Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Delinefsim tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin.zeynep biran önce gel ve bize güzel haberler ver...inşallah tutmuştur

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet tatlım ya da o iğneler 900 falan tutuyor rapor verince doktor 300 mal oluyor .

anladm canm rapor ıcın beklemek lazım o zaman . ben hazıran da raporsuz yaptırayım artık

Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi

Evet canım peki doktora 3 günde bir gitseydim bu kadar çok yumurtam olmaz mıydı .senin kaç yumurtan olmuştu canım

canm benım klomenle bilr zorla bı yumurtam oluyo o yuzden asılama da ıgne kullanacagm . masallah yumurtaların cok guzel. doktora gunde bır de gtseydın degısmezdı. bu ay sen adetn 5. gunu gunde ıkı kere mı aldın klomenı. beraberınde ıncır falan yedın mı. belkı o yuzden de cok büyümüştür.

belkı dıger ay azaltr klomenını. dger ay yaptracak msn ?

zeynepten güzel haberler gelir inşallah

canm benım klomenle bilr zorla bı yumurtam oluyo o yuzden asılama da ıgne kullanacagm . masallah yumurtaların cok guzel. doktora gunde bır de gtseydın degısmezdı. bu ay sen adetn 5. gunu gunde ıkı kere mı aldın klomenı. beraberınde ıncır falan yedın mı. belkı o yuzden de cok büyümüştür.

belkı dıger ay azaltr klomenını. dger ay yaptracak msn ?

zeynepten güzel haberler gelir inşallah

adetin 3.günü başladım klomene sabah akşam 5 gün kullandım canım.doktor bir dahaki ay 1 klomen kullanacaksın dedi.ilaç cevap verdiği için 2 tane çok geldi...bir dahaki ay gel dedi adet olmazsan yumurtalar çatlamazsa kistte dönüşebilir bakmam lazım dedi adet olursan 2.gün gel dedi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama belki sadece klomen kullanarak 1 2 ay bu şekilde deneriz canım.incir yemedim tatlım yani yumurtam oluşsun diye hiç bir şey yemedim. sen bu ay mı aşılama yaptıracaksın canım?

Son düzenleme:
adetin 3.günü başladım klomene sabah akşam 5 gün kullandım canım.doktor bir dahaki ay 1 klomen kullanacaksın dedi.ilaç cevap verdiği için 2 tane çok geldi...bir dahaki ay gel dedi adet olmazsan yumurtalar çatlamazsa kistte dönüşebilir bakmam lazım dedi adet olursan 2.gün gel dedi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama belki sadece klomen kullanarak 1 2 ay bu şekilde deneriz canım.incir yemedim tatlım yani yumurtam oluşsun diye hiç bir şey yemedim. sen bu ay mı aşılama yaptıracaksın canım?

ınsallah kıste donusmez.
bende bu ay ılac kullandım canm . ilk defa 4 yumurta oluştu ama sagdakıler ıse yarayack yumurtalar degıl.

genelde benım sagda yumurta ya olusmaz ya da cok kucuk olur.

solda ıkı tane vardı ama mılımlerını ogrenemedım soylemedı. bende gun asırıya devam ettım. normalde asılamayı bu ay dedı ama ben hazıran da yaptıracagım

ınsallah kıste donusmez.
bende bu ay ılac kullandım canm . ilk defa 4 yumurta oluştu ama sagdakıler ıse yarayack yumurtalar degıl.

genelde benım sagda yumurta ya olusmaz ya da cok kucuk olur.

solda ıkı tane vardı ama mılımlerını ogrenemedım soylemedı. bende gun asırıya devam ettım. normalde asılamayı bu ay dedı ama ben hazıran da yaptıracagım

anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırız canım... her ay iyi yumurtlama olmuyormuş zaten canım inşallah bir dahaki ay kaliteli yumların olur canım...

alt komşularımızında hiç çocuğu olmamış kadın pek evde durmaz çıkar sokağa gezinir durur dünde yağmur yağıyo şemsiyesini almış yine dışarda bende eşime dedim hiç evde durmuyo yağmurda bile dışarda çoluğu çocuğu yok böyle vakit geçiriyo bizimde ilerde sonumuz böyle olur belki dedim
bu mübarek günde ne güzel dua ediyon dedi eşim
dua etmiyom ya bizimde böyle olursa diye dedim
kanıtlanmış bişeymi var sizin çocuğunuz olmaz diye bişeymi dediler dedi
insan bazen ümitsizliğe kapılıyo işte dedim
kndine çok güzel moral veriyon hep böyle yap dedi
işte kızdı bana bi sürü şey söyledi :85:

esin hakli canim iyi dusunelim iyi olsun .. hem bizim sorunlar adamlardan kaynakli oldugu icin onlara cok boyle seyler soyleyince icten uzulup cok tepki veriyorlar .. bu nedenle biz umutlu olmak zorundayiz onlara da daha iyi gorunmeliyiz .. Insallah hepimizin cocugu olucak bunun icin ugrasiyoruz .. bugun cuma haydi hepimiz birbirimize dua edelim

kizlar merhaba nasilsiniz benim bu gun adi BATasica batim geldi yine dun 1 tane meryem suresi okuyabildim delinefsim eklermisin bitince yine katilirim kizlar size

bu arada zeynep seni bekliyoruzzz gel artik guzel haberlerle insallah:52::52::52:

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

Leman24__ 8

Adzeynep-1

Jonguil_8

Optimist_7

Littrebirdie_5

evlimutlu44_2

ayla34__6

delinefsim__4

canim ben alya icin 2 tane okudum daha da okuyunca yazarim insallah

esin hakli canim iyi dusunelim iyi olsun .. hem bizim sorunlar adamlardan kaynakli oldugu icin onlara cok boyle seyler soyleyince icten uzulup cok tepki veriyorlar .. bu nedenle biz umutlu olmak zorundayiz onlara da daha iyi gorunmeliyiz .. Insallah hepimizin cocugu olucak bunun icin ugrasiyoruz .. bugun cuma haydi hepimiz birbirimize dua edelim

dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo zaten bu mübarek ayların, mübarek cumanın hürmetine dualarımız kabul olur inşallah

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49::49:

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:10. gün kan değerm 304:nazar::nazar::nazar:

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:10. gün kan değerm 304:nazar::nazar::nazar:

canm sız daha onceden asılama falan denemıs mıydınz?

bde ne gıbı belırtıler yasadın:34:

canim merhaba tebrik ederim rabbim dualarimizi kabul etdi sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah

peki ne zamandir istiyordunuz sizde de mi varikosel vardi??

gözün aydın canım benım:nazar:

Rabbim esirgesin darısı basımıza ınsallah

canm sız daha onceden asılama falan denemıs mıydınz?

bde ne gıbı belırtıler yasadın:34:

canim merhaba tebrik ederim rabbim dualarimizi kabul etdi sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah

peki ne zamandir istiyordunuz sizde de mi varikosel vardi??

sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.

eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))

yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))

ayyy canım yaa gidip başka bi topiğe yazmışım önce.:1::1::1:oraya yazdığını görünce.

tebriklerrrrr canım:71::71::71::71:
çok sevindim inan.hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.:21::21::21::21:

KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYOR:nazar::nazar::nazar: ONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ:49::49::49::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X