canim dulariniz sayesinde hepiniz sagolun var olun Allah razi olsun, ettigimiz tum dulari kabul etsin insallah...
sabahin korunde uyandim tani 6 da ama agirdan alip 7 ye kadar tuttumkendimi tabi esimde yari uyur yariuyanik hadi kalk yap falan diyor neyse kalktim yaptim hemen ciktik banyodak3 dk bekleyin diyordu yatak odasinin camindan parka bakarken esim 3 kere 60 saydi sonra yavasca gittik banyoya ama o an titriyordum bakmadan once tai, kendime bir yandanda olmazsada kanda cikacak nasilsa diye teselli ediyordum, ve dandan dan ikincicizgi nerdeyse digeri kadar belirgin, ben tabiki goz yaslarimi tutamadim hemen sarildik sukrettik,ne yapacagimizi bilemeden geldik oturduk salonda ole sarildik donduk kaldik heyecandan sevincten birazda endisede vartabi..sonra esim guzel bi kahvalti hazirladi kutladik, bikac arkadasimiz ve siz biliyorsunuz hala sindirmeye calisiyrouz ailelere soylemek icin, yada kan testini bekleriz belki, insan ne hissedeceginibilemyor esim en iyisi ben biraz yatayim dedi, bende size kostum iste:)
Allahim herkese nasip etsin insallah yarabbim, hepimiz saglikli hamileliklerle saglikli bebeciklerimize kavusalimmm aminnnnnnn