- Konu Sahibi delinefsim
- #6.581
biraz pahalıymıs canım cok sagol![]()
sanirim arginmax icin dedi jonguil - yok o kadar pahali degil ben gecen hafta aldim 170 liraya geldi 2 kutu .. bir daha bakin GNC magazalari pek cok yerde var ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz pahalıymıs canım cok sagol![]()
sanirim arginmax icin dedi jonguil - yok o kadar pahali degil ben gecen hafta aldim 170 liraya geldi 2 kutu .. bir daha bakin GNC magazalari pek cok yerde var ..
Ekliyorumm..Allh kabul eysin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..
Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..
inşallah canım yaa inşallah.rabbim hepimizin emeğinin karılığını verir inşLLh.
çok zor bir süreç,verdiğin para,emeğin,umutların,canının yanması...offf...
hamile olamadigimiz icin ara veriyoruz mecbur :) basladim bi tane okudum ama okucam artik .. sen 1 tane ekle basliyorum insallah bu arada bende hamilelere sesleniyorum sizin araniz yok :) her zaman okuyabilirsiniz :) hem hamilelerin duasida daha makbuldur haydii hamisler okuyun bakalim cook :)
2 tane daha okudum canim toplam 3 oldu benim ekleyebilirsin ..
2 tane daha eklermisin canım...
canim benim hic halim olmuyo eve gidince saolsun esim yapiyo herseyi ben direk uyku moduna geciyorum ama okumaya calisicam insallahhh..Allah kabul etsin dualarimiziiii
![]()
hamile olamadigimiz icin ara veriyoruz mecbur :) basladim bi tane okudum ama okucam artik .. sen 1 tane ekle basliyorum insallah bu arada bende hamilelere sesleniyorum sizin araniz yok :) her zaman okuyabilirsiniz :) hem hamilelerin duasida daha makbuldur haydii hamisler okuyun bakalim cook :)
Kizlar esim sperm testi icin randevusunu almis onumuzdeki sali gunune 5 gun iliski olmamasi lazim ben zaten hastaydim artik kendisi halletsin,halletmiste zaten tobe yarabbim yaaNeyse sizler yabanci degilsiniz hepimizin basinda olan seyler.Allahim insallah guzel bir sonuc cikar 3 ayimiz doldu artik 4 olacak.Cok korkuyorum aslinda umidimde yok guzel cikacagina dair ama Allah buyuk yinede bile bile icimde korku var.Su aralar cocuk gorunce oyle daliiip gidiyorum.Sonra kendi kendime aciyorum diyorum ne kadar acinacak haldesin.
Bakalim hayirlisi olsun.Herkes artik 3 sene oldu daha ne bekliyorsun anlamiyoruz seni diyorlar,Allah verirse olur istiyrum diyorum bu seferde haa sorunu var bu kizin diyorlar delirmemek elde degil migrenim tuttu bu aralar cok bedenimde ruhumda cok yorgun kizlar
Kizlar esim sperm testi icin randevusunu almis onumuzdeki sali gunune 5 gun iliski olmamasi lazim ben zaten hastaydim artik kendisi halletsin,halletmiste zaten tobe yarabbim yaaNeyse sizler yabanci degilsiniz hepimizin basinda olan seyler.Allahim insallah guzel bir sonuc cikar 3 ayimiz doldu artik 4 olacak.Cok korkuyorum aslinda umidimde yok guzel cikacagina dair ama Allah buyuk yinede bile bile icimde korku var.Su aralar cocuk gorunce oyle daliiip gidiyorum.Sonra kendi kendime aciyorum diyorum ne kadar acinacak haldesin.
Bakalim hayirlisi olsun.Herkes artik 3 sene oldu daha ne bekliyorsun anlamiyoruz seni diyorlar,Allah verirse olur istiyrum diyorum bu seferde haa sorunu var bu kizin diyorlar delirmemek elde degil migrenim tuttu bu aralar cok bedenimde ruhumda cok yorgun kizlar
anladım canım bakayım cok tesekkür ederim içinde kac tane tablet var
Merhaba canim het kutu da 90 tablet var..gunluk 6 tane yenilmesi gerekilyor..yani her kutu 15 gun suruyor.
tamam canım cok tesekkür ederim
Rica edrm ttlim..arinmax ki kullnmayi disunuyorsubz..
canım doktor vermedi ilaç biz bi yaza kadar amelyat düsünmüyoruz ozaman kadar kullanabilir diye düsündüm canım ama bilmiyorum biraz fiyatı cok geldi kalcak galiba
doktor bu dgerle asılamada tutmaz amelyatını olsun dedi.yaza olur sanırım