Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49::49:

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:10. gün kan değerm 304:nazar::nazar::nazar:

ayyy cok sevindim canim ya seni bekliyordum bende sayfa acik gelmeni /. hadi bakalim hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim .... hepimize umut oldu cok guzel oldu .. tebrik ederim canim ..

sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.

eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))

yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))

bak ne guzel bebisine kavusdun rabbimin izniyle :nazar: cnm cok soru sordum ozur diliyorum bize umut olur iste esinin degerleri kacdi mahsuru yoksa

ayyy cok sevindim canim ya seni bekliyordum bende sayfa acik gelmeni /. hadi bakalim hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim .... hepimize umut oldu cok guzel oldu .. tebrik ederim canim ..

Allah razı olsun canımmm...inan içten dua ediyorum sizler için.çok zor 2,5 yıl geçirdim.ama şükürler olsun Rabbim duama OL dedi.çektiğim acılara değdi.

KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYOR:nazar::nazar::nazar: ONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ:49::49::49::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Insallah canim jonguil var simdi bakalim onu da bekliyoruz hayirlisi olsun ama yinede kendimizi cok sartlamayalim hayirli zamanda nasip olsun ama o hayirli zamanda cok yakinda olsun Insallah :) hepimize dua ediyoruz hepimiz .. bicok kere yazildigi gibi bizi en cok biz anliyoruz .. Iyiki varsiniz kizlar ..

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:10. gün kan değerm 304:nazar::nazar::nazar:

Kı biliyordum zaten olacağını çok çok mutlu oldum tebrik ederim darısı bizlere artık. Kan değerin kaç canım?

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYOR:nazar::nazar::nazar: ONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ:49::49::49::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Inşallah canım ya bize de sıra gelsin artık

bak ne guzel bebisine kavusdun rabbimin izniyle :nazar: cnm cok soru sordum ozur diliyorum bize umut olur iste esinin degerleri kacdi mahsuru yoksa

canıımmm hiç kusura bakmam.bende 2,5 yıl bi ışık aradım.seve seve anlatırım,umut olayım size.

hayatım,ameliyattn önce ml de 3 milyon totalde 9 milyon morfoloji %0 idi.doktorlar hiç umutlu değildi bizden.ameliyatın 3. ayında 13 milyon oldu total sayı.(hareket hep %50 üzeriydi)6. ayında 35 milyon total,8 milyon ml de morfoloji %2 olmuştu.7. ayda 2 milyona düştü.sonra 41 milyon,50 milyon derken en son geçen ay 2 milyona düştü.bizde tüp denedik,oldu şükür.bu arada ameliyat olalı 17 ay olmuştu.çok bile bekledik ama zmaanı şimdiymiş.

Kı biliyordum zaten olacağını çok çok mutlu oldum tebrik ederim darısı bizlere artık. Kan değerin kaç canım?

eveet sen hep emindin,bana moral verdin Allah razı olsun senden:)))304 çıktı tatlım:nazar::nazar:10. gün bugün.

eveet sen hep emindin,bana moral verdin Allah razı olsun senden:)))304 çıktı tatlım:nazar::nazar:10. gün bugün.

Hmm değerin iyi canım allah sorunsuz hamilelik yasatsın inşallah. Peşine bizi de al canım. ..Valla hepimizin içine su serptin canım

Hmm değerin iyi canım allah sorunsuz hamilelik yasatsın inşallah. Peşine bizi de al canım. ..Valla hepimizin içine su serptin canım

çok şükür tatlım.

burada en eski bendim,o listede ki herkes peş peşe hamile kalacak tatlım,ben inanıyoum.senden bu ay ümitliyim mesela:)

sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.

eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))

yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))

anladım canım cok sevındım canım Rabbim bıze yaşatır ınşallah bu mutluluğu:16:

Allah razı olsun canımmm...inan içten dua ediyorum sizler için.çok zor 2,5 yıl geçirdim.ama şükürler olsun Rabbim duama OL dedi.çektiğim acılara değdi.

zamani simdiymis demekki bosver simdi acilari zorluklari hatirlama .. onlari cocugun yaramazlik yaptiginda hatirlarsin ona kizmazsin hic :) sakin merhametli sevimli cici bi anne olursun insallah .. :)

zeynepcim bı yerı anlayamadım sımdı transferden sonra 10. gun dıyorsun ya ama gebelık takvımınde 6. hafta dıyo nasıl oluyo :44:

Son düzenleme:

Canimmm tebrik ederimmmm ay harika bi haber yaa :))) Allah kucağına almanı nasip etsinn inşallahhh :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeynepcim bı yerı anlayamadım sımdı transferden sonra 10. gun dıyorsun ya ama gebelık takvımınde 6. hafta dıyo nasıl oluyo :44:

ayy sorma yaaa onu ayarlamaya çalışıyorum.11.01.2015 muhtemel doğum tarihimiz ama onu kaydetmiyor 31.12.2014 yapınca kayediyor anlayamadım.

Back
X