• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel sonrası hamileyim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben sonrafan hatirladim..Cok guzel masallah hamile kalmiisn darisi bixede olsun insaalsh .Canim test yaptrms mydnz hangi degerlerle hamile kaldn
Darısı bütün isteyenlerin başına canım. Değerlerimize baktırmaya fırsatımız bile olmadı canım. Tam 3 ay yeni dolmuştu o sırada yumurtlama dönemimdi ve haliyle gün aşırı ilişki oldu, cinsel perhiz gerektiği için ben adet olunca test vericekti eşim ama çok şükür gerek kalmadı. O yüzden değerlerimizi bilemiyoruz

İyi akşamlar arkadaşlar. Eşim 12 temmuzda varikosel ameliyatı olmuştu. Son 1 buçuk aydır günde 2 kez çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü (eğer bitmişse saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü kullandı)

Dün gün içinde 3 kere uyuklayınca telefondaki programa baktım adetim 1 gün geçmiş hiç ihtimal vermedim ama daha önce aldığım 100lük gebelik testinden birini aldım hemen çift çizgi çıktı adeta filmlerdeki gibi gözlerimi ovuşturdum. Hemen 2nci testi yaptım o da çift çizgi çıkınca hemen özel hastaneye gittim ve betam 1300 küsür çıktı. Bugün kontrole gittim kese henüz görünmedi doktorum cumartesi günü tekrar bakalım dedi.

Bugüne kadar çok istedim çok ağladım. Allahın vardır bildiği biz isteyince değil O isteyince oluyo. Allah en sevmediğimi evlatsızlıkla sınamasın inşallah.
Merhaba eşiniz nerde ameliyat oldu

Merhaba bebişiniz hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Bana şu an o kadar büyük umut oldun ki, yazını görünce hemen cevap yazmak istedim. Benim eşimde 10 gün önce oldu varikosel ameliyatı, doktorumuz 3 aya değerler ancak düzelir dedi. Artık heyecanla 3 ayın geçmesini bekliycez. Biz de ameliyatta 1 ay önce öğrendik durumu, günde 2 kez çakşır kökü suyu ve 2 kez keçiboynuzu özü kullandı. Şimdi ameliyattan sonra bugün yeniden başlıyoruz kürlere. Başka bi şey kullanmış mıydınız acaba? Ben geçen yıl ekim ayında ilk denemede hamile kaldım, 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum, meğer eşimin değerleri kötüymüş. Bizim için de dua edin nolur. Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
Merhaba sonuc alabıldınız mi ameliyattan sontçra

Kızlar daha önce buraya yazmıştım ve şimdi tekrar yazarak okuyanlara da umut olmak istedim. Hatırlayanlar vardır eşim 12 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu. Tabi ameliyattan sonra sürekli bir sürü kür yaptım ona. Sabah ve akşam aç karnına zeytinyağda bekletilmiş kuru incir, sabah ve akşam aç karnına çakşır suyu, sabah ve akşam aç karnına keçiboynuzu özü yedirdim. Bol bol meyve, yeşillik, bitter çikolata tüketti. Aynı zamanda tek kullandığımız ilaç promen-k oldu. Çok şükür ameliyatın üstünden 3.5 ay bile geçmeden müjdeyi aldık ve şu an Allahım nasip ederse 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin bu duyguyu :dua: asla olumsuzluğa düşmeyin ve bol bol dua edin :dua:
Mrrhaba doktorunuz kümdı

Eşimde varıkosel 1 grade hız ve morfolojı cok kötu ıyı bır varıkosel ameliyat dr gerekıyor sızler kımlerde oldunuz biz argıfex ılac kullanıyoruz hızımız azda olsa arttı

Mrrhaba doktorunuz kümdı
Valla canım izmirdeyim deblet hastanesinde olduk ameliyatı biraz soruşturarak ve çok şükür 3 ay dolar dolmaz hamilelik haberini aldık. Yani bilindik bir doktor değil, devlet hastanesinde sıradan bi ürolog

Back
X