Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tugcebdr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
18
1
6
26
Eşim 2ay önce varikoselden ameliyat oldu sperm sayısı düşüktü sizce ne kadar sürede hamike kalirim geçen ay Eylül'ün 12sinde adet oldum bu ay daha hasta olamadim 5gun once kanda gebelik testi yaptirdim negatif çıktı doktor yeniyse eger hemen belli olmaz dedi bilemiyorum

Eşim 2ay önce varikoselden ameliyat oldu sperm sayısı düşüktü sizce ne kadar sürede hamike kalirim geçen ay Eylül'ün 12sinde adet oldum bu ay daha hasta olamadim 5gun once kanda gebelik testi yaptirdim negatif çıktı doktor yeniyse eger hemen belli olmaz dedi bilemiyorum
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun...Benim ablamın eşi de varikosel'den ameliyat oldu ve Dr enişteme 6 ay içinde hamileliğin gerçekleşebileceğini aksi takdirde bir daha çocuğunuz olmaz demiş. Evet gerçekten de ablam bir kaç ay sonra hamile kaldı. Şu an 3 tane çocukları var darısı size, bize ve tüm isteyenlere. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun...Benim ablamın eşi de varikosel'den ameliyat oldu ve Dr enişteme 6 ay içinde hamileliğin gerçekleşebileceğini aksi takdirde bir daha çocuğunuz olmaz demiş. Evet gerçekten de ablam bir kaç ay sonra hamile kaldı. Şu an 3 tane çocukları var darısı size, bize ve tüm isteyenlere. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.
Teşekkür ederim ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldı bana öğrenebilir misiniz?

Merhaba benim eşimde geçen ay ameliyat oldu varikoselden bende bi buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz hayırlısıyla nasip olur inşaallah isteyen herkese

canım 4-6 ay sonra etki etmeye başlıyor ameliyatın sonuçları sebebini doktorum bize şöyle açıkladı. erkek vucudu spermleri 73 gün önceden hazırlıyormuş. yani her orgazm oldugunda 73 gün öncesinin spermi çıkıyor vucuttan. sebebi buymuş.

Merhabalar , bizde 4 temmuzda ameliyat olduk cift tarafli morfoloji sorunu vardi aml. Once hala ayni sorun devam ediyo.Sayi ve hiz normal sayilir.

aa ne güzel hayırlı olsun :anne:zamanı var demek ki bak zamanı gelince variskosel falan dinlememiş :)

Back
X