Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu 1.test ocak
sperm sayısı 41,7mlde
toplam hareketli 44
ileri hareketli 26
yerinde hareketli 18
hareketsiz 56
morfoloji 5

bu 2. test şubat
sperm sayısı 73,1 mlde
toplam hareketli 39
ileri hareketli 24
yerinde hareketli 15
hareketsiz 61
morfoloji 6

buda 3. test mart
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

amin ainşallah hepimiz hamile kalalım..zinco, evicap, ecopirin, pentox, hytrin, proxeed plus içiyo eşim

bu konuda pek fikrim yok daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir belki sana

keçi boynuzu pekmezini yiyiyo eşim

Ne kadr guzel ilac ise yaramis..insallh daha fazla bkkrmzsinz

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__10

ayla_34___12

littlebirdie__4

delinefsimm__6

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

optimist3 __3

Merhaba kizlar toplam 39 okundu 2 tane kldi
tmm ben okurum iki taneyi yarin diger kisiye gecelim allah kabul etsin

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Son düzenleme:
24 Martta 6. ayımız doldu. 1Nisan'da tahlıl yapılacak çok sabırsızlanıyorum. Duruma göre Temmuz ayında aşılama yaptırırız diyorum doktor bir sene bekleyın dedi ama beklemek nedense istemiyorum.Hoş 6 sene bekledik ama o zamanlar sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyordu.
Ayrıca eşimin kardeşi de Varikosel ameliyatı oldu sanırım bu durum bu aılede ırsı mıdır nedir anlamadım acıkcası ama İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim amin
Sayımız ve hızımız çok güzel artmıştı.Morfoloji 0 dan 2ye yukselmişti.
Surekli araştırıyorum ama artık okumaktan da yoruldum heryerde morfoloji düzelmez yazısını gorunce umudum yıtıp gidiyor ama Allah ol derse hersey olur
Ya Rabbim ol de olsun

Son düzenleme:

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

canım ben değil ama annem okumuş. 6 tane. ekle istersen...

littlebirdie__6

24 Martta 6. ayımız doldu. 1Nisan'da tahlıl yapılacak çok sabırsızlanıyorum. Duruma göre Temmuz ayında aşılama yaptırırız diyorum doktor bir sene bekleyın dedi ama beklemek nedense istemiyorum.Hoş 6 sene bekledik ama o zamanlar sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyordu.
Ayrıca eşimin kardeşi de Varikosel ameliyatı oldu sanırım bu durum bu aılede ırsı mıdır nedir anlamadım acıkcası ama İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim amin
Surekli araştırıyorum ama artık okumaktan da yoruldum heryerde morfoloji düzelmez yazısını gorunce umudum yıtıp gidiyor ama Allah ol derse hersey olur
Ya Rabbim ol de olsun

Canim insallah 1nnisanda bize guzel hber verirsin..ayrica yukselme veya yuksselmemesi bunyeye bagludrr dye dusunyo um..3 .. Ayinizdaa mi morf 0 dan 2 yuksellddi...Rabbim yardimciniz lwun.. Bizi haberrdar eedrsin...

littlebirdie__6

iyi geceler canım bende bugün 3 tane okudum. Allah kabul etsin. bu arada jonguili merak ettim uzun süredir görünmüyor

Canim insallah 1nnisanda bize guzel hber verirsin..ayrica yukselme veya yuksselmemesi bunyeye bagludrr dye dusunyo um..3 .. Ayinizdaa mi morf 0 dan 2 yuksellddi...Rabbim yardimciniz lwun.. Bizi haberrdar eedrsin...

Amin inşallah canım evet ameliyat öncesi üç tahlil yapıldı hepsinde %0 idi ameliyat sonrası 3. ayda %2 oldu doktor sadece morfolojiniz kaldı diğerleri düzeldi dedi. Morfolojiyi kafaya takmayin yumurtayı dolleyen 1 sperm dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepinize teşekkür ederim allah dularınızı kabul etsin inşallah.eşim bugün test yaptırmaya gidecekti dün sandık başkanı olduğu için sabaha karşı 5 te eve geldi randevusu 10 idi gidemeyeceğim başım çatlıyor dedi bu kadar uzun süreceğini düşünemedik ya off hazır fırsatını bulmuşken gidecekti iptal oldu:((((((((((((((((((((((

eşim dün teste gitti :52:
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
bütün değerler artıyo çok şükür helede sayısı :nazar::52:
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo :52:

canım çok çok sevindim darısı bizlere artık inş eşlerimiz değerleri giderek yükseleir.hamilelik haberlerini almamız yakın o zaman...ileri hareketliniz çok iyi sayınız falan süper maşallah:nazar:

Ya Rabbim ol de olsun

tatlım sonuçlarınızı merekla takip edeceğim.inş çok iyi artış olmuştur allah yardımcımız olsun.allah eşlerimize şifa versin inş.....

kızlar bu arada söylemeyi sürekli unutuyorum..
ben bi kez hamile kaldım korunmayı bıraktığımızın 3. ayında. ama spermler kaliteli olmadığı için düşük yaptım... bu şu tezi doğruluyorki ameliyat olmadan yapılan tüp bebk aşılama vs. ile de spermler bozuk olduğu için genelde düşük oluyor ... ne olursa olsun amelyat öncesi benim şahsi fikrim paranızı çöpe atmayın tüp ve aşılama denemeyin...
bir çok dr.da bunu söylüyor zaten. ben bu zmana kada ameliyat olmayıp beklediğimize eşekler gibi pişmanın ama bizim dr. sayımıızın kötü olmadığını bundan daha düşük sayılarla hamile kalanlarn olduğunu fln söyleyince eşim umutlandı tabi...:(
hakkımızda hayrlısı olsyn.

Rabbim ol der ve olur inşallah...

geçen gün bi şey duydum ve çok etkilendim.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) e sormuşlar geri çekilme yapılabilirmi caiz mi diye. Peygamber Efendimiz yapılabilir caiz ama Allah (C.C) ol dediktan sonra taşa bile boşalsa bebk olur diye buyurmuş....
çok etkilendim.. demekki Rabbim buyurduktan sonra hiç bişi engel değil be sayı ne hız ne de başka bişi...
oyüzden bol bol dua edelim...

kesinlikle sana katılıyorum canım eğer sorun varikoselse ve ameliyat olunması gerekiyorsa ilk önce ameliyattan kurtulmak lazım belki kiminde çok fazla artış olmuyor olabilir ama en azından sağlıklı gebelik için aşı ya da tüp başarısı artıyor düşük oranı azalıyor....

kızlar nasılsınız?
umarım güzel gelişmeler vardır eşlerinizde...
ben hamile olsam da aklım hep bu topikte.
sizleri o kadar iyi anlıyorum ki...

taze sıkılmış havuç suyunu eksik etmiyorsunuz değil mi?
birde nar bitmek üzere, geçen gün tv de nar suyunun sperm sayısını artırdığını duydum..
Rabbim umarım şifasını verir...

jongoil canım nedir son durumlar merak ediyorum seni?

Ne kadr guzel ilac ise yaramis..insallh daha fazla bkkrmzsinz

Rabbim hiç birimizi bekletmesin inşallah

canım çok çok sevindim darısı bizlere artık inş eşlerimiz değerleri giderek yükseleir.hamilelik haberlerini almamız yakın o zaman...ileri hareketliniz çok iyi sayınız falan süper maşallah:nazar:

gerçkten yakındır inşallah kaç kişi aynı şeyi söyledi :)

Kizlaarr nasilsinizzz?? Ben girip hep yazilarinizi okuyorum ara ara dualarim sizinle insallahh... Ben de cumartesi gunu hastaneye gitcem cok heyecanliyimmm umarim saglikli bi gebeliktir zaman zaman cok korkuyorum.. :26::26: yaziyorum ama yanlis anlasilmaktan da korkuyorumm ne olur nispet yapmak gibi bi durumum aklinizin ucundan gecmesinn niyeyse artik yazarken oyle bi hisse kapiliyorumm :26::26:

Kizlaarr nasilsinizzz?? Ben girip hep yazilarinizi okuyorum ara ara dualarim sizinle insallahh... Ben de cumartesi gunu hastaneye gitcem cok heyecanliyimmm umarim saglikli bi gebeliktir zaman zaman cok korkuyorum.. :26::26: yaziyorum ama yanlis anlasilmaktan da korkuyorumm ne olur nispet yapmak gibi bi durumum aklinizin ucundan gecmesinn niyeyse artik yazarken oyle bi hisse kapiliyorumm :26::26:

insanda bi özenme oluyo ama nispet yaptığını düşünmez sanırım kimse.. sende bu bebeğe kolay sahip olmadın nispet yapmak gibi bi düşünce aklına bile gelmez zaten :) Rabbim hayırlı haberler duyursun

Back
X