Varlığı bir dert !

umursamamazlıgı inadıı aşırı sinirli bi yapısı olmasıı cok fazlaaa detaycı olmasııı offffffffff:2:

a$iri ilgi

beni cok ariyor.
hep yaninda olmami istiyor.
senden cocugum olsun diyor.
eve girer girmez, üstüme saldiriyor

bazen ho$uma gitmiyor degil, ama bazen bunaliyorum.

televizyon izlerken kitlenmesi..Allahım ya bişey söylersin 10 kere duymaz duymaz çıldırtır insanı...bi gün sordum gerçekten duymuyomusun yoksa duymamazlıktan mu geliyosun..cevap duyuyomuş ama cevap veremiyomuş iki işi aynı anda yapamaz da kendisi ne yazık kiibi de bazen duyar ne dediğini ama efendim der anlamamış gibi...offf o zaman da işte dövesim geliyo..

gereksiz yere alış veriş yapması sonrada alırken hoşuma gitti ama şimdi gitmedi demesi örnek ev giyilmeyen kıyafetlerle dolu
mavi spor ayakkabı kahve rengi spor ayakkabı taşlanmış dar kot siyah kot yok poposu güzel değilmiş kahve rengiyi alırken hoşuna gitmiş ama hangi pantolonla giycekmiş kahverengi pantolon alcakmış aldıda ama ayakkabı altında boğmuş bilmem neler neler alcan ayakkabının topuğuyla kafayı delcen bide aldığı şeylerde hep marka acıyom verilen paraya

kesinlikle ilgisizliği. birde tam kıvama gelmişim kavga etcez, sinirler tepemde daha içimi boşatamadan hiç bişey yokmuş giibi davranması. herşey içimde kalıyor yaa

Sinirli ...
Hep azarlanıyorum resmen ..
Liderliği çok fazla hep o haklı ben haklı olduğum zamanlarda bile benii susturuyo ve resmen ağzıma ......

Sevmediği bi konuda ısrar edince sinirlenmesinden hoşlanmıyorum. Kayda değer başka bi problemi yok şükür :) O da nazar boncuğu

aynı benim eşim.kardeşler sanki.benim eşimde beğenerek alır sonra atar bir kenara.evin içi ayakkabı,giysi dolu.hepte mağazalardan alır

ben evde olmadığım zamanlar evde yiyecek yoksa
benim eşim açlığından ölür kendine kahvaltı hazırlamayı bile beceremez bir de
bir dağıtır mutfağı sanki haçlı ordusu geçmiş evden ahahaha
mutfağı savaş alanına çevirir ,
kendisi iç mimar
mutfağı kendi dağınıklığını kamufle edecek şekilde çizmiş güya
kendini öyle avutur hep..

benim sevgilim çok dağınık.... sağolsun geçen gün mutfağa girdi yemek yapmak için yemin ederim mutfağın halini görünce ağlaya ağlaya yedim o yemeği birşeyde söyliyemiyorum söylesem trip yapar yok işte yemek yaptık yine yaranamadık felan bide adam yedi içti hadi eyvallah dedi geçti tv karşısına kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…