Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim benim hic halim olmuyo eve gidince saolsun esim yapiyo herseyi ben direk uyku moduna geciyorum ama okumaya calisicam insallahhh..:16::16:Allah kabul etsin dualarimiziiii:16::16:

inşallah canım yaa inşallah.rabbim hepimizin emeğinin karılığını verir inşLLh.
çok zor bir süreç,verdiğin para,emeğin,umutların,canının yanması...offf...

Aminn tatlim..cok yorucu br surec ama hepimizn sonu mutlu son oluucak insallh..hepimize saglikli hayrli cocuilar nasip olur ibsalh...sen yajlastik allhin 8zni ile

hamile olamadigimiz icin ara veriyoruz mecbur :) basladim bi tane okudum ama okucam artik .. sen 1 tane ekle basliyorum insallah bu arada bende hamilelere sesleniyorum sizin araniz yok :) her zaman okuyabilirsiniz :) hem hamilelerin duasida daha makbuldur haydii hamisler okuyun bakalim cook :)

Ekluyorum c nm Allh kabul etsn..insallh en kisa zamanda bizfr araliksz okuruz..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Optimist_3

Littrebirdie_2

hamile olamadigimiz icin ara veriyoruz mecbur :) basladim bi tane okudum ama okucam artik .. sen 1 tane ekle basliyorum insallah bu arada bende hamilelere sesleniyorum sizin araniz yok :) her zaman okuyabilirsiniz :) hem hamilelerin duasida daha makbuldur haydii hamisler okuyun bakalim cook :)

heran aklimda canim,,ama hamis olunca goreceksin insallah nasil oluyor:)):49::49::49:

Kizlar esim sperm testi icin randevusunu almis onumuzdeki sali gunune 5 gun iliski olmamasi lazim ben zaten hastaydim artik kendisi halletsin,halletmiste zaten tobe yarabbim yaa:30:Neyse sizler yabanci degilsiniz hepimizin basinda olan seyler.Allahim insallah guzel bir sonuc cikar 3 ayimiz doldu artik 4 olacak.Cok korkuyorum aslinda umidimde yok guzel cikacagina dair ama Allah buyuk yinede bile bile icimde korku var.Su aralar cocuk gorunce oyle daliiip gidiyorum.Sonra kendi kendime aciyorum diyorum ne kadar acinacak haldesin.:43:Bakalim hayirlisi olsun.Herkes artik 3 sene oldu daha ne bekliyorsun anlamiyoruz seni diyorlar,Allah verirse olur istiyrum diyorum bu seferde haa sorunu var bu kizin diyorlar delirmemek elde degil migrenim tuttu bu aralar cok bedenimde ruhumda cok yorgun kizlar

Kizlar esim sperm testi icin randevusunu almis onumuzdeki sali gunune 5 gun iliski olmamasi lazim ben zaten hastaydim artik kendisi halletsin,halletmiste zaten tobe yarabbim yaa:30:Neyse sizler yabanci degilsiniz hepimizin basinda olan seyler.Allahim insallah guzel bir sonuc cikar 3 ayimiz doldu artik 4 olacak.Cok korkuyorum aslinda umidimde yok guzel cikacagina dair ama Allah buyuk yinede bile bile icimde korku var.Su aralar cocuk gorunce oyle daliiip gidiyorum.Sonra kendi kendime aciyorum diyorum ne kadar acinacak haldesin.:43:Bakalim hayirlisi olsun.Herkes artik 3 sene oldu daha ne bekliyorsun anlamiyoruz seni diyorlar,Allah verirse olur istiyrum diyorum bu seferde haa sorunu var bu kizin diyorlar delirmemek elde degil migrenim tuttu bu aralar cok bedenimde ruhumda cok yorgun kizlar

Gunaydin tatlim. .insallh sasiracagin kadt yuksrlmistr degerler..bu arada 5 gun faxla dgilmi. Genelde 3 veya 4 derler..

Cocuk gorunce dagilmamak elde degil. Annelik hormonlarmz cocuk diye diye cileden cikti...

İnsanlar ahh su halden anlamayan insanlar delirtiyorlar..bugum dugun var heer ne kdr gtmk istemesemdr yakin oldugu icn gdyrum..yine millet neden nicin yon diye basimi agritavak. Artik soyleyeck yalan da kalnadi...Allhim en kisa zamnda nadip edr insallh..

:9::9::9: tatlım alemsin valla 3 gün üzerine gitsin 5 gün yanlış sonuç verir...inşallah yükselmiştir değerler ama 6.ay yaptırsanız daha iyi olurdu canım. neyse bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize...

Rica edrm ttlim..arinmax ki kullnmayi disunuyorsubz..

canım doktor vermedi ilaç biz bi yaza kadar amelyat düsünmüyoruz ozaman kadar kullanabilir diye düsündüm canım ama bilmiyorum biraz fiyatı cok geldi kalcak galiba:(

doktor bu dgerle asılamada tutmaz amelyatını olsun dedi.yaza olur sanırım

canım doktor vermedi ilaç biz bi yaza kadar amelyat düsünmüyoruz ozaman kadar kullanabilir diye düsündüm canım ama bilmiyorum biraz fiyatı cok geldi kalcak galiba:(

doktor bu dgerle asılamada tutmaz amelyatını olsun dedi.yaza olur sanırım

Cannim ameeliyat dusuncenz varsa hmn olun bnce..ameliyat olumlu olursa kimbilir blki yaza kadr duzelir. Takviye vitamnler cok pahali..arinmax1 ayluk kullanm indrmli fitati 170 lira..proxseed 1aylik kkullbm 250 civari..xy comlex 1 aylik kullbm 350 civari..anliyacagib aylar gectikce. Vitamnlerle cep bosaliyor.

Back
X