Varlığı bir dert !

Bir soru sorduğumda hemen cevap vermeyip beni papağan gibi en az 3 kez tekrarlatmasından nefret ediyorum -tatlicadiarzu-

anesini ve abisini suçlu oldukları halde bana karşı savunmasına çok sinir oluyorum.bide her tartışmamız ailesi yüzünden oluyor.eşimde bunun farkında.ama onlar yüzünden eşime surat yapmıyorum.çünki birbirimizi çok seviyoruz.

sabahlara kadar bilgisayar başında oyun oynamasından, film seyretmesinden, maddi konuları takmamasından ve onu bu konuda yönlendirmeye çalışmaktan, sigara içmesinden nefret ediyorum

git gide hanzolaşması beni deli ediyor nerde o tanıştığım zamanki erkek.

Kendini ögüyorr...
Mükemmelligi oynuyor...
Ben hep suclu o sucsuzz...

"bay doğru kaydirigubbakcemile , bayan yanlış -tatlicadiarzu-" misali dediğim dedik türden

kendi bildiğini okuması, bencilliğii, kıskançlığıı:mymeka:

ben erkek gibi alttan alan..o kız gibi nazlanan..roller değişmiş bizde:

Bir soru sorduğumda hemen cevap vermeyip beni papağan gibi en az 3 kez tekrarlatmasından nefret ediyorum -tatlicadiarzu-

bu kadar olur :):) aynene bende bundan nefret ediyorum bide kavga edince haddinden büyük laf söyleyip tekrar geri dönüp özür dilemesine gıcık oluyorum :1closedeyes: yoksa çok sevviyorum çok :asigim: :asigim:

bende bişey sorduğumda cvp vermek yeine kafasını sallamasımdan ağzını açmamasından ve içine kapanık olmasından nefret ediyom ama yinede kocamı çok ama çok seviyorum

kendisi daha kötüsünü yaptığı halde benim yaptığım şeyleri beğenmemesinden nefret ediyorum....

çok eleştiri yapması ve benim ruh halimi algılayamaması,nerdeyse üç yıldır hiç oturamadan günüm geçtiği halde pc.nin başına geçip biraz okumak istediğim zaman vaktim yok diyorsun ders çalışmıyorsun ama internette takılıyorsun demesi,evde yemediği şeyleri başka bir yere gittiğimizde yiyip aşırı övmesi,dağınıklığı,banyoyu traş olduktan ve duş aldıktan sonra pis bırakması....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…