Varlığı bir dert !

sinirliyken kendini kaybetmesiyle ağzına geleni söylemesi beni üzüntüdn sayılmayacak kadar ağlatmıştır mafoldumbenlmaz:

Unutkan

Sinir oluyoum söylediğim bir şeyi unutup yeniden soruyor,hatta kendi söylediklerini de unutuyor.

kendisi ilgili olduğunu düşünsede kızıylada benimlede yeteri kadar vakit geçirmiyor
İLGİSİZLİĞİ

Yalancıııı sorumsuz benım dısımdaki herşeyi kafasına takar.. ama beni takmaz ihanetleri bitmez!!!! offff.....of....

tv karsinda tv bakarken uyumasi deli ediyor beni.uykun varsa yataga gidelim diyorum yoooo ben uyumuyorumki diyor bide

sanki benimke degilde tv le evli onun karsısından ayrılmıyor gece yanımdan kalkıp tv karsısında sabahlıyor ilgisizzzzzzz alakasız b, adam işte

Kıskançlığı ve günün her dakikası araması sıkıntılı olmaya başladı ilerde de böyle devam etmesi durumunda ne yaparım diye düşünüyorum.

çok kıskanç, bencil hep o haklıdır. Ama benim en büyük derdim kıskançlık sürdüğüm oje rengi,makyajım,saçım,kıyafetim,topuklu giyceksem boyutu,herşeyimm bir kıskançlık sebebi. Yakında nefes alma seni havadan kıskanıyorum derse şaşırmam of bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…