canım ben 24 ağustosta ameliyat oldum. 15 gün raporlu oluyosun zaten çalışıyorsan ve bu 15 gün biraz zorluk çekiyorsun hareketlerini kısıtlaman tavsiye ediliyor çünkü ve sonrasında ortalama 6 ay varis çorabı kullanman gerekiyor. kullanmazsan zaten rahatsızlık hissediyosun ameliyatlı bacakta. sonuca gelince... bence varsa üzerinde ameliyat korkusu at gitsin. çünkü ameliyat sonrası tüm gün bacaklarını uzatman ya da sadece sırtüstü yatmak gibi her türlü sorunu silip atıyo aklından nihai sonuç. ben çok rahatladım. çürükler oluşuyo bilirsin ama nispeten çabuk iyileştim ve aklın varsa bekleme varis her saniye ilerleyen bişey. ne kadar çabuk ameliyat olursan kesilerin sayısı da o kadar az olacak ve daha çabuk kendine geleceksin. varsa aklına takılan birşey, mesajla ya da buradan ulaşabilirsin tatlım zemuszemus
Varis çorabı kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz.. fiyatlarıyla beraber yazabilir misiniz...
Arkadaşlar, son zamanlarda internette varis kremi reklamları çıkıyor. Hiç deneyen oldu mu? Ameliyatsız çözüm diyorlar, işe yarıyor mudur acaba?
Yıllardır bacaklarımda kılcal varisler var.Gerçekten görüntüsü kötü ve gün geçtikçe ilerlediğini görüyorum.İlginçtir ki,son zamanlarda vücudumun her yerinde küçük boyutlarda kılcal vrisler belirdi ,omuzlarımda, sırtımda,Göğüs altlarında ve yüzümün belli bölgelerinde..Beyaz tenli olduğum için çok belirgin görünüyor.Önceleri ,Sıcağın bu kadar etkili olacağını düşünemediğimden,son 2 yıl ,bronzlaşırsam daha az görünür diye,bol bol güneşlendim,solaryuma girdim...Sonuç daha da ilerlemiş varisler...çok pişmanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?