Varlığı bir dert !

gamsızlığı bir sorun olduğunda napıcaz dediğimde hallederiz boşver demesiii

ailesinin işlerinin hep ilişkimizin önüne geçmesini yani ailesine düşkünlüğünüüüü sevmiyorum!

Kesinlikle Cimriliğindennnnnnnnnnn................................

gamsızlığı bir sorun olduğunda napıcaz dediğimde hallederiz boşver demesiii

benimkide aynısını söylüyor hallederiz boşver diyor,yeri zamanı geldiğinde bende "hallederiz demiştin diyorum nasıl halledecen plan yaptınmı diye soruncada"
ben ne bilimmmmmm yaaaaaaaaaaa diyo yine ben hallediyorum anlayacağınız

çok unutkan, ilgisiz, her tartışmamızda hep o haklı olduğunu düşünüyo özür dilese bile öylesine özür diloyo formalite gibi ona göre hep ben haksızım
sonra çok duygu sömürüsü yapıyo böylelikle dediği heşeyi yaptırıyo
onu seviyorum ya sanki her dediğini yapmam gerekiyomuş gibi davranıyo oysa o benim her istediğimi yapmıyo
ama yinede yapıyorum her istediğini umarım kıymetimi bilir senağlama

alınganlıgından küçük konuları çok abartıyo tartışma konusu haline getiriyo. ayrılıgımız bu yüzden olacak sanırımsenağlamasenağlama

Birden fazla yazamazmıyız,(örneğin 10-15 kadar,hem de nefret derecesinde)ama illede bir tane olacaksa eve ya da kendime yeni bir şey aldığımda hiç bir şey söylemeden sadece o şeye bakıp iğrenç bir alaycılıkla sırıtması,eski ,yırtık,lekeli giyeceklerini normal giyeceklerinden daha çok giymesi ve kesinlikle attırmaması,işten birlikte döndüğümüz halde eve gelir gelmez kendini televizyonun karşısına atıp evin aciz kedisi gibi yemeğini hazırlamamı beklemesi,
kendimi durduramıyorum,biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnn

bazen gecıkecegını haber vermıyor

sorumsuz

suan sevgılım yok ama en son sevgılımın bencıllıgını sevmıyodum

uykuya aşırı düşkünlüğünü tembelliğini ve çok fazla yemek seçmesini domatesi ağzına asla asla sürmeme huyunu sevmiyorum sihirli bir deynek olsa elimde onu domates ağacına çevirirdim :Roflol:

sık sık alkol kullanmasından ve horlamasından nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm........klava:Kötü Kazen

sebze yememesi,herşeyi hep ertelemek istemesi,''ne alakası var?''cümlesini sinir bozucu bi şekilde yerli yersiz,sık sık kullanması,çoraplarını kokuyu takip ederek bulmam,t.v veya net başındayken hipnotize olmuş gibi davranıp hiç bişi duymaması ve görmemesi, e bu kadar yeter dimi?yine de onu çok seviyorum

Beni çok şımartıyor.Ben bazen kızabılsın istıyom yaw:) biliyom ben kaşınıyom:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…