• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

1- Evlendiğimizden beri ben işte çalışırken onun evde yatması ve belli sattlerde (bir kaç saat) çalışıp sonra lafa gelince benden çok çalışan daha çok yorulan olması.
2- Benden daha az maddi kazancı olmasına rağmen daha çok kazanıyormuş gibi göstermesi?
3- İşim çok iyi olmasına rağmen bunu beğenmemesi.
4-Aylık gelirle giderleri dengeleyememesine rağmen bırak ben yapayım şu mali işleri dediğimde hayır sen çok para harcarsın demesinde ( e peki be adam madem çok harcanacak para varda neden hiç bir zaman paran olmuyor)
5-çok titiz olduğunu savunduğu halde çoraplar çıkartılan yerde kıyafetlerin yatağının üstünde bırakılması dağıttığı yeri toplamaması .
6-her tartışmamızda küsüp günlerce haftalarca konuşmaması asıl bozulduğum sa asla özür dilememesi.
7-o kadar özene bezene yaptığım yemekleri yiyip bir eline sağlık demeyen ama yemeğin tuzu az olursa bunu sefalarca söylemesinden.
8-giyimime kuşamıma kıskançlığı yüzünden karışıp ama buna sana yakışmıyor demesinden
ve kısaca

bencilliğinden
cimriliğinden
asosyal oluşundan
benimle ilgili herşeye alakasız müdahalelerde bulunmasından
ev kadını tavırlarından

nefret etmek kelimesi ağır olur ama sevmiyorum bu huylarını işte.....[/QU
Uzulme canim,burada seni cok iyi anlayan biri varr,benn,of ya ne kadar haklisin,cekilmiyorlar inan!
CANIM SEN NEKADAR DERTLİSİN BU KADAR EŞİNDEN YA...BENİM EŞİMDEDE BU ÖZELLİKLERİN 1 KATI FAZLASI VARDI ...BOŞADIM:dance:

ben aşkımdan çok memnunum iyiyki onu tanımışım inşallah hep böyle olur :)
onunda kavga ettiğimizde kendini haklı çıkarmaya çalışma huyu var ama ne yapalım yola getiricez:):)
ama ben onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorum

kendi özgürlüğüne verdiği değeri benim özgürlüğüme vermemesi ve hep ben erkeğim sen bayan lafının arkasına sığınması..

benden çok işine düşmesinden nefret ediyoruuuuum

herşeyi çok abartması uzatması alınganlıgı nazlanması offffffffffffffffffff:mymeka::mymeka:

beni deli edercesine yok yere triplere girmesi:oklava:

her aksam banyo yapmasi,tamam buna bisey demiyorum ama cok zaman harcamasi beni delirtiyor tam 45 dk. surer bazen 1saat bile oluyor:bbo:

birisi birşey istedimi ölür canını verir beni satlerce günlerce yalnız bırakır.
ama ben istesem hiç umursamaz:1no2:

günün 24 saatinin 15saatini bana kendisine HADİ dedirttirmesinden nefret ediyorum.evlendiğim gümden beri o kadar cok hadi diyorum ki oğlumun ilk söylediği kelime HADİ oldu...çok ağır çoooooooooookkkk!

mutfak tezgah üzerinde gayet şık kapaklı çöp kovası zaten {tezgah üzerinde durmasından aslında nefret ederim}varken:uhm:

mutfak tezgahının üzerinde illa da yoğur kovası olcakmış:uhm:hem de kapaksız:1shok:niyemi kapağını açmak zor geliyormuş.:uhm:

mutfağın kapısı arkasında ki çöp kovasına beyefendi hiç tenezzül etmez bu arada :uhm:

Wallahi hep aynılarmış:)
bencil...
vurdum duymaz...
duygudan eksik...
rolcüüüü..
amann işte erkek, benim herifimde aynıı:) boyu posu devrile emiiii..

Back
X