• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel sonrası hamileyim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olur canim olur Allahin izniyle Kendimizi sartlmammz ve beklemmz gerekryor . Bak srn ne guzel hamile kalmmsn ben hic kalmadim tuplerim acik mi blmyrm.Beklyip gorcezb1 seneye kadar zamn var bazisi hemen kaliyo bazilari 1 sene icinde .Bakalm nolcak beklmkte cok zor .Rabbim hepimizn yardimcisi olsun .
Daha önce ilk ayda hamile kaldım ama şimdi yok olmuyo işte kuzum. Nasip ama, biliyorum bi gün anne okucaz biz de. Dua edelim, sabredelim. Elimizden ne geliyosa yapıyoruz, Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Bende hemen olur zannedyidum ve cok emindim ama 8 ay olmaynca dedim bisey var .Ki esim bebek istmyodu rastgele gitti kontrole ve degerlr coook kotu.3 4 senelik bi varikoselmis ne kadar uzunsa vaeikosel tasidigi doktor o kadar zor olur dedi .Bilmytm nasip iste bi an once gidip test vermesini istiyorum insallah .Hepimizn sonuclari guzel olur.Rabbimin izniyle

Bende hemen olur zannedyidum ve cok emindim ama 8 ay olmaynca dedim bisey var .Ki esim bebek istmyodu rastgele gitti kontrole ve degerlr coook kotu.3 4 senelik bi varikoselmis ne kadar uzunsa vaeikosel tasidigi doktor o kadar zor olur dedi .Bilmytm nasip iste bi an once gidip test vermesini istiyorum insallah .Hepimizn sonuclari guzel olur.Rabbimin izniyle
Allahtan daha da çok beklemeden siz de öğrenmişsiniz biz de öğrendik. Bi çok doktor 1 sene deneyin olmazsa tahlil ve tedavi diyomuş. İnsanın hayatıyla hayalleriyle oynuyolar. Ben 3 ay olmayınca hemen gittim doktora, ben de önemli bi şey yok şükür. Stres yapma biraz daha deneyin dedi. 5 ay olunca eşime de test yaptırdık, meğer asıl sorun ondaymış. Napalım buna da şükür, atlatıcaz inşallah. Bizim de şu süre geçse de sonuçları yeniden görsek diye bekliyorum. Tahlil yaptırırsanız bize buraya da haber ver canım, olumlu etkisinin ne kadar olduğunu görürüz biz de

Tbi ki canim yazarim.Evet iyi ki cok gec kakmdk .Olcak bak masllah cok gzel hamile kalmis arkadaslar hemde hemen 72 gun dolunca

Tbi ki canim yazarim.Evet iyi ki cok gec kakmdk .Olcak bak masllah cok gzel hamile kalmis arkadaslar hemde hemen 72 gun dolunca
Evet canım zaten topiği açan arkadaşımız ve bi tane daha buraya yazan arkadaşımız vardı onlar resmen umut oldu bana. İnşallah hayırlısıyla gelsin bebişler

İnsallah canim ben de 2 aydir sogan kuru uyguluyorm kendime fakat yumurtlma donem inde biraktim 7 gun sabah aksm ictm korktm acikcasi sprmlere zarar disari atmasindan simdi basldm yine 7 gun faln uyglyp birakcm bendede varsa kist faln atsin diye hep esime yonelyrm cok sukur bi skntm yok .Bide benle ugrasmylm valla

İnsallah canim ben de 2 aydir sogan kuru uyguluyorm kendime fakat yumurtlma donem inde biraktim 7 gun sabah aksm ictm korktm acikcasi sprmlere zarar disari atmasindan simdi basldm yine 7 gun faln uyglyp birakcm bendede varsa kist faln atsin diye hep esime yonelyrm cok sukur bi skntm yok .Bide benle ugrasmylm valla
Benim de bi sıkıntım yok canım, bi ara prolaktinim hafif yüksekti hemen ilaçla normale döndü. Artık eşime uyguluyorum her şeyi. Soğan suyunu yumurtalama döneminde ve sonrasında içme canım ya, rahimde ne varsa söküp atıyo, Allah korusun bebiş olursa etkilemesin onu

Kızlar selam eşi varikosel ameliyatı olanlar amelıyat sonrası agrı oluyor mu. Ne kadar rapor veriyorlar ve devlettemi özel hastanede mi oldunuz ? Ozel de fiyatlar nedir

Doktorum ilk gittiğimde eşini tebrik ediyorum dedi ne güzel kabullenmiş tedavisini hemen olmuş bu durumu kabul etmeyip sorunu eşine yükleyen erkek çok dedi elinizi çabuk tutun 45 dakikalık bi operasyon eşim üniversite hastanesinde oldu

Kızlar selam eşi varikosel ameliyatı olanlar amelıyat sonrası agrı oluyor mu. Ne kadar rapor veriyorlar ve devlettemi özel hastanede mi oldunuz ? Ozel de fiyatlar nedir
Canım merhaba benim eşim de varikosel ameliyatı olalı henüz 44 gün oldu. İnan korkulacak bi ameliyat değil. Devlet hastanesinde olduk ve 45 dakika kadar sonra eşim odaya geldi. 10 gün raporluydu evde ama ilk gün dışında her şeyini kendisi çok rahat yaptı. Gözünüzü korkutmayın. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Bu arada eşine hep takviye ver canım. Sabah akşam yemeklerden önce keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu içsin. Bir de promen-k verdi bizim doktorumuz daha yeni, 1 haftadır onu da kullanıyo eşim

Doktorum ilk gittiğimde eşini tebrik ediyorum dedi ne güzel kabullenmiş tedavisini hemen olmuş bu durumu kabul etmeyip sorunu eşine yükleyen erkek çok dedi elinizi çabuk tutun 45 dakikalık bi operasyon eşim üniversite hastanesinde oldu
Canım tekrar söylüyorum Allahım sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin, resmen sen umut oldun burda. Tam olarak ameliyattan ne kadar sonra hamile kalmıştın canım

Allah isteyen herkese nasip etsin eşim 12 temmuzda ameliyat oldu 16 ekimde hamile olduğumu öğrendim
Maşallah ya zaten 72 günde yenileniyo diyolar spermleri, sizin o süreden sonra hemen olmuş büyük ihtimalle canım, 3.ay dolunca da hamile olduğunu öğrenmişsin. Darısı benim gibi isteyen herkese inşallah

Canim benim esim ozel. Sevgi hastende oldu .Ameliyat sonrasi cok az bi agri oldu oda dayanlmck gibi degildi masa basinda olmadigi icin 10 gun rwpor aldi.Ameliyat 1500/di 1 gece hastanede kaldigi icin 250/tlde ona verdik.Aman dikkat edin microcerrhi onemli devlette olsada Gecmis olsn

Arkadaşlar tşk ederim yardımlarınız için.

Op.dr Metin Kılıç hakkında fikri olan mı ?

Allah isteyen herkese nasip etsin eşim 12 temmuzda ameliyat oldu 16 ekimde hamile olduğumu öğrendim
Ne güzel canık gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim eşim de 22 eylülde ameliyat oldu. Bat 23 aralık inşallah bu sefer olur. Bir buçuk yıldır her ay hüsrandan çok yoruldum

Bu arada eşine hep takviye ver canım. Sabah akşam yemeklerden önce keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu içsin. Bir de promen-k verdi bizim doktorumuz daha yeni, 1 haftadır onu da kullanıyo eşim
Bizim değerlerimiz çok iyidi ameliyat oldu düştü keçiboynuzu çakşır progen m Promen k hicbir ise yaramıyor bence

Back
X