• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikoselde Basari Hikayeleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kacıncı derece oldugunu tam bılmıyorum canım ya esıme sormam lazım.insallah sızlerınde duzelır Allah kımseyı kucagı bos bırakmasın cok zorlu sabır ısteyen bı sürec cunku...
anladım canım, olsun önemli değil sağol gene de:)
amin canm aminn... çok zormuş arkadaşım çok... inşallah biran önce hepimiz güzel haberleri verelim burdan birbirimize...

canım varikosel dereceniz neydi acaba? bizim 1. derece, dr. ameliyat çok değiştirmeyebilr sonuçları dedi..
ne güzel yaa:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh:))

sayımız en son testte 20milyona düştü ve ameliyat olmaya o testen sonra karar verdik 1,5 yıl beklemiştik zaten.klomeni ve proxeed plus ı eşim kullandı sper sayısını arttırıcı ve sper dnh sında hasar varsa düzelmesinde etkisi varmış eşimin hormonlarında hiçbir problem yoktu.

canım varikosel dereceniz neydi acaba? bizim 1. derece, dr. ameliyat çok değiştirmeyebilr sonuçları dedi..
ne güzel yaa:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh:))

Bizim varikoselimiz 3.dereceden bile ileriydi doktor hiç bu kadar ilerlemiş olabileceğini düşünmemiştim dedi,ben klomen ve proxeed plus ın çok etkisi olduğunu düşünüyorum düzenli bir şekilde kullandı eşim umarım sizin içinde herşey yolunda gider.

sayımız en son testte 20milyona düştü ve ameliyat olmaya o testen sonra karar verdik 1,5 yıl beklemiştik zaten.klomeni ve proxeed plus ı eşim kullandı sper sayısını arttırıcı ve sper dnh sında hasar varsa düzelmesinde etkisi varmış eşimin hormonlarında hiçbir problem yoktu.

Bizim varikoselimiz 3.dereceden bile ileriydi doktor hiç bu kadar ilerlemiş olabileceğini düşünmemiştim dedi,ben klomen ve proxeed plus ın çok etkisi olduğunu düşünüyorum düzenli bir şekilde kullandı eşim umarım sizin içinde herşey yolunda gider.

Biz de Proxeed kullanıyoruz, ben faydasını göreceğimize çok inanıyorum. Allahım inşallah, inşallah olur... çok sağolun, bizim için dua edin, inşallah herşey yolunda gider...

selam arkadaşlar, eşleri varikosel ameliyatı olan arkadaşlara sormak istiyorum. durumun ameliyattan sonra daha kötü olabileceği ihtimalini hiç düşünmediniz mi? eşime de doktor ameliyat dedi ama bizim kafamız karışık. lütfen yardımcı olun :(

selam arkadaşlar, eşleri varikosel ameliyatı olan arkadaşlara sormak istiyorum. durumun ameliyattan sonra daha kötü olabileceği ihtimalini hiç düşünmediniz mi? eşime de doktor ameliyat dedi ama bizim kafamız karışık. lütfen yardımcı olun :KK43:
arkadaşım merhaba,

eğer varikoselin eşin için bir sağlık problemi olduğunu ve durumun tedavi edilmezse çocuktan da öte önce eşinin sağlığını tehdit eden bir problem olduğunu göz önünde bulundurursak, kötü olacak olan nedir anlamadım? tedavi edilmezse zaten önce eşin için iyi bir durum değil bu, zaten orada bir problem var ve çözülmesine yönelik ameliyat olacaksınız. bu önce eşinizin sağlığına kavuşması için önemli?

daha sonrasında da problem ortadan kalkacağı için -hemen olmasa da- sperm problemleri de çözüme kavuşacaktır (tabii başka bir problem olmadığını varsayarsak).

arkadaşım, varikosel bir problemdir ve çözülmesi gerekir. önce eşinin sağlığı! sonra çocuk...:KK66:

arkadaşım merhaba,

eğer varikoselin eşin için bir sağlık problemi olduğunu ve durumun tedavi edilmezse çocuktan da öte önce eşinin sağlığını tehdit eden bir problem olduğunu göz önünde bulundurursak, kötü olacak olan nedir anlamadım? tedavi edilmezse zaten önce eşin için iyi bir durum değil bu, zaten orada bir problem var ve çözülmesine yönelik ameliyat olacaksınız. bu önce eşinizin sağlığına kavuşması için önemli?

daha sonrasında da problem ortadan kalkacağı için -hemen olmasa da- sperm problemleri de çözüme kavuşacaktır (tabii başka bir problem olmadığını varsayarsak).

arkadaşım, varikosel bir problemdir ve çözülmesi gerekir. önce eşinin sağlığı! sonra çocuk...:KK66:

Yorumun için teşekkür ederim cinarada. Haklısın aslında en başta varikosel bir sağlık problemi ve çözülmesi gerekir. Teşekkür ederim :)

selam arkadaşlar, eşleri varikosel ameliyatı olan arkadaşlara sormak istiyorum. durumun ameliyattan sonra daha kötü olabileceği ihtimalini hiç düşünmediniz mi? eşime de doktor ameliyat dedi ama bizim kafamız karışık. lütfen yardımcı olun :KK43:

canım dr bize ilerleyen zamanlarda sancı yapacak ve yurumenı duruşunu engelleyecek dedi.şuan olmazsan ilerde kurtulabilirsin anlamına gelmez dedi
evet bir bademcik ameliyatında bile binde birde olsa risk vardır diye anlattı.şuan sizde riskli bişey görmüyorum dedi
bizde bu lafların üstüne biranda karar verdik
hamd olsun rabbime bir sorunla karşılaşmadık

Kızlaarrrr bu ay Allah benim yüzümü sürekli güldürdü sizinkine güldürsün inşallah. iki hafta önce eşimin kontrollerinde sayının yükseldiğini öğrenmiştik bugünde hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan 4 ay sonra kuzumuza kavuştuk. darısı size inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Teşekkür ederim canım :) inşallah tamamına ererrizde bizimde yüzümüz güler. derecesi düşükse ameliyat gerekli olmuyo zaten. Bizim 2 idi. en kötüsü dört galiba...Proxeed plus ı burdan duyup araştırmıştım faydalı olacaktır mutlaka ama sabırlı olup 3-4 ay beklemeniz lazım. Biz önce keçiboynuzu kürü yaptık ortalama 3 ay ve kür dışında multivitamin,çinko ve lcarnitin kullandı eşim. Şimdi çinko ve arginmax kullanıyo.bunlar bitince yine multivitamin ve çinkoya devam etcez. Proxeed plus gerekli herşeyin olduğu kombin bi ilaç.Ama fiyatı pahalı. kaç aydır bir sürü paralar harcadığımız için biz aynı işi gören ve daha ucuz olan çinko ve multivitamine devam etmeye karar verdik. Ayrıca yer fıstığı,ceviz,badem,fındık,incir her gün yiyoruz:) Beklemek çok zor ama dönüp bakıyorumda uzunca bi zamanı geride bırakmışız biz... Herke için dualar ediyorum. Allah kimseyi böyle evlat hasretiyle sınamasın:KK43:

merhaba canım, öncelikle tebrik ederim :) inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini. benim eşimde çift taraflı varikosel var. haftaya ameliyat olcak inşallah. ameliyattan sonra kullandıklarınızı soracaktım hepsini doktor mu tavsiye etti? eşim arginmax kullanıyodu. ürolog bazı ilaçların yan etki yapabileceğini söyledi çünkü.

canım dr bize ilerleyen zamanlarda sancı yapacak ve yurumenı duruşunu engelleyecek dedi.şuan olmazsan ilerde kurtulabilirsin anlamına gelmez dedi
evet bir bademcik ameliyatında bile binde birde olsa risk vardır diye anlattı.şuan sizde riskli bişey görmüyorum dedi
bizde bu lafların üstüne biranda karar verdik
hamd olsun rabbime bir sorunla karşılaşmadık

evet canım ameliyattan başka çözüm yokmuş :( sizin yaşadıklarınız bize umut veriyor ve haftaya eşim ameliyat olacak. inşallah bizde kavuşuruz bebeğimize artık...

Benim esimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat olduk ameliyat kolay hiç düşünmeyin,bizim esas sıkıntımız azospermi 1 tane çıksa hiç değilse 0 kocaman bir 0, sizler milyonlarca sperm yazip az diyorsunuz ya ben daha da kahroluyorum bi tane bile olsa sevincem ben. ümidiniz olsun rabbim büyük, hepimize o mutluluğu tattirsin inşallah...

Benim esimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat olduk ameliyat kolay hiç düşünmeyin,bizim esas sıkıntımız azospermi 1 tane çıksa hiç değilse 0 kocaman bir 0, sizler milyonlarca sperm yazip az diyorsunuz ya ben daha da kahroluyorum bi tane bile olsa sevincem ben. ümidiniz olsun rabbim büyük, hepimize o mutluluğu tattirsin inşallah...

Kızlaarrrr bu ay Allah benim yüzümü sürekli güldürdü sizinkine güldürsün inşallah. iki hafta önce eşimin kontrollerinde sayının yükseldiğini öğrenmiştik bugünde hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan 4 ay sonra kuzumuza kavuştuk. darısı size inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
canım çok tebrik ederim darısı bizlere inşaallah

canm bu arada ameliyet olmadan önceki sayınız kaçtı birde ameliyattan sonra doktor negibi ilaç veya vitamin verdi

merhaba canım, öncelikle tebrik ederim :) inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini. benim eşimde çift taraflı varikosel var. haftaya ameliyat olcak inşallah. ameliyattan sonra kullandıklarınızı soracaktım hepsini doktor mu tavsiye etti? eşim arginmax kullanıyodu. ürolog bazı ilaçların yan etki yapabileceğini söyledi çünkü.
Tesekkürler canım allah sanada bu duyguyu tez zamanda yasatır inşallah. eşimin varikosel tek taraflıydı. Doktorumuz ne ameliyat öncesinde nede sonrasında hiç bir sey vermedi. Ben kendim araştırıp kullandırdım eşime ve ameliyatla birlikte çok işe yaradı 4. ayda hamileyim:) inşallah sizinde ameliyat başarılı geçer yavrunuza kavuşursunuz:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

canm bu arada ameliyet olmadan önceki sayınız kaçtı birde ameliyattan sonra doktor negibi ilaç veya vitamin verdi
Ameliyat çncesi 12- 18 milyon arasında değişti sayılarımız. sonrasında en son 44 milyondu. Doktor bişey demedi ama kullandığımız herşeyi sorduk doktora. Kullanılabilir faydası olur zararı olmaz dedi. ama kesinlikle ila vermedi bize. Önce amleyat işe yarıycakmı onu görmek istiyorum dedi

kızlar Eğer eşinizde varikosel varsa mutlaka kontrolu ihmal etmeyin. sadece bebek için değil esinizin saglıgı için gerekli ameliyat olması. varikosel günden güne artıyo ve sperm degerleri sürekli düşüyo. Ameliyat cok kolay yarım saate olup akşama kalkıp eve gidebiliyo. sakın korkmayın. Ayrıca ameliyattan 3 ay sonra sayılar azaladabiliyo artadabiliyo ama en geç bir yılın sonunda normale dönüyo. Çok zor bir süreç ama sonunda mutlu haberi alınca herşey unutuluyo. Allah yardımcımız olsun. herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin inşalah:nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back
X