Erkek İnfertilitesi Varikosel. .

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar benim eşimin de spermleri ilk yaptırdığımız testte çok düşüktü hareketli hız sıfırdı toplamda 4 milyon sperm vardı sonra varikosel olduğunu öğrendik eşim ameliyat oldu 7 ay boyunca besin vitamin takviyesi yaptık neler neler yedi içti eşim sperm sayısı ve hareketliliği az olanlar için yazıyorum belki umut olur diye şimdi eşimin sperm sayısı 54 milyona ulaştı hareket de sıfırdan yüzde 48 e çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu umudunuzu yitirmeyin beslenme çok önemli :) isterseniz liste halinde yaptıklarımızı yazabilirim belki birilerine de şifa olur bu derdi yaşayan anlar herşeyde bir umut aramak nedir iyi biliyorum Rabbim şifalarınızı tez zamanda versin inşallah:dua: biz de bebiş için tam gaz çalışmalara devam edicez çabalamaya devam:)
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
İnşallah bebek haberini alırız sizden...

Hanımlar benim eşimin de spermleri ilk yaptırdığımız testte çok düşüktü hareketli hız sıfırdı toplamda 4 milyon sperm vardı sonra varikosel olduğunu öğrendik eşim ameliyat oldu 7 ay boyunca besin vitamin takviyesi yaptık neler neler yedi içti eşim sperm sayısı ve hareketliliği az olanlar için yazıyorum belki umut olur diye şimdi eşimin sperm sayısı 54 milyona ulaştı hareket de sıfırdan yüzde 48 e çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu umudunuzu yitirmeyin beslenme çok önemli :) isterseniz liste halinde yaptıklarımızı yazabilirim belki birilerine de şifa olur bu derdi yaşayan anlar herşeyde bir umut aramak nedir iyi biliyorum Rabbim şifalarınızı tez zamanda versin inşallah:dua: biz de bebiş için tam gaz çalışmalara devam edicez çabalamaya devam:)
Canım bizde morfoloji sorunu var listeyi yazabilir misin
İnşallah tez zamanda bebişin gelir

Canım bizde morfoloji sorunu var listeyi yazabilir misin
İnşallah tez zamanda bebişin gelir

Canım 1 yıldır ilaç kimyasal diye eşim kullanmak istemedi kür kullandık sürekli ve vitamin kullandık sırasıyla yazabilirim sana:) inşallah şifa olur birçok kişiye de;
İlk ay aktardan aldığımız bir karışımı kaynattık buz dolabına koyduk eşim sabah akşam onu içti bir çay bardağı 3 çeşit ot vardı içinde, yanındada yine aktardan aldığımız doğal otlardan oluşan tabletler kullandı günde 4 tane içti adı "Formen" internetten de sipariş verebiliyorsun sonraki ay 1 ay boyunca havuç kürü içti her akşam bir bardak, sonraki 2 ay hem keçiboynuzu kürü yaptık sabah akşam içti hemde arginmax diye doğal bir vitamin var internetten sipariş verdik forman hapını bırakıp bu vitamini günde 6 tablet içti hemde evicap e vitaminini kullandı doğal olucak ama eczaneye söyleyince veriyorlar evicapı kullanmaya devam etti 3 ay kadar günde bir tablet olarak sonra da 20 gün kadar keçiboynuzu özü soğukpres yine eczanelerden alabilirsiniz onu da tahta kaşık da veriyorlar yanında hergün sabah akşam 2 şer kaşık ondan yedi tüm bunların yanında sebze ağırlıklı beslendi brokoli brüksel lahanası karnıbahar çok tüketti brokoli çk faydalı e vitamini açısından zengin ve şekline de bakarsan aslında spermlere iyi geldiğini tahmin edebiliyorsun:) ve asitli içeceklerden aburcuburdan cips gbi mesela uzak durdu çok aşırı sıcak duşu yasaklmıştı doktorumuz 1 yıl önce ve ona uymaya çalıştı sıcak spermler için iyi değil pek
ve 1 yıl sonra test yaptırdık sonuç yüzümüzü güldürdü şifamız hangisinde bilmiyorum ama bunlar bir bütün olarak etki etti bence inşallah sizlere de şifa olur:dua:Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım gecmiş olsun 2. Ve 3. Derece ameliyat sart diyor drlar.ameliyat cok basit korkmaya gerek yok.işin kötüsü ne kadar ertelerse o kadar kötü etkiliyor
Bizim degerler 3. Ayda duzeldi fakat ameliyatın üzerinden 13 ay gecmesine ragmen gebelik olusmadı bu ay tüp bebek yaptıracagız kısmetse
Kızlar merhaba benim eşimdede varikosel vardı hemde çiftti 1yıllık evliydi ve 5ay gibi süredir deniyoduk ameliyat şart dedi doktor ve oldu ameliyat şükür 2ay geçti ve bugün hamile olduğumu öğrendim umudunuzu kaybetmeyin ben öyle yaptım ve ameliyat olacağınız doktoru araştırın bir iki doktora gittik biri moralimiz çok bozdu bu ölmüş nerde kalmışşınız neden gecikmişsiniz falandedı normal yolla çocugunuz kesınlıkle olmaz dedı tup bebek veya aşılama ile olur dedi nasıl kötü oldu eşimle başka hastanye gittik çok şükür içimiz rahatladı eve oldu eşim haziran 24 amliyat oldu kasım 23hamileliğimi öğrendim 4haftalıkmış bebeişim umudunuzu kaybetmeyin

V
Kızlar merhaba benim eşimdede varikosel vardı hemde çiftti 1yıllık evliydi ve 5ay gibi süredir deniyoduk ameliyat şart dedi doktor ve oldu ameliyat şükür 2ay geçti ve bugün hamile olduğumu öğrendim umudunuzu kaybetmeyin ben öyle yaptım ve ameliyat olacağınız doktoru araştırın bir iki doktora gittik biri moralimiz çok bozdu bu ölmüş nerde kalmışşınız neden gecikmişsiniz falandedı normal yolla çocugunuz kesınlıkle olmaz dedı tup bebek veya aşılama ile olur dedi nasıl kötü oldu eşimle başka hastanye gittik çok şükür içimiz rahatladı eve oldu eşim haziran 24 amliyat oldu kasım 23hamileliğimi öğrendim 4haftalıkmış bebeişim umudunuzu kaybetmeyin
e ameliyattan sonra öyle çok fazla bişey yedirmedim sadece keçi boynuzu pekmezi ve polan arısütü karılımı olan başdan aldım yedırdım eşime bu kadar her aksam cerez özellikle üzüm ceviz badem

Hayırlı olsuntebrikler...

Back
X