Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca bendemi bir gariplik var diye düşündüm çünkü hepiniz çok olumsuz şeyler yazmışsınız bense kocişkomdan öylesine memnunum ki tam 10 senelik evliyiz ve bu zaman içinde inanın daha bir kere bile biri birimize sesimizi yükseltmedik.benim aşkım çok anlayışlıdır her zaman sevecendir evine ve bana karşı çok sorumluluk sahibidir beni mutlu etmek için çevremde pervanedir sanki 10 senelik değilde daha dün evlenmişiz gibi aşkımız cap canlı devam ediyor mutlaka her akşam elinde koca bir buket çiçek olur gerçekten abartmıyorum bazen ben diyorum ona bekle iki günde getirdiğin çiçekler biraz solsun hepsi canlı canlı yenisini koyacak yer bulamıyorum diye iki gün zor sabreder çiçek getiremedi diye herşeyimde yardımcıdır ev işinden tutunda yemek yapmaya kadar daha nelerini söylesem bilmiyorum ki benim aşkım bir tane onun gibi başka var mı bilmiyorum asla hiç birşeye değişmem onu dünyaya bir daha gelsem yine onun için gelirim.Benin gibi şanslılarınız da varsa aranızda sizde yazın hep olumsuz yönleri yazmayın bence a.s