yı arastırdım netten , ne mutlu arkadasınıza hayal kırıklıgı yasamamıs Rabbımmm kucagına almayı nasıp etsın..inşllh eşlerinizin degerleri yükselirrr ve hamiş kalırsınızz hemencecıkk :)

masallah cok sevindim bu degeriniz ml de mi toplamda mi ? hizlilik falan duzelmis mi peki ?? senin durumun icin dr ne dedi ? rahim incelmesi hic duymamistim . son soru esin bu surecte ilac vs kullandimi ??

canım toplamı 70 milyon acıkcası hiçbir ilac kullanmadı bukadarını bizde beklemiyoduk allahın taktiri hızda biraz problem var yüzde 50 olması lazımken yüzde 35 bakalım doktorumuz nediycek sonuca benim adetim 2 haftada bir geliyor doktora gittim rahim de incelme olduğunu bu yüzdende yumurtalık rahimde yer bulamadığı için catlıyamıyormus ilac verdi düzenleyici 3 ay boyunca kullanıcam sonra tedavi sürecine baslıycaz hakkımızda hayırlısı insallah allah herkezin gönlüne göre versin kimseyide cocuksuz bırakmasın rabbim

canm benim yapın zaten sakin bir yapı yanı sinirli konuşmam bile..yanı konuşamam...sadece söylediim gün gün biraz kenara atalım kredi çekince 5 bin yeri 3 çekeriz ki ödemesi kolay olsun ...ama adam iştee neresinden ne anladıysa artıkk...o zaten sürekli milletin çoculrı oluyor bnm ki olmuyor der onu afasını rahatlatıyorum ...sürekli olur yeter ki zamanı gelsin biz zaten elimizden gleni yapıyoruz ypaaczda deiyorum..am bilmiyorumm canm ne yapacaz ...

Canim ne kadar yaklasik orda tup fiyatlari?Sanki tup deyince bakkaldaki tup gibi oldu ama :9::9:Burda 13 bin dolarmis duyduguma gore ve de kimbilir belki 1 sene sonra randevulu.Uzerine gitme bosver su aralar bakarsin o gelir der sana tup yaptiralim diye biraz sakinlessin sonra yine konusunu acarsin guzel bir sekilde

Kizlar benim adetim niye gelmiyor yaa anlamiyorum neler olup bitiyor.Hergun agri cekiyorum sizi gibi ama gelmiyor sanki cok kan kaybetmisim gibi halim bile yok.Doktorada gittim test negatif.Kist mi var acaba:18:Kadin dogumcuya gitmeye kalksam 3 aydan once muayene vermezler pufff nefret ediyorum buranin sisteminden yaaa:19::19:

sen neredesin canım, bize de sperm testi için 40 gün sonraya randevu verdiler :)) çağımızın en büyük hastalığı kısırlıkmış

kızlar hurma pekmezini duydunuzmu hiç oda spermlere iyi geliyomuş. akşam eşim söyledi ben o kadar çok şey okudum hhhiç bi yerde görmedim hurma pekmezini sen önce keçiboynuzu pekmezini ye dedim ben ağzına tıkarsam öyle yiyo

devlete beyefendni sayesn başvuramıyoruz nihakı biraz geç yaptık devlet için daha 1 yıl dr bklememiz gerekiyor..yıprtma değil ama herşeyi salıyor umrumda değilmiş gibi ...elimizden geleni yapalım.. yni garanti yok diyor başka işler için kredi çekiyorlar babasıyla berBER ONLARINDA GARANTİSİ YOK..üstelik bunlarla onlar bi değil..

senn yasının 23 olması gerekıyo ve esınde sperm azlıgı oldugundan dırek beklemeden tup yapılıyo canm normal yolla olmaz dıyo dr oyuzden arastrma hastanesınden ıyı bı kadın dogumcu bul ve esjnın raporlarını goster bakallim ne dycek benm kız kardesımde aynı durumda canm daha 2 sene evlıler esınde sorun oldugundan hemen tup yapcaklar sjmdı

sinirlenmekte haklisin, durumu icine sindirmeye calisiyor demekki, biraz bekle bakalim..bende olsam kizarim ne demek baskasina para ver bize gelinceyok valla ne kavga ederdim esinle haaa, simdibile sinirlendim:)))sen bana bakma canim, hormonlarim cok fena su ilactan oturu, sakince konusmak herseyi halleder esine azcik zaman ver, simdide guzin abla gibi konustum:))))

bu ay sesimi çıkarmıyacağım zaten..test yapalım sonucu alalım aşılamay yetmezse bir daha söylerim tmm dedi dedi yok sa artık susrım kndi söyleyee kdr ..ki hoş knd de söylemez ama..

hizimiz dustu artik sanirim :) bende okuyamiyorum bikac gune baslarim insallah .. haydi kizlar uygun olanlar okusunki herkese okuyalim .. yaz geliyor yazin hamile kalsak dogum kisa dogru olsa guzel olur - hamileligin son aylari sicaklarda cok iyi degilmis :) agir olunca sicak rahatsiz ediyormus . onun icin hepimiz yaza hamile kalalim insallah :)

hiç sorma ben bu aralar evde eli gibi dolslnıyorum..ayrıca 3 günüdr üst üste vefat haberi alıyoruz oraya buraya gitmekten eve gldğimizde hemen yıgılıyorum...

evet canım haklısın dediğin gibi kendi umruna takmıyorsa sende öyle yapacaksın bu kocalara böyle yapmak lazım:9: allah yardım etsin hepimize canım çok zor bir süreç valla yıprandık iyice...
hiç sorma millet doğuyoru sanki hpsi bize doğuyor bizimkilerim umurumda değil ya...

Canim ne kadar yaklasik orda tup fiyatlari?Sanki tup deyince bakkaldaki tup gibi oldu ama :9::9:Burda 13 bin dolarmis duyduguma gore ve de kimbilir belki 1 sene sonra randevulu.Uzerine gitme bosver su aralar bakarsin o gelir der sana tup yaptiralim diye biraz sakinlessin sonra yine konusunu acarsin guzel bir sekilde

orda çok pahalı yaa...burdaa 5.5 bin dediler bizee... yol parası imiş flan pilan en fazla 7 bin tutar...

senn yasının 23 olması gerekıyo ve esınde sperm azlıgı oldugundan dırek beklemeden tup yapılıyo canm normal yolla olmaz dıyo dr oyuzden arastrma hastanesınden ıyı bı kadın dogumcu bul ve esjnın raporlarını goster bakallim ne dycek benm kız kardesımde aynı durumda canm daha 2 sene evlıler esınde sorun oldugundan hemen tup yapcaklar sjmdı

canım nihahı 1 yıl gç yptık yani ropor içi fln 1 yıl daha bklemem gerekiyor..ki o para da bulunmayack br paraolsa bn zaten sesinimi çıkarmam...ama bakacaz artık..bu ay da hayırlı ile geçsin..

Back
X