• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

canim 3 tane de ben okudum eklermisin .

Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm

hadi bakalim canim hayirli olsun .. guzel haberlerini bekliyor ve senin icin dua ediyoruz .. Insallah hepimiz baska sayfada bebislerimzin resimlerini yaptiklarini paylasacagimiz gunlerde gelecektir INSALLAH :)

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

optimist3 __3

eşim dün teste gitti :52:
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
bütün değerler artıyo çok şükür helede sayısı :nazar::52:
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo :52:

toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo :52:

canım çok sevnimdim:16::52::52: iyi habrerler vermene...değerler nerdeyse normal sadece hızda az bi düşüklük var o da düzelir inşallah...hangi ilacı kullanıyorsunuz...ve daha önce nasıldı..cnm kusura bkma blki daha önce yazmışsındır ama yine de soruyorum..

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152327858241328&set=vb.133739971327&type=2&theater

Ne kadar guzel degil mi kizlar sizde gorun istedim.Bizde belki kendimizi bu sahranin ortasinda kalmis sicaktan kurumus ciceksiz olarak goruyoruz ama insallah Rabbim o cole yagmur verip cicek actirdigi gibi bizede nurunu isigini verip bizimde ciceklerimizin acmasini saglar insallah.Videoyu gorunce kendimi o ot yerine koydum resmen cok sacma gelecek belki ama kuru dallari yeserten agaclara cicek actiran Allahim bizimde yuzumuzu guldursun.Bu sitedeki butun arkadaslarimim butun bebek isteyen kullarini geri cevirme yarabbim.Amin

canım bu Meryem ana otu galiba inşallah bizimde yeşerecek umutlarımız:16::16:

toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

masallah canim bende cok sevindim ne ilaci kullaniyosunuz ? Insallah tez zamanda hamile kalirsin

iyi akşamlar kızlar, dün gece rüyamda bu forumdan bi arkadaş hamile olduğunu öğrenmiş(inşallah hepimiz hayırlısı ile hamiş oluruz), ben de sürekli onu takip ediyorum sizin sayı kaçtı,hız kaçtı diye soru yağmuruna tutuyorum, sen hamile kaldıysan biz de kalırız diye umutlanıyorum:49: hayır olsun inş en kısa zamanda bi hamilelik haberi alırız.Uyandığım da güldüm halime bu sayı,hız bilinç altıma ne kadar işlediyse rüyalarıma bile giriyo artık:27:

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

optimist3 __3

selam cnm ben de 3 tane okudum

toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

canım merhaba,

öncelikle maşallah inşallah dahada artar ve rabbimin izniyle evladınız olur.
benim sorum olacak.. benim eşime ilk defa sperm testi yaptırdık 1,5 milyon çıktı doktor çok düşük dedi.. başka bi hastaneye gittik doktor renkli doppler istedi varikosel yok herşey çok normal çıktı bu durumda sperm testinin düşük olması anormal değilmi tekrar sperm yaptırsak mı bilemedim.

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

iyi geceler canım ben 3 tane daha okudum,Rabbim kabul etsin inşallah

Arkadaşlar eşime bugün dopler yapıldı ve sol varikosel teşhisi koyuldu. Sperm sayısı normalmiş o yüzden doktor normal yollarla olur büyük ihtimalle dedi.. Varikoselle ameliyat olmadan hamile kalanlar var mı ? Rabbim aratmasın ve yardımcımız olsun inşallah

toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

Canim bende sevindim inan okuyunca demek ameliyat olmaniza gerek kalmadi ne guzel insallah yakindir guzel haberler vermen bze.Masallah sayiiyi hizida arttirdinizmi oldu bu is.Keci boynuzu falan icir.

canım bu Meryem ana otu galiba inşallah bizimde yeşerecek umutlarımız:16::16:

Bilmiyorum cnm ama videoyu izleyince ben cok duygulandim,begendim sizinle paylasmak istedim.Insallah bizimde icimizde birseylerin yeserdigi gunleri goruruz

canım çok sevnimdim:16::52::52: iyi habrerler vermene...değerler nerdeyse normal sadece hızda az bi düşüklük var o da düzelir inşallah...hangi ilacı kullanıyorsunuz...ve daha önce nasıldı..cnm kusura bkma blki daha önce yazmışsındır ama yine de soruyorum..

bu 1.test ocak
sperm sayısı 41,7mlde
toplam hareketli 44
ileri hareketli 26
yerinde hareketli 18
hareketsiz 56
morfoloji 5

bu 2. test şubat
sperm sayısı 73,1 mlde
toplam hareketli 39
ileri hareketli 24
yerinde hareketli 15
hareketsiz 61
morfoloji 6

buda 3. test mart
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

masallah canim bende cok sevindim ne ilaci kullaniyosunuz ? Insallah tez zamanda hamile kalirsin

amin ainşallah hepimiz hamile kalalım..zinco, evicap, ecopirin, pentox, hytrin, proxeed plus içiyo eşim

canım merhaba,

öncelikle maşallah inşallah dahada artar ve rabbimin izniyle evladınız olur.
benim sorum olacak.. benim eşime ilk defa sperm testi yaptırdık 1,5 milyon çıktı doktor çok düşük dedi.. başka bi hastaneye gittik doktor renkli doppler istedi varikosel yok herşey çok normal çıktı bu durumda sperm testinin düşük olması anormal değilmi tekrar sperm yaptırsak mı bilemedim.

bu konuda pek fikrim yok daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir belki sana

Canim bende sevindim inan okuyunca demek ameliyat olmaniza gerek kalmadi ne guzel insallah yakindir guzel haberler vermen bze.Masallah sayiiyi hizida arttirdinizmi oldu bu is.Keci boynuzu falan icir.

keçi boynuzu pekmezini yiyiyo eşim

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşime bugün dopler yapıldı ve sol varikosel teşhisi koyuldu. Sperm sayısı normalmiş o yüzden doktor normal yollarla olur büyük ihtimalle dedi.. Varikoselle ameliyat olmadan hamile kalanlar var mı ? Rabbim aratmasın ve yardımcımız olsun inşallah

ameliyatsız hamile kalan bi kaç kişi var ilk sayfada yazıyo sizin değerleriniz nasıl

slm kızlarr...
son yazdığım mesaj çıkmamış galiba meryem suresi listesine beni de eklermsnz? ben zaten kendim için her gün okuyorum bi tane. her arkadaş için benden 10 tane yazabilirsinz.

bu arada bu ayda yedim kırmızı kartı. ağlamadım umursamadım takmadım.... alışıyormuyum acaba dedim...:14::14::14:
çok karmaşık duygular içindeyim. kuzenim 2.ye hamile korunmayı bıraktıkları ayın 3.ayında hamile kaldı. diğer kuzenimde hamile eylül ayında düşük yapmıştı. 3 ay korundu şimdi yine hamile.... Rabbim her şeyi veren kuru ağaçlara can veren Rabbimmmm Ya şafi isminin yüzü suyu hürmetine eşlerimize şifalar veerr... 99 esma i hüsnan ismi yüzü suyu hürmetine cümleyle b,rlikte bizede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et.. Allah herkesi bi şeklde imtihan ediyor.. bizmde imtihanımız bu ama çok zor... her önüme gelen bana dktor tavsiye ediyor...oofff Allah ım...

bu arada 3 aylık ilacımızın yarısına geldik kaldı bir buçuk ay. ilacın bitmesini beklemeden bu ay da olmassa bebek önce farklı bi doktora sonra kendi doktorumuza gidicez ve ameliyat olucaz sanırım...dualarınıza benide katın nolur.. hamile olan varmı bu arada bilmiyorum?
çok sık giremeiyorum selam ve dua ile...

kızlar bu arada söylemeyi sürekli unutuyorum..
ben bi kez hamile kaldım korunmayı bıraktığımızın 3. ayında. ama spermler kaliteli olmadığı için düşük yaptım... bu şu tezi doğruluyorki ameliyat olmadan yapılan tüp bebk aşılama vs. ile de spermler bozuk olduğu için genelde düşük oluyor ... ne olursa olsun amelyat öncesi benim şahsi fikrim paranızı çöpe atmayın tüp ve aşılama denemeyin...
bir çok dr.da bunu söylüyor zaten. ben bu zmana kada ameliyat olmayıp beklediğimize eşekler gibi pişmanın ama bizim dr. sayımıızın kötü olmadığını bundan daha düşük sayılarla hamile kalanlarn olduğunu fln söyleyince eşim umutlandı tabi...:(
hakkımızda hayrlısı olsyn.

Rabbim ol der ve olur inşallah...

geçen gün bi şey duydum ve çok etkilendim.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) e sormuşlar geri çekilme yapılabilirmi caiz mi diye. Peygamber Efendimiz yapılabilir caiz ama Allah (C.C) ol dediktan sonra taşa bile boşalsa bebk olur diye buyurmuş....
çok etkilendim.. demekki Rabbim buyurduktan sonra hiç bişi engel değil be sayı ne hız ne de başka bişi...
oyüzden bol bol dua edelim...

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

optimist3 __3

selam delinefsim kac tane kaldi sanirsam cogu gitmis yalniz ben toplamda 10 tane okudum alya34 da 12 tane okumus sana zahmet kac tane kaldi yazarmisin bugun bitirelim

leman24__10

ayla_34___12

littlebirdie__4

delinefsimm__6

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

optimist3 __3

Merhaba kizlar toplam 39 okundu 2 tane kldi

slm kızlarr...
son yazdığım mesaj çıkmamış galiba meryem suresi listesine beni de eklermsnz? ben zaten kendim için her gün okuyorum bi tane. her arkadaş için benden 10 tane yazabilirsinz.

bu arada bu ayda yedim kırmızı kartı. ağlamadım umursamadım takmadım.... alışıyormuyum acaba dedim...:14::14::14:
çok karmaşık duygular içindeyim. kuzenim 2.ye hamile korunmayı bıraktıkları ayın 3.ayında hamile kaldı. diğer kuzenimde hamile eylül ayında düşük yapmıştı. 3 ay korundu şimdi yine hamile.... Rabbim her şeyi veren kuru ağaçlara can veren Rabbimmmm Ya şafi isminin yüzü suyu hürmetine eşlerimize şifalar veerr... 99 esma i hüsnan ismi yüzü suyu hürmetine cümleyle b,rlikte bizede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et.. Allah herkesi bi şeklde imtihan ediyor.. bizmde imtihanımız bu ama çok zor... her önüme gelen bana dktor tavsiye ediyor...oofff Allah ım...

bu arada 3 aylık ilacımızın yarısına geldik kaldı bir buçuk ay. ilacın bitmesini beklemeden bu ay da olmassa bebek önce farklı bi doktora sonra kendi doktorumuza gidicez ve ameliyat olucaz sanırım...dualarınıza benide katın nolur.. hamile olan varmı bu arada bilmiyorum?
çok sık giremeiyorum selam ve dua ile...

Tamam canim ekledim..ama hangi arkadas icin okuyorsak srnde kac okudysan doyoersn ona gore eklrriz..

Back
X