• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

benide sevgilimin bana karşı olan aşırı ilgililiğ çıldırtıyor bazen. irde kavgalarda sürekli kendini hatalı göstermesi karşısında eziliyorum.

bencıllıgı ve herseyı kendısının ıstedıgı gıbı olmasını ıstemesınden nefret edıorum ınadı da baska dert tabı

bencillliğiiii tabikiiii...soonraa yapma dediim bişeyi yapması artk dilimde tüy bitio ama nafile yinedee:((

bir şeyi yaptırıncaya kadar akla karayı seçmekten nefret ediyorum :kızgın:

o kadar çok ki kıskanç dağınık bencil en çok bencilliğinden nefret ediyorum

mrb bu arada bende sızın aranıza yenı katıldım.konuya gelınce en sınır oldugum şeyi ben konuşurken benı geçiştirmesı dınlememesi aşırı kıskanç olması her konuda hep ben haklıyım demesı karşısındakı insanı takmaması saymaya kalsam okadar çok uzun surerkı bu erkekler neden boyledır bunları duzeltmenın bı yolu yokmu arkadaşlar

şimdiye kadar arkadaşların yazmış olduğu tüm özellikler var bende hepsinden sıkıldım ama ne yapayım çok seviyorumm.....senağlama

her konuda tutarsız davranması ve ilşkimizi belirsizliğe sürüklemesi bundan nefret ediyorum ayrılık sebebimiz olacak

artık beni duymamazlıktan gelmesiii.erkekler evlendiklerinde değişir mi???

kalb gözüm acık benım bır sey hıssetıgım zaman ve o ınkar edıosa veeeee benım dedıım sonra dogru cıkıyosa ozaman benı resmen aptal yerıne koyyo ona coooooooooooooooooooooooooooook kızıyom aslında kendısı aptallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

biraz ilgi gösterince hemen burnu havalara kalkar kendini bisey sanar.. bazen de hem suclu hem güçlüdür, hatalıdır ama özür dilemez hatasını kabul etmez.. ben yine sırf kırgınlık olmasın diye alttan alıyorum ama bakalım boyle ne kadar dayancam

BEN NE DERSEM O OLUR.... evlilikte böye mantıksız böyle bencilce bi düşünce varmıdırrr:mymeka:

1- Çoraplarını top yapıp koridora atması (erkeklerin kanında var sanırım)
2- Tartışırken hep kendini haklı görmesi ve benim söylediklerimi anlamamaktaki ısrarı (işine gelmiyor)
3- Mutfakta bişeyler yaparken temiz olmaması misal domates doğradıktan sonra buzdolabına elini yıkamadan değmesi
4- Ailesi söz konusu olduğunda beni hiç haklı görmemesi

1-iyi seninki top yapıp bırakıyormuş benimki birini koridorda birini oturma odasında bırakıyor böylece yıkarken tekini bulmakta zorlanıyorum... 2-tartışırken hep o bilir 3-yapsında ben domates lekelerini silerim 4- ailesinin yanında pek ezmez saolsun...

citlembik sagol anladın sen onu :))) yok ailesinin yanında beni hic ezdirmez laf söyletmez biliyorum ama misal ben biseye kızdım seninkiler böyle yaptılar diyorum oda olumlu bisekilde aslında söyle demek istemislerdir sen yanlıs anlamıssın falan diyo benim bekledigim evet askım haklısın öyle dememeliler yada yapmamalılar demesi :)))))

Back
X