Kızlaarrrr bu ay Allah benim yüzümü sürekli güldürdü sizinkine güldürsün inşallah. iki hafta önce eşimin kontrollerinde sayının yükseldiğini öğrenmiştik bugünde hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan 4 ay sonra kuzumuza kavuştuk. darısı size inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım çook teşekkür ederim. Zaten dualarımdasınız hep allahım en hayırlı ve en kısa zamanda kzucuklarımıza kavustursun biziEmakinefcim ne güzel bir haber bu!! inan çok çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) ay ne güzel yaa maaşallah valla tebrik ederim canım bizler için de dua et lütfen:)
Amin canım çook teşekkür ederim. Zaten dualarımdasınız hep allahım en hayırlı ve en kısa zamanda kzucuklarımıza kavustursun bizi
amin canım inşallah...Tesekkürler canım allah sanada bu duyguyu tez zamanda yasatır inşallah. eşimin varikosel tek taraflıydı. Doktorumuz ne ameliyat öncesinde nede sonrasında hiç bir sey vermedi. Ben kendim araştırıp kullandırdım eşime ve ameliyatla birlikte çok işe yaradı 4. ayda hamileyim:) inşallah sizinde ameliyat başarılı geçer yavrunuza kavuşursunuz
canm bizimde çift taraflıydı eşim oldu ameliyat.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.merhaba arkadaşlar. benim eşimde de çift taraflı varikosel var. doktor ameliyat için biraz bekleme payımız var ama hemende olabilir, zamandan kazanırsınız dedi. Herkes farklı durumlar yaşıyor tabii ama yazılanlar kafamı karıştırdı. Acaba hiç ameliyat beklemeyip direk tüp bebek mi yapsak bilemiyorum. Önümüzde ki günlerde onunla alakalı doktor kontrolumuz var, sanırım son kararı o zaman vericez. İnş bizlerde tez zamanda güzel haberler alırız
esımdede cıft taraflı varıkosel var.gıttıgı drlar hıc korunmadan çocuk yapın demısevlenır evlenmez de oyle yaptık el mecbur hemen hamıle kaldım kızım 3 yasında..sımdı 7.5 aylık 2. hamıleyım..herhangı bır tedavı falan gormedı esım çocuk olmazsa amelıyat sart demısler ama hemen oldu..Allah tum ısteyenlerenasıp etsın..bekledıgınız günler neşe dolsun kucağınızda evlatlarnızla ınsaallahcanm bizimde çift taraflıydı eşim oldu ameliyat.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
çok sevindim canm darısı tüm isteyenlere ve bizlere olsun inşallah.eşinin sperm sayısı falan kçtı canm merak ettim.esımdede cıft taraflı varıkosel var.gıttıgı drlar hıc korunmadan çocuk yapın demısevlenır evlenmez de oyle yaptık el mecbur hemen hamıle kaldım kızım 3 yasında..sımdı 7.5 aylık 2. hamıleyım..herhangı bır tedavı falan gormedı esım çocuk olmazsa amelıyat sart demısler ama hemen oldu..Allah tum ısteyenlerenasıp etsın..bekledıgınız günler neşe dolsun kucağınızda evlatlarnızla ınsaallah
çok sevindim canm darısı tüm isteyenlere ve bizlere olsun inşallah.eşinin sperm sayısı falan kçtı canm merak ettim.[/Qvalla ben sayı olarak bılmıyorum bana tek soyledıgını normalden cok dusuk olduğu ..hatta evlenirken cocugumuz olmayabılır bunu bılerek evet de bana demıstı..ama ılk seferde hemen hamıle kaldım..2. dede aynı sekılde..
Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşım..Hikayem aşağıdaki topikte varikosel varsa amelıyat şart
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hikayemi-yazabilirim-umut-olmak-adina.770761/
arkadaşım Allah bağışlasın miniğinizi. bizim de 1 yıl oldu, bakalım son bir deneme yapıcaz sonra da yolumuza bakıcaz aşılama-tüp neyse işte.. amin inşallah...Bende yazayim..
biz 2 yil korunduk esimle sonra istedik 6 ay olmadi once ben gittim problem yoktu sobra esim gitti ve sperm sayisinin sadece 9 mlyn olduğunu öğrendik ve dunya sanki başıma yıkıldı ameliyat olmasi vs derken biz 1 seneyi gecirmistik ameliyattan 6 ay sonra hala olmayinca asilama denefik tabi bu arada esime neler nelet yedirnedim hangi ilaclari kullanmadik bilemessiniz..neyse ameliyattan 6ay sonra asilamaya karar verdik sayi baya artmis 49 milyon olmustu ana hizda sikinti vardi dualar ile ben o ay hamile kaldim..bebisim sumdi yanimda uyuyor erken geldi kuzum once bekletti bekletti sonra erken geldi 7.5 aylik dogdu kucucuk 1800 gr elime verdiklerinde 1600 gr di ama simdi sukur iyi 3.5 aylik oluk rabbim evlat isteyen ve bunun icin cirpinan herkesin kucagini doldursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?