Varlığı bir dert !

2 dk mutfağa gittiğimde,uyuyor olması,en ufak şeylerde bile yalan söylemesi,güven vermemesi,mutfak işlerine karışması,DUYARSIZLIĞI,UMARSIZLIĞI,BENCİLLİĞİ,HİÇBİR ŞEY KONUŞMAMASI,SONRA LARININ BİTMEMESİ,HESAPSIZ KİTAPSIZ İŞLERE GİRMESİ,BORÇLANMASI BENİM KAPATMAYA ÇALIŞMAM

:a015:

Aşırı İlgisinden
Günde onkere aranıyorum sıkıldım artık

malesef kendisi biraz fazla sinirli ve biraz fazla kıskanççççççç...

Son düzenleme:
herşee fix cvp vermesine 'neyse hallederiz bakarız' her ne derseniz deyin bu cvbı verir :sm_confused:

ve en çok da ODUNLUĞUNA :1no2:

ha bi de telefon açtımı günde ortalama 1.5 saat benne konuşmasına sinir oluorum.herşein bi sınırı va di mi...bi de konuş nie konuşmuosun die ısrar edio...

benim kocam çok anlayışlıdır onun beğenmediğim bir huyu yok ki...

tartıştıktan 2 dakika sonra hiçbişi olmamış gibi dvranmasından.kavgadan da zevk almak istiyo insan bazen yaaklava::Roflol:

Sakinliginden ve genişliginden.. ağız tadıyla bi kavga bile edemiyom yaww..klava:klava:

tartıştıktan 2 dakika sonra hiçbişi olmamış gibi dvranmasından.kavgadan da zevk almak istiyo insan bazen yaaklava::Roflol:

aynısı benimki...valla buhuyuda beni deli ediyor arada bazen küslük olunca daha hoş olur barışmalar değilmi?ağız tadıylada küsemiyorum ki...

kıskançlığından

çok kıskanç nede olsa akrep burcu erkeği...bu huyundan nefret ediyorummmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…