- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
- 18
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
Bayramlik alalim diye aramasını mı bekliyorsunuz ben mi yanlış anladım ? Muhtemelen siz ariycaksiniz. Kaynananizin yerinde olsam ve o niyetle aradiginizi sezsem telefonu direk yüzünüze kapatirdim. Bu kadar da net bir insanım
Kız bayramlık için aramasını bekliyorum dememiş hemen nasıl bir kafayla saldırıyorsunuz anlamıyorum sizleri..o annesinin beklentisi..bu kız bir kuru aloya tamam..ama onu anlayacak kaynana da yok ortada..nişanlın ne alemde kardeş?
ne dememizi bekliyorsunuz .. iyi kusmalar dileyelim ozaman, bu yoruma baska cevap bulamadimda :)Evet yine bayramlik mevzuu... Bir mide bulantisi daha hasil oldu bende...
Cani gonulden cok tesekkur ederim, cok sagol beni anladigin icinYa arkadaşlar bu bayramlık mevzusunu sorun yapan hep anneler farkındaysanız. Üyelere yüklenmenin ne anlamı var? Eski insanlar işte ne görmüşlerse onu bekliyorlar hala. Siz beklemezsiniz ileride kendi çocuğunuzun da bir beklentisi olmaz. Fazla abartılıyor bütün gelinler Paragöz gibi gösteriyorsunuz.
Cani gonulden cok tesekkur ederim, cok sagol beni anladigin icin
Dert etme bazen konuları nasıl değiştirdiklerini dehşetle izliyorum..ama normal her çeşit kadın var burda..Allah bin kere razi olsun
ben yanlis anlattim herhalde diye dusunmustum ama demek ki dogru anlatmisim, herkes anlamak istedigi gibi anliyor demek
Cok tesekkur ederim, nisanlimla annesinin bana olan soguk tavri yuzunden acik acik soyledim bugune kadar ve tabiki annesine toz kondurmadi :) bende artik kandillerde aramayacagim ozaman dedim sen bilirsin dedi
onu disinda nisanlimla aramiz iyi bir sorun yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?