Varlığı bir dert !

ben aşkımdan çok memnunum iyiyki onu tanımışım inşallah hep böyle olur :)
onunda kavga ettiğimizde kendini haklı çıkarmaya çalışma huyu var ama ne yapalım yola getiricez:):)
ama ben onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorum

kendi özgürlüğüne verdiği değeri benim özgürlüğüme vermemesi ve hep ben erkeğim sen bayan lafının arkasına sığınması..

herşeyi çok abartması uzatması alınganlıgı nazlanması offffffffffffffffffff:mymeka::mymeka:

beni deli edercesine yok yere triplere girmesiklava:

her aksam banyo yapmasi,tamam buna bisey demiyorum ama cok zaman harcamasi beni delirtiyor tam 45 dk. surer bazen 1saat bile oluyor:bbo:

birisi birşey istedimi ölür canını verir beni satlerce günlerce yalnız bırakır.
ama ben istesem hiç umursamaz:1no2:

günün 24 saatinin 15saatini bana kendisine HADİ dedirttirmesinden nefret ediyorum.evlendiğim gümden beri o kadar cok hadi diyorum ki oğlumun ilk söylediği kelime HADİ oldu...çok ağır çoooooooooookkkk!

mutfak tezgah üzerinde gayet şık kapaklı çöp kovası zaten {tezgah üzerinde durmasından aslında nefret ederim}varken:uhm:

mutfak tezgahının üzerinde illa da yoğur kovası olcakmış:uhm:hem de kapaksız:1shok:niyemi kapağını açmak zor geliyormuş.:uhm:

mutfağın kapısı arkasında ki çöp kovasına beyefendi hiç tenezzül etmez bu arada :uhm:

Wallahi hep aynılarmış:)
bencil...
vurdum duymaz...
duygudan eksik...
rolcüüüü..
amann işte erkek, benim herifimde aynıı:) boyu posu devrile emiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…