ona kızgın ve kırılmışken, bunu ona anlatmak için doğru zamanı saatlerce bekleyip ardından sıkıntılarımı dile getirmeme rağmen beni haklı bulduğunu söylememesi; hatasını kabul etmemesi.
:çok üzgünüm:
üfffffff şimdi çok sıkkınım tamda benlik topic şu anda içimi dökem bi..benneyaptımki tartıştığında nedense hep beni önyargılı görmesi herzaman yanlışmışım ben hep kötü fikirler verirmişim izleniminde olup kendi bildiğini yada daha sinir bozucusu eşinin dostunun söylediği şeyler hep doğruymuş gibi görüp ona göre hareket etmesi sanki karşısında düşmanı var ve ben onu kötü yola sürükliycem beni dinlerse. bu yüzden genelde başkaları yüzünden tartışıp benim lafımı yapmaması kafasının dikine gitmesi senağlama yani kızlar (biraz uzun oldu ama şuan kızgınlığımdan dolayı kusura bakmayın) beni pek fazla dinlemiyooooooooooo
ben bir konuda fikrimi söylediğimde ''yok yok yok öyle olmaz sen bilmiyosun'' deyip burnunun dikine gidip hep hüsrana uğramasından nefret ediyorum.bir süre önce yok kelimesini yasakladım ona korkusundan diyemiyo ama bu seferde ''hayır hayır''diye başlıyıo lafına:roflol: ben ne yapcam bu adamla şaka gibi yaaaadelikafadulden
özür dilemede özürlü benim kocam.ağzından çıkanı kulağı duymaz ama dönüpte özür dilemez.o kavga da giderde gider haftalarca.aslında çok varda en sonucusu bu