• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel sonrası hamileyim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim değerlerimiz çok iyidi ameliyat oldu düştü keçiboynuzu çakşır progen m Promen k hicbir ise yaramıyor bence
Ciddi misin canım ya 20 gün sonra falan 3 ay dolucak test yaptırıcaz merak ediyorum. Çok üzüldüm şu an. Peki değerleriniz iyiyken niye ameliyat oldunuz ve ameliyattan önce veya sonra hiç hamilelik oluşmadı mı bu zamana kadar canım?

Maşallah ya zaten 72 günde yenileniyo diyolar spermleri, sizin o süreden sonra hemen olmuş büyük ihtimalle canım, 3.ay dolunca da hamile olduğunu öğrenmişsin. Darısı benim gibi isteyen herkese inşallah
canim qba daha once konusmstk seninle test yapicaktik.Yaptrdk testimizi tabi 1 ay oldu nem yazmyi unttm.Degerler 2 kat artmis canm yani 19.4/38.4 olms sayi hiz 20 toplm o biraz sknti simdi 1 aydir kecboynuzu boraktm .Yani kurunu havuca basldk .1 ay doldu hatta simdi keci boynuzu ozu veriyorm .Bide kendm karisim yaptm Tekrar test vercz baklm Ocakta kismtse Gorcez neler degisms Ama hiz yorcak sanki biraz

Ciddi misin canım ya 20 gün sonra falan 3 ay dolucak test yaptırıcaz merak ediyorum. Çok üzüldüm şu an. Peki değerleriniz iyiyken niye ameliyat oldunuz ve ameliyattan önce veya sonra hiç hamilelik oluşmadı mı bu zamana kadar canım?
Oluşmadı canım ileri derecede varikosalmis ama değerleri iyidi 3 ay takviye verdi doktor kullandık sonra ameliyata karar verildi bende sorun yok sanıyordum rahim filmi çektirdim yine sorun yoktu sonradan cıktı ameliyat oldum canim.156 milyondu ameliyattan 1 gün önce şimdi 20 milyon canım inş sizin duzelmistir hazirandan veri keçiboynuzu çakşır takviye ilaç hiç değişmedi

canim qba daha once konusmstk seninle test yapicaktik.Yaptrdk testimizi tabi 1 ay oldu nem yazmyi unttm.Degerler 2 kat artmis canm yani 19.4/38.4 olms sayi hiz 20 toplm o biraz sknti simdi 1 aydir kecboynuzu boraktm .Yani kurunu havuca basldk .1 ay doldu hatta simdi keci boynuzu ozu veriyorm .Bide kendm karisim yaptm Tekrar test vercz baklm Ocakta kismtse Gorcez neler degisms Ama hiz yorcak sanki biraz
Ay canım çok sevindim ya. Emin ol hız daha kolay yükseliyomuş hep öyle okudum burda, onda da iyi bi sonuç alırsınız. Biz de 15-20 gün sonra ilk testimizi vercez bakalım canım. Şu an işte promen-k, sabah akşam keçiboynuzu özü, sabah akşam çakşır suyu, sabah akşam zeytinyağda bekletilmiş incir, bol bol nar falan yiyiyo eşim. Çok merak ediyorum ben de

Oluşmadı canım ileri derecede varikosalmis ama değerleri iyidi 3 ay takviye verdi doktor kullandık sonra ameliyata karar verildi bende sorun yok sanıyordum rahim filmi çektirdim yine sorun yoktu sonradan cıktı ameliyat oldum canim.156 milyondu ameliyattan 1 gün önce şimdi 20 milyon canım inş sizin duzelmistir hazirandan veri keçiboynuzu çakşır takviye ilaç hiç değişmedi
Canım benim sen umudunu kesme, belki biraz geç etkisini gösteriyodur. Çok şükür yine çok az değilmiş düzelir diye düşünüyorum ben. İnşallah artık hepimiz mutlu sona ulaşırız

Ay canım çok sevindim ya. Emin ol hız daha kolay yükseliyomuş hep öyle okudum burda, onda da iyi bi sonuç alırsınız. Biz de 15-20 gün sonra ilk testimizi vercez bakalım canım. Şu an işte promen-k, sabah akşam keçiboynuzu özü, sabah akşam çakşır suyu, sabah akşam zeytinyağda bekletilmiş incir, bol bol nar falan yiyiyo eşim. Çok merak ediyorum ben de
İnsallah canim bende nar suyu skyrm

Olur canim ya insan yipraniyor kolay degil.Yeter ki sabirla bekle.İnsallah olucak.

Yeter ki inan canim .Rabbim hic bir bitkiyi bos yere gondermemis dunyaya .Canim bal polen kayinvaldm daha once bal isi yapmisti ordan aldim dogal olmasi zatrn en onemlisi yarim kilodan fazla bitti. Onun icine maca alablrsn ginko bloabla bi cok bitki karistrblrsin nondodo cok var artik karistrmym dedim ben .incirde zey.beklm.onemli oda kotu aliskanlik yoksa bide iyi oluyur bizde yok cok sukur .
MerhabA nondo x faydasını gördünüz mü acaba

Gorduk canim .19.6 dan 38.4 oldu 3 ayda mutlaka onunda faydsi vardir .Simdi kismtsr 6. ay tahlili vericek daha iyi anlicaz icergi cok iyi ilacin ilac degil aslnda bitkisel karisim ama 5 .siseyi iciyor esim icinde 60 tane var artk ilac degiskligi isticem doktordan ama fayadasini gordk .

Gorduk canim .19.6 dan 38.4 oldu 3 ayda mutlaka onunda faydsi vardir .Simdi kismtsr 6. ay tahlili vericek daha iyi anlicaz icergi cok iyi ilacin ilac degil aslnda bitkisel karisim ama 5 .siseyi iciyor esim icinde 60 tane var artk ilac degiskligi isticem doktordan ama fayadasini gordk .
İçeriğini beğendim ,bizde promotil kullanıyoruz klomen ile ama eşim suya konulan ilaçlardan sıkıldı değiştirmeyi düşünüyorum bende. Varikosel ameliyatı olmuştuk eylülde test sonucuna göre karar veririz artık

Hm bende porodexs pluds yada muhtesem 3 lu diye 3 ilac var onlarda cok iyims pharton 2 tane daha var onlari kullnmadini istyrm birde 5 aydir ayni ilac cnku

Kızlar daha önce buraya yazmıştım ve şimdi tekrar yazarak okuyanlara da umut olmak istedim. Hatırlayanlar vardır eşim 12 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu. Tabi ameliyattan sonra sürekli bir sürü kür yaptım ona. Sabah ve akşam aç karnına zeytinyağda bekletilmiş kuru incir, sabah ve akşam aç karnına çakşır suyu, sabah ve akşam aç karnına keçiboynuzu özü yedirdim. Bol bol meyve, yeşillik, bitter çikolata tüketti. Aynı zamanda tek kullandığımız ilaç promen-k oldu. Çok şükür ameliyatın üstünden 3.5 ay bile geçmeden müjdeyi aldık ve şu an Allahım nasip ederse 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin bu duyguyu :dua: asla olumsuzluğa düşmeyin ve bol bol dua edin :dua:

Kızlar daha önce buraya yazmıştım ve şimdi tekrar yazarak okuyanlara da umut olmak istedim. Hatırlayanlar vardır eşim 12 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu. Tabi ameliyattan sonra sürekli bir sürü kür yaptım ona. Sabah ve akşam aç karnına zeytinyağda bekletilmiş kuru incir, sabah ve akşam aç karnına çakşır suyu, sabah ve akşam aç karnına keçiboynuzu özü yedirdim. Bol bol meyve, yeşillik, bitter çikolata tüketti. Aynı zamanda tek kullandığımız ilaç promen-k oldu. Çok şükür ameliyatın üstünden 3.5 ay bile geçmeden müjdeyi aldık ve şu an Allahım nasip ederse 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin bu duyguyu :dua: asla olumsuzluğa düşmeyin ve bol bol dua edin :dua:
Yaaa maşallah Rabbimm hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin cok sevindim adınıza darısı bizlere inşallahhh. Esimde 26 şubatta varikosel ameliyatı olacak inşallah bende böyle güzel müjdeler veririrm aminnn

Yaaa maşallah Rabbimm hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin cok sevindim adınıza darısı bizlere inşallahhh. Esimde 26 şubatta varikosel ameliyatı olacak inşallah bende böyle güzel müjdeler veririrm aminnn
Çok teşekkür ederim canım :)
Amiin inşallah sizlerden de hep böyle güzel haberler alalım. Çoğunlukla işe yarayan bi ameliyat olduğunu okudum inşallah siz de faydasını görün ve en yakın zamanda hamile haberini alalım :KK36:

Canim ben sonrafan hatirladim..Cok guzel masallah hamile kalmiisn darisi bixede olsun insaalsh .Canim test yaptrms mydnz hangi degerlerle hamile kaldn

İyi akşamlar arkadaşlar. Eşim 12 temmuzda varikosel ameliyatı olmuştu. Son 1 buçuk aydır günde 2 kez çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü (eğer bitmişse saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü kullandı)

Dün gün içinde 3 kere uyuklayınca telefondaki programa baktım adetim 1 gün geçmiş hiç ihtimal vermedim ama daha önce aldığım 100lük gebelik testinden birini aldım hemen çift çizgi çıktı adeta filmlerdeki gibi gözlerimi ovuşturdum. Hemen 2nci testi yaptım o da çift çizgi çıkınca hemen özel hastaneye gittim ve betam 1300 küsür çıktı. Bugün kontrole gittim kese henüz görünmedi doktorum cumartesi günü tekrar bakalım dedi.

Bugüne kadar çok istedim çok ağladım. Allahın vardır bildiği biz isteyince değil O isteyince oluyo. Allah en sevmediğimi evlatsızlıkla sınamasın inşallah.
HayirlH uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bunlar en sevdiğim paylaşımlar umut dolu Rabbim isteyen kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Back
X