• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

amaaan amaaaan
ne sen sor
ne ben söyliyim bacım
anlayan anladı dimi

Unutkanliğindan şikayetçiyim Kazen Komiserim...alin Bu Adami Içeri,alin Ama...o şimdi Niye Içeri Alindiğini Da Unutur..arada Hatirlatin Okşayarak...

hangisini yazayım cok var destan gibi olur valla erkekler ben su erkekleri anlıyamadım gitti beyinleri kadınlardan farklı calısıyormus napalım yani hepsine beyin nakli yapamayız ya sevgiler

Bilgisayara Kafasini Sokup Dünyayla Ilişiğini Kesmesinden Arta Kalan Zamanlarda Kafasini Koyduğunu Yerde Uyuya Kalmasindan Horlamasindan Dağinikliğindan Pisliğinden Ya Ben Kocamdan Nefretmi Ediyorum Ediyorum Ne??????????????????

bunca yıldan sonra bile hala nasıl gönlümü alacağını öğrenememesi..

:1no2:cooooooook sorumsuz... herseyi ben dusunmelıymısım gibi hissediyorum dusunup dusunup komut vermek oldu mısyonum.. evlenirsekde evimizin diregi ben olurum heralde

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca bendemi bir gariplik var diye düşündüm çünkü hepiniz çok olumsuz şeyler yazmışsınız bense kocişkomdan öylesine memnunum ki tam 10 senelik evliyiz ve bu zaman içinde inanın daha bir kere bile biri birimize sesimizi yükseltmedik.benim aşkım çok anlayışlıdır her zaman sevecendir evine ve bana karşı çok sorumluluk sahibidir beni mutlu etmek için çevremde pervanedir sanki 10 senelik değilde daha dün evlenmişiz gibi aşkımız cap canlı devam ediyor mutlaka her akşam elinde koca bir buket çiçek olur gerçekten abartmıyorum bazen ben diyorum ona bekle iki günde getirdiğin çiçekler biraz solsun hepsi canlı canlı yenisini koyacak yer bulamıyorum diye iki gün zor sabreder çiçek getiremedi diye herşeyimde yardımcıdır ev işinden tutunda yemek yapmaya kadar daha nelerini söylesem bilmiyorum ki benim aşkım bir tane onun gibi başka var mı bilmiyorum asla hiç birşeye değişmem onu dünyaya bir daha gelsem yine onun için gelirim.Benin gibi şanslılarınız da varsa aranızda sizde yazın hep olumsuz yönleri yazmayın bence a.s

ben de eşimde geniz akıntısı olduğundan
sürekli akıntıyı temizlemek için acayip sesler çıkararak tükürmesi....7 senedir alışamadım yaaaa

ben eşimin balık ve avva gitmesinden nefret ediyorum.onlar kadar bana vakit ayırsa ve üstüme titrese daha mutlu olurduk sanırım.

Yüksek sesle konuşması çoraplarını top yapıp fırlatması aşırı rahat olması ama yine çok seviyorum kocamı

bi konu üzerindeki tartışırken yada kavga ederken kafasını önüne eğip hiç konuşmaması ve tepki vermemesi

bide şu kafana öne eğme diyorum cvp ta hazır bu baş zaten sende başkasına eğilmez dio yara olsa bu başta eğmem kesip atarım diyo

Back
X