Varlığı bir dert !

inatçı olmasından nefret ediyorum bu huyundan dolayı bazen ondanda nefret ediyorum

ha bide hep kendisini haklı bulmasından o hep haklı,ya ben niye çekiyorumki bu adamı ayrılıyım gitsin

ha bide hep kendisini haklı bulmasından o hep haklı,ya ben niye çekiyorumki bu adamı ayrılıyım gitsin

aynene bende böyle bir model var.

bi iş yaptırabilmen için aynı şeyi 10 kere söylemen lazım çok ağır çok kendi zayıf ama

varlıgı bır dert ama yoklugu da yara gercekten..
kesınlıkle her konuda kendını haklı buluyor.karsılıklı atısmalarımızda bıle hep benım agzımdan cıkanlar kabahat oluyor.o daha kaba konusmus olsa bıle benım dedıgım sıvrı bır cumle butun tartısmanın aslı olarak gosterılıyor.

bende bi tek benimki böyle sanıyodum yaa.hep o ezilio yazık mağdur sürekli.bunu onada söyledim ama ne fayda aynı tas aynı hamam
bide kıskançlık.süslensem bi türlü süslenmesem bi türlü...
ay çok sinirlendim şu an

çok kıskançtır buna alıştım ama aşırı inattır birşeye karar verdiyse yolundan çeviremezsin buda beni deli eder birde çok rahat durumlar ne kadar kötü olursa olsun rahat ol der o rahat ol dedikçe ben dahada rahatsız olurum aslında en kötüsüde bunları asla kbul etmez benim abartmam oldugunu söylerr ama seviyorumm nişanlımı nasıl olsada .. :):)::)

enise bende birtek benımki boyle sanıyordum :) kıskanclıkta var bızde.sanrım aynı kısıyle beraberiz :):):)

24 yasında ünw.okumaktayım 6 aydır beraber olduğum biri var.birlikte çok mutluyduk.hiç yapmadığım birşey yapmıstım pc karıstırırken sınıftan arkadasıyla konustuğu msn konusmalarını okudum.meğer aldatılmısım birlikte kahvaltılar,beraberlikler ne zaman başladı ne zaman bitti ilişkileri bılmıyorum birbirimizden uzakda olduğumuz için..kız beni bılıyomus da sadece günübirlikmiş de bilmem ne bunları yutmak zorunda kaldım çünkü onunla birlikte olmustum artıK BAKİRE değildim bi şekilde yutmak zorunda kalmıstım.aramızda ki güvenı geri tam olarak sağlayamamısken ABİSİ benımle ilgili birşey duydu arkadasımdan bi mağazada çalısıyordum iş çıkışları bütün elemanları eve müdürümüz bırakıyordu bnmde montum arabada kalmıstı işi bırakmıstım daha sonra müdürümüz aradı montun bnde bi ara al dedi..hemen karsı binamızda oturuyo gidip aldım 20 dk falan oturdum mudurumuz bekar ama sözlümü çok sevdiğimi falan hep biliodu sürekli anlatıodum oda yardımcı oluyodu.abiside yanlış anladı benı istemio zaten ilk gördüğümde notunu vermısıtım bize yakısmıosun ailem senın gibi birisini istemez.eğer evlenırseniz annem babam yanın da olmaz düğüne falan gelmem dıo.aileler tanısmıo kendi aramızda yüzük takmıstık abisi bnden nefret edıo saymadığı şey kalmadı bana.sözlüme dedim ayrılalım dedim ayrılmıo bu müdür olayında sözlümde bi sürü sey saydı hakaret etti bana...senın için abimi karsıma aldım diyor evde yabancı gibiyiz dior abisiyle telefnda konustum belki siniri geçm,işdir die ama helen aynı...ayrıldık sanıyor abisi bnmle gizli gizli konusuo abısı olduğunda konusmuyoruz.bir ömür geçer mi böle yoksa ayrılmalımıyız???şaşırım kaldım allahın bana vermiş olduğu en güzel şeyi verdim ona artık dönüşüm de yok bakire değililmmm.yardımcı olurmusunnuz lutfen?kimseye anlatamıyorum derdimi!!!

özge,öncelikle cok sinir bozucu bir durum bence.ama abisinin ne düşündügünü çok önemseme derim ben cok zor olsada.peki sevgilin mont olayına birsey dedı mı? o ıkna oldu mu yanı?bekaret olayını da sonun olarak degerlendırme bence.ama butun bu durumu dusundugumde sanırım en önemli görev erkek arkadasına dusuyor.o aılesını karsısına alabılıyorsa ayrılamnıza gerek yok bence...

ewt bana inanıyo ama her konusmamızdada yüzüme vuruyo .bu kadar olumsuzlara oda yıldı çünkü şuan halen bana hakaret edıomus.bnm yüzümden abisiylede kotu olmasını istemıyorum şaşırdım kaldım.

yok ayrılmajk istemıyor benden ama abisinin ileride sorun çıkaracağını düşünüyor.annem tanımadan sevmıyecek seni falan dedi.abim öenmli deil ama annemi babamı da karsına alırsın eğer evlenırsen diyomus abisi.zaman dedi beklki abimin siniri geçer diyo ama ömrümde böyle kinci insan görmedim bakire olmadığı bilmesine rağmen ayrıl dio

erkekler her zaman üste çıkmaya çalışırlar, her zaman onlar haklıdır. ben haklıyken bir bakıyorum ne yapıyor ne ediyor zeytin yağ gibi üste çıkıyor. aslında ihanet eden o ama o senin başına bir şeyler kakıyor. bu çok çirkin benim kişisel fikrim zaten ihanet varsa ortada ilişkinin yürümeyeceği ama şöyle bir şey duymuştum eğer ihaneti sen yakalarsan bu ihaneti tekrar yapacaktır ama kendisi itiraf ettiyse çok pişman olmuştur ve bir daha yapmayacaktır. abisine gelincede ben kimsenin nazını kinini kaprisini çekemzdim ama sen çok seviyosan bunların hepsini omzunda taşıyacaksan o güçte buluyorsan kendini, abisiyle konuşmaya çalış kenidni sevdirmeye çalış hiç bir şey olmazsa sevgilin ailesini karşısına alabilecek mi yoksa bu kadar cesaretli değil mi bunlar önemli. bu da seni ne kadar sevdiğiyle alakalı. güvene gelince ona tekrar güvenmen için senin yapabileceğin bir şey yok, bunu o sana kanıtlayacak ki bu da hiç kolay olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…