Erkek İnfertilitesi Varikosel sonrası hamileyim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar. Eşim 12 temmuzda varikosel ameliyatı olmuştu. Son 1 buçuk aydır günde 2 kez çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü (eğer bitmişse saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü kullandı)

Dün gün içinde 3 kere uyuklayınca telefondaki programa baktım adetim 1 gün geçmiş hiç ihtimal vermedim ama daha önce aldığım 100lük gebelik testinden birini aldım hemen çift çizgi çıktı adeta filmlerdeki gibi gözlerimi ovuşturdum. Hemen 2nci testi yaptım o da çift çizgi çıkınca hemen özel hastaneye gittim ve betam 1300 küsür çıktı. Bugün kontrole gittim kese henüz görünmedi doktorum cumartesi günü tekrar bakalım dedi.

Bugüne kadar çok istedim çok ağladım. Allahın vardır bildiği biz isteyince değil O isteyince oluyo. Allah en sevmediğimi evlatsızlıkla sınamasın inşallah.

Cnm gözün aydın evladını kucağına almayı da nasip etsin. Sizde hormonlar ile ilgili bibsıkıntı varmıydı bizde eşimin fsh yüksek testesteron düşük

Hayırlı olsun canım
Stres yapmamanında etkisi olmuştur bende sürekli takip ederdim. Adet günü uygulamadan bildirim gelmese unutuyordum bende :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

E Süper masallah canim Rabbim bizlerde kismet etsin insallah .Benim esimde Agustota ameliyat oldu .Beklemedyix daha sperm sonuclsriniz nasildi .Sanirim ben cok takiyorum dusunuyorum .Bununda etkisi var.

Merhaba benimde esim temmuz qyinda varikoselden ameliyat oldu bizde keci boynuzu kullandik ve doktorum tavsiyesi uzerine 1 aydir promen k kullandi esim suan adetime 1 gun vardi test yaptim cift cizgi ciktim cok mutlu oldum ins kandada cikar
Cok guzel haberler bunlar.Allah kucaginiziq almayi nasip etsin .Sperm sonuclariniz nasildi .Bizde caksir keci boynzu kuru 4/ay olmustur kullanmaya baslayali vitamnin bal polen klomen ama bisey yok insallah olucak.

E Süper masallah canim Rabbim bizlerde kismet etsin insallah .Benim esimde Agustota ameliyat oldu .Beklemedyix daha sperm sonuclsriniz nasildi .Sanirim ben cok takiyorum dusunuyorum .Bununda etkisi var.
Biz ameliyat sonrası 3 ay kontrolüne gitmeden öğrendik. Açıkçası sonucu da yorumlatmadık

Peki ameliyat oncesi sonucalrinizi hatirliyor musunuz bizim sonuclwr vahim toplam 19 mlyon daha oncesi 3 milyon cikmisti .O yuzden endiseliyim az kaldi test vericek ama ben cok takiyorum boyle oluncada olcagi varsada olmuyo zaten

Canim bizim 1.5 yildir olmiuordu esimin sayisi 6 milyondu toplam sperm 12 milyondu.ameliyat dan sonra ölcum yapmadik cunku yeni 3 ay olmustu.

Merhaba bebişiniz hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Bana şu an o kadar büyük umut oldun ki, yazını görünce hemen cevap yazmak istedim. Benim eşimde 10 gün önce oldu varikosel ameliyatı, doktorumuz 3 aya değerler ancak düzelir dedi. Artık heyecanla 3 ayın geçmesini bekliycez. Biz de ameliyatta 1 ay önce öğrendik durumu, günde 2 kez çakşır kökü suyu ve 2 kez keçiboynuzu özü kullandı. Şimdi ameliyattan sonra bugün yeniden başlıyoruz kürlere. Başka bi şey kullanmış mıydınız acaba? Ben geçen yıl ekim ayında ilk denemede hamile kaldım, 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum, meğer eşimin değerleri kötüymüş. Bizim için de dua edin nolur. Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım

Katı meyve sıkacağından havuç suyu da başlamıştık son 15 gün. Fındık ceviz bol yedi son ay öyle. Allah en sevmediğim insanı bile evlat hasretiyle sınamasın anne olmayı hakeden kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Amiiin amiin Rabbim tüm isteyenlere bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin. Havuç suyunu eşime de içirdim arada bir, şimdi yine onu da yapmayı düşünüyorum ama keçiboynuzu özüyle birlikte kullanılmaması gerekiyo diye okudum burda. Nedenini tam bilmiyorum şeker oranını yükselttiği için sanırım. En azından 2-3 günde bir onu da yapıcam ama

Canim gecmis olsun bana yazmamssin ama cevap vermek istedim .Evet spermin yenilenme suresi 72 gun bizimde ameliyat olali 81 gun oldu bugun fakat hemen degerler duzelmyblr insaalh duzelir .Bizde daha test yaptrmdk 10 gune kadar yaotircz insallah 6.ayda da degerlr cikabilir. Sonucta ameliyatta serum antibiytk kullanmi var tbi herkeste ayni olmaz .Doktor size ek vitamin vermedi mi bize verdi.2 tane 3 ay oldu hatta kulnmya baslayali.

Merhaba canım çok iyi yapmışsın cevap yazmakla. İnşallah eşinin değerleri düzelmiştir de hemen kavuşursun bebeğine canım. Bakalım biz de öncelikle 3 ayı bekliycez, inşallah 3 ayda toparlanır değerler, sabredicez yapıcak bi şey yok.
Bize ek vitamin takviye falan vermedi canım o aklımda tekrar gidicez o zaman sorucam. Zaten o vermezse kendi kadın doğum doktorum ben yazarım bi şeyler eşine dedi. Siz ne kullanıyosunuz acaba? Bi de kür falan bi şey yapıyo musunuz canım?

Canim nondo birde klomen klomenin arqda bi vermiyorum sayi degil dna hasarinda daha cok kullnlyimus sayiyi dusurdgnu duydum .Biz bal polen ari sutu propbls bide caksir tozu uzum cekirdgi karistrdm esim anlamadi cok sukur hic sevmyo xaten birde z.ygnda beklms kuru incir Her aksm 1 bardak keci boynuzu kuru birde caksir veriyorum.1 su bardgndan fazla ben kokunubalip kaynatyrm 3 4 dk Simdi nar zamani birde 1 su bard nar suyu oda iyi geliyims havuc suyu degil salatasini yapiyorm nohut yemegi haftada 1 kere 2 gun yiyo zaten .kullabgi ilacin icinde cok takviye var .Genelde doktorlar ameliyatin basarisini olcmk icin ilac vermyilarmus ama benim kaybetcek zamanim yok ki kendi verdi .Bakalm nondo nasil etki etmis .Olmzsa prodexs plus mi o da iyi bir hap .Ovulasyon testyle yumurtlma gunlerimi takip edyrm bende .İnsallah olur bebeklerimiz Ben 3 ay nasil gecer ded ki taktgm icin zor gecti hergun aklmda devamli bi takmasam zaten .

Şu bal polen arı sütü propolis karışımını ben de alıcam ya da yapıcam canım. Kendim de kullanıcam. Sen içine takviyeler de koymuşsun bende mi öyle yapsam acaba. Nondo yu duymuştum burdan inşallah faydası olur. En çok proxeed plus duyuyorum burdan ama şifanın nerden geleceği belli olmuyo canım. Nohut ben de sık yedirmeye çalışıyorum. Bakalım kürlere tekrar başlıyorum bugün kuzum, inşallah işe yararlar

Yeter ki inan canim .Rabbim hic bir bitkiyi bos yere gondermemis dunyaya .Canim bal polen kayinvaldm daha once bal isi yapmisti ordan aldim dogal olmasi zatrn en onemlisi yarim kilodan fazla bitti. Onun icine maca alablrsn ginko bloabla bi cok bitki karistrblrsin nondodo cok var artik karistrmym dedim ben .incirde zey.beklm.onemli oda kotu aliskanlik yoksa bide iyi oluyur bizde yok cok sukur .

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Bal polen arı sütü propolis karışımını yapıcam en kısa zamanda. Bu akşam da zeytinyağında incir bekletiyim yarın sabah yesin. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz zaten. Ceviz, fındık, muz bol bol yediriyorum. İnşallah faydasını görürüz bunların

Olur canim olur Allahin izniyle Kendimizi sartlmammz ve beklemmz gerekryor . Bak srn ne guzel hamile kalmmsn ben hic kalmadim tuplerim acik mi blmyrm.Beklyip gorcezb1 seneye kadar zamn var bazisi hemen kaliyo bazilari 1 sene icinde .Bakalm nolcak beklmkte cok zor .Rabbim hepimizn yardimcisi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…