Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım gecmıs olsun ıstersen tam testın resmını atarmısın...tabı kı ben dr degılım fakat esımden bılıyorum yardımcı olabılırım...oncelıkle asla stres yapma esıne hıc yansıtma erkekler cok hassas olur dıye tahmın edıyorum..benım esımde ne kadar yansıtmasada uzuluyor...ben sımdı sana uzunca yazıcam bızı
benım esımde tek taraflı varıkosel cıkmıstı amelıyat oldu cocugumuz yok..bazı sayfalarda anlattım kendımı olurya bırılerıne moral olsun vs dıe.......bızım sayı vs gayet ıyı.....senın ıse sayın yok....fakat benımde ılerı hızı 0......... morfolojı 2 .....idi...ne amelıyat oncesı ne sonrası degısmedı ileri hızı......yerınde hareketlı hareketsız vs pek ıyı degıldı.....amelıyat snrası sayı arttı dahada morfolojı yukseldı amelıyat yuzde 90 basarılı dedıler fakat hızı degısmedı...derken tam amelıyattan bır yıl sonra dogal yoldan hamıle kaldım düşük oldu....ben kımseye asla sıkıntımızı anlatmadım asla esımın sıkıntısını kımseye soylemedım kımılerı bıze olmuyo dedı.....kımılerı bende sorun oldugunu dusundu yasımız genc 4 yıllık evlıyız...asla ama asla esıme yansıtmadım...tabı benı nekadar anlamıstır bılmıyorum hıc yansıtmadı gayet durgundu herdaım...ama ıcınde yasadı bılıyorum cunku bugun tup bebege basladık ve o ıstedı...dr ıhtıyacınız yok dogal yoldan hamıle kalabılmıssın dedı....bakalım nasıp hersey.......sana gelınce hersey bızler ıcın sabır ve duadan gecıyor...allah ne dılerse o...amelıyat gayet bsarılı olabılıyor orneklerı cok fazla...bızım bır tanıdıgın spermı yoktu amelıyatla 1 tane bulup tup bebek yaptılar bebeklerı oldu...baska dr larada gıdın...bızı ılk baska hastane oyalamıstı cunku...bısey yok vs demıstı...hersey nasıp...amelıyat dıyorsa dr guvenın ınsallah herkesın saglıklı bebeklerı olur