Valla yapiyorum cnm kendime umursamiyorum hemen onune birseyler koyuyorum yesin guclensin diye.Aynen benimkide oyle bazi geceler gece 12de gelir sabah cikar kahvalti yapmaz direk uzerini degisir cikar yemek koysan bir ogunluk kouyorsun buralarda oyle isyerleri yemek verse nerdeeee.Bende meyvesini bile dogruyordum artik bende yoruluyorum pek meyve yemiyor benimki.Abir cubur hastasi.Ne guzel muradlariniza ermissiniz darisi bize insallah
Hehehe bende onu bulunca nasil sevinmistim sanki cocuk bulmus gibi

Insallah.Canim ameliyat falan oldu artik nasil olsa bakalim benimde testlerim olsunda su asi doktorunu cidden bende degistirmek istiyorum zaten cok uzakta gitgel sorun bizim icin.Valla yapsin esin helal olsun ben hamile kalirsam bende gidip onune vermek istiyorum hamile kagidini hani normal olmazdi demistin hatirladinmi o benim demek istiyorum,Allahim insallah o gunleri goisterir bana
Tatlim bende nefret ediyorum zirt pirt dibine erene kadar sorulariyla bunaltiyor malesef beraber duruyoruz ondan zaten birsey diyemiyorum.Cevap vermesem saygisizlik olcak ogluna soramiyor oglu cvp bile vermiyor kadin bana soruyor yaa

Birgun dedi dusunme unutmaya calis rahat ol falan dedim icimden sen zirt pirt hatirlatirsan aa hamilemisin diye en ufak gribe bile oyle dersen ben nasil rahat olaqyim dedim .Sonra sesli bir sekilde dedim insanlar unutmama izin vermiyorlarki ikide bir bebek yokmu hamilemisin diye sorup duruyorlar bende unutmak istiyorum rahat olmak istiyorum dedim.Benmiyim o dedi.Kendi oldugunu da biliyor ama yinede soruyor

Hayir sen degilsin soran herkes dedim bende