Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

canm senn adına cok sevındım yaa masallah inş degrin katlanarak artar bebişini kucagına alırsın dua et bızım için

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

Harika tebrik ederim. İnşallah testin de şöyle guzel guzel yuksek bi deger cikar. Beb bugun 2.testi yaptırdı m 372 cikti. Ilk test 204 ttu. Once korktum sonra doktor yok dedi kotu degil yuzde seksen artmış ama 2 gun sonra tekrar test yapacagiz . Bakalim ins guzel artis olur

Harika tebrik ederim. İnşallah testin de şöyle guzel guzel yuksek bi deger cikar. Beb bugun 2.testi yaptırdı m 372 cikti. Ilk test 204 ttu. Once korktum sonra doktor yok dedi kotu degil yuzde seksen artmış ama 2 gun sonra tekrar test yapacagiz . Bakalim ins guzel artis olur

canim degerin gayet guzel, illa %100 artis olmasi sart degil...cok tesekkur ederim, bende kani bekliyorum merak ve heyecanlaaa:52::52:

ayyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:sen bana umut oldun şimdi.sağlıkla kucağına al bebişini tatlım:16::16:

tatlım sadece sayıya bakarak mı %1-5 dedi diğer değerleriniz iyi ama .... tatlım bak tüp aşı fark etmiyor yeter ki olsun iki kişinin hamilelik haberini aldık yeter ki olsun senin de tüpün tutacak tatlım inanıyorum. inş 5 ya ada 6.gün embiryosu olur kesin tutuyor kaç kişinin tuttu tutmayanı duymadım daha...

son yaptırdığımız testte sayı ml de 2 milyodu ya tatlım ona istinaden söyledi.zaten testte inan ayrıntı yok.bir kağına normal kalemle yazılmış.sayı ml 2 milyon,hareket %50 hacim 2,3 başka da birşey yok.nedense hiç inandırıcı gelmedi ama artık ne yapalım başlamaya karar verdik.

tabii canım bekliyorlar her gün gelişimini izliyorlar ona göre seni çağrıyorlar o gün transfer oluyor.önemli olan döllendikten sonraki gelişimi tatlım ben şimdiye kadar 5.ve 6.gün embiryolarının tutmadığını görmedim .büyümüş bir şekilde tranferin oluyor düşün bebek karnında ama tek tuttunması kalıyor onun içinde bir sürü iğne ilaç kullanıyorsun. yani hamile kalmak için ellerinden geleni yapıyorlar...

Sagol canim.ogrendigim iyi oldu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__2

evlimutlu44__1

delinefsimm__2

2 tane daha okudum canim ekleyebilirsin ..

ayyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:sen bana umut oldun şimdi.sağlıkla kucağına al bebişini tatlım:16::16:

canimmm cok sagolll:) insallah seninde guzelhaberini alicazz, gidip bi test daha aldik farkli bi marka ondada pozitif cikti coksukur yarabbim, ama bu heyecan 9 ay bitmez kan degerim arttimi kese gorundumu kalp atisi duyuldumu, tarama testleri yapildimi allahimmm:52::52::52: hepimize yardim ett

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__4

evlimutlu44__1

delinefsimm__3

canim dulariniz sayesinde hepiniz sagolun var olun Allah razi olsun, ettigimiz tum dulari kabul etsin insallah...
sabahin korunde uyandim tani 6 da ama agirdan alip 7 ye kadar tuttumkendimi tabi esimde yari uyur yariuyanik hadi kalk yap falan diyor neyse kalktim yaptim hemen ciktik banyodak3 dk bekleyin diyordu yatak odasinin camindan parka bakarken esim 3 kere 60 saydi sonra yavasca gittik banyoya ama o an titriyordum bakmadan once tai, kendime bir yandanda olmazsada kanda cikacak nasilsa diye teselli ediyordum, ve dandan dan ikincicizgi nerdeyse digeri kadar belirgin, ben tabiki goz yaslarimi tutamadim hemen sarildik sukrettik,ne yapacagimizi bilemeden geldik oturduk salonda ole sarildik donduk kaldik heyecandan sevincten birazda endisede vartabi..sonra esim guzel bi kahvalti hazirladi kutladik, bikac arkadasimiz ve siz biliyorsunuz hala sindirmeye calisiyrouz ailelere soylemek icin, yada kan testini bekleriz belki, insan ne hissedeceginibilemyor esim en iyisi ben biraz yatayim dedi, bende size kostum iste:)
Allahim herkese nasip etsin insallah yarabbim, hepimiz saglikli hamileliklerle saglikli bebeciklerimize kavusalimmm aminnnnnnn

ayyy ne kadar guzel ve romantik:16::16:SYazdiklarini okurken resmen gozumde canlandi boyle duygusal bir film izlemisim de onu gozumde canlandirdim gibi birsey oldum:35::30:Cok sevindim tatlim gozun aydin darisi bizlere insallah o cift cizgiyi gormek.:16::16::16:

kızlar,doktordan geldim az önce.test sonuçlarına baktı,sizin normal yolla bebek sahibi olmanız%1-5 sadece dedi.siz tüp bebek hastasısınız dedi boşuna vakit kaybetmeyelim,adetle hemen başlayalım dedi.yani artık tüp bebek olacağı bir nevi kesinleşti şu kör olmayasıca adetim bir gelse...

Zeynep'im Zeynep'im seninle benim kaderlerimiz sayilarimiz sanslarimiz bile ayni.Kaderimizde tup bebek ikiz bebekler varmis demekki.Kayinpeder bana hep ikizin olsun diye dua ederdi ediyorda halen bende kiziyorum o oyle dedikce.Hep bazen o duaya bagliyorum bu tup olayini belki kaderimde ikiz yoktu ama Allah duasini kabul etti ve ikiz olmasi icin tup yaptirmam lazim sanki oyle hissediyorum sacma ama ona bagliyorum:52::52:Cinli bir arkadasim da el falima bakti oylesine dalgasina bakti ama 3 cocugum olcakmis biri ikiz mis:36::36:Kimi gorsem bana ikiz dua ediyorlar korkuyorum valla.Allah'im affet beni ama dogru bu korkuyorum ikiz olacak diye:30:

evet meryem suresi listesinin acilisini yaptimm fire olmayacak insallah listemizdee:49::49::49::49:

Kizlar yaa meryem suresine bende katilmak istiyorum okunanlara bende okurum isterseniz herkese yada en basa dondugunuzde beni de ekleyin listeye olurmu canlar

canimmm cok sagolll:) insallah seninde guzelhaberini alicazz, gidip bi test daha aldik farkli bi marka ondada pozitif cikti coksukur yarabbim, ama bu heyecan 9 ay bitmez kan degerim arttimi kese gorundumu kalp atisi duyuldumu, tarama testleri yapildimi allahimmm:52::52::52: hepimize yardim ett

Canimmm benimmm hayirli olsunnn... Inanki okurken agladimm benim ilk ogrendigim gun geldi hemen aklima... Cok ilginc hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ama duygularimiz hep ayni de mi... Paylasabilmek ne kadar guzel,...:16::16: Rabbim saglikli hayirli evlat etsin insallahhh.... Bak hergun insan suresi oku... Ilk 3 ay butun organlar olusuyo ya insan suresi vesilesiyle hepsi tam kusursuz olur insallahhh.... Ben hergun sabah aksam okumaya calisiyorumm zaten cok kisa bi bucuk sayfa falan... :16::16:

hayırlı olsunn darısı sıra sıra bizlerin başına inşallah :) bizlerde dua et

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__4

evlimutlu44__1

delinefsimm__3

selam arkadaslar malesef ben adetliyim okuyamiyorum bitince katilirim :43:

ayyy ne kadar guzel ve romantik:16::16:SYazdiklarini okurken resmen gozumde canlandi boyle duygusal bir film izlemisim de onu gozumde canlandirdim gibi birsey oldum:35::30:Cok sevindim tatlim gozun aydin darisi bizlere insallah o cift cizgiyi gormek.:16::16::16:

Zeynep'im Zeynep'im seninle benim kaderlerimiz sayilarimiz sanslarimiz bile ayni.Kaderimizde tup bebek ikiz bebekler varmis demekki.Kayinpeder bana hep ikizin olsun diye dua ederdi ediyorda halen bende kiziyorum o oyle dedikce.Hep bazen o duaya bagliyorum bu tup olayini belki kaderimde ikiz yoktu ama Allah duasini kabul etti ve ikiz olmasi icin tup yaptirmam lazim sanki oyle hissediyorum sacma ama ona bagliyorum:52::52:Cinli bir arkadasim da el falima bakti oylesine dalgasina bakti ama 3 cocugum olcakmis biri ikiz mis:36::36:Kimi gorsem bana ikiz dua ediyorlar korkuyorum valla.Allah'im affet beni ama dogru bu korkuyorum ikiz olacak diye:30:

Kizlar yaa meryem suresine bende katilmak istiyorum okunanlara bende okurum isterseniz herkese yada en basa dondugunuzde beni de ekleyin listeye olurmu canlar

kuzuuumm burada 35 yaş altına tek embriyo konuluyor zaten.sende ikiz istemezsen tek embriyo koydurursun olur:)hem ne güzel dua eden bir kayınpederin var tatlım,kızma ona.
inan korkulacak kadar zor değil bence tüp bebek.tamam hepimiz isteriz norml yolla anne olmayı ama olmayınca ne yapalım?bu da bir tedavi yöntemi,Rabbim bize bu yolda anne olmayı nasip etmiştir inşallah bir de yaptırıp negatif sonuç almak var Allah korusun...

bu aradaa beklenen dtm geldiiiii yarın başlıyorum tedaviyeeeeeeee,çok mutluyum,heyecanlyım:32::32::32:

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__4

evlimutlu44__1

delinefsimm__5

Back
X