• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Kocamın sürekli benikontrol etmesinden nefret nefret nefret ediyorum...Evlenmeden önce sorumluluklarını bilen hatta babam olmasına rağmen evin alışverişi.faturaları girdi çıktıları hatta bozulan beyaz eşyaların tamiri için çağırılan teknik servis personeliyle bile ben ilgilenirdim ama evlendikten sonra eşimin beni çocuk gibi görüp sürekli onu yaptınmı bunu yaptınmı diye hatırlatmaları beni deli etmeye başladı.Çok dikkatli her şey yerinde ve zamanında olsun istiyor beni hiç kendi halime bırakmıyor kullandığım hattın bile kontrolunu ele geçirmiş durumda...Hergün internetten takip ediyor ve gün aşırı arayıp yok şu kadar dakıkan kalmıs yok bu kadar mesaj hakkın kalmıs yok suraya odemenı yaptın mı bankaya parayı yatırdın mı ya bırak ben takıp edıyım yatormam gerekenlerı ben dusunıyım böyle yapa yapa benıde çileden çıkardı şimdi dış kapıda faturaları görüyorum görmezden geliyorum hatta evde su bitiyo o söyleyene kadar aramıyorum sucuyu...Yumurta dahi bitse almıyorum ekmek bıtse o benı arıyo dısardaysam evde ekmek yok alsana dıye...Kredi kartımla yaptıgım alısverıslerı her aksam bana sıralıyor surdan sunu almıssın burdan bunu o hangısı bu hangısı...Artık bende hıc umrum bıle degıl valla aynı onun bana davrandıgı bes yasındakı cocuk gıbı davranıyorum.Belkı sorumsuzluk gıbı gelıyor bazılarınıza ama artık sureklı benı kontrol etmekten vazgecerse bende zaten kendı görevlerımı yerıne getırecegım hatta bazen işi abartıp arkadaşlarımız falan bizdeyken mutfağa gelip çay suyu koysana yapıo yaa sanki o söylemese ben koymıcam o öle yaptığı için bende o söylemeden hiç bişi yapmıom şuanda bıkmış durumda geçen benle konustu nıe bole yapıosun dıe bende sen ne zaman benı kontrol etmekten vazgecersen o zaman dedım anlasma yaptık ama daha bu sabah faturamı ıncelemıs cep telefonuma msj geldı gelde bunu bosamaaaa ya ıyı hos mukemmel bı adam ama yeter da yeterrrrrrr

Kocamın sürekli benikontrol etmesinden nefret nefret nefret ediyorum...Evlenmeden önce sorumluluklarını bilen hatta babam olmasına rağmen evin alışverişi.faturaları girdi çıktıları hatta bozulan beyaz eşyaların tamiri için çağırılan teknik servis personeliyle bile ben ilgilenirdim ama evlendikten sonra eşimin beni çocuk gibi görüp sürekli onu yaptınmı bunu yaptınmı diye hatırlatmaları beni deli etmeye başladı.Çok dikkatli her şey yerinde ve zamanında olsun istiyor beni hiç kendi halime bırakmıyor kullandığım hattın bile kontrolunu ele geçirmiş durumda...Hergün internetten takip ediyor ve gün aşırı arayıp yok şu kadar dakıkan kalmıs yok bu kadar mesaj hakkın kalmıs yok suraya odemenı yaptın mı bankaya parayı yatırdın mı ya bırak ben takıp edıyım yatormam gerekenlerı ben dusunıyım böyle yapa yapa benıde çileden çıkardı şimdi dış kapıda faturaları görüyorum görmezden geliyorum hatta evde su bitiyo o söyleyene kadar aramıyorum sucuyu...Yumurta dahi bitse almıyorum ekmek bıtse o benı arıyo dısardaysam evde ekmek yok alsana dıye...Kredi kartımla yaptıgım alısverıslerı her aksam bana sıralıyor surdan sunu almıssın burdan bunu o hangısı bu hangısı...Artık bende hıc umrum bıle degıl valla aynı onun bana davrandıgı bes yasındakı cocuk gıbı davranıyorum.Belkı sorumsuzluk gıbı gelıyor bazılarınıza ama artık sureklı benı kontrol etmekten vazgecerse bende zaten kendı görevlerımı yerıne getırecegım hatta bazen işi abartıp arkadaşlarımız falan bizdeyken mutfağa gelip çay suyu koysana yapıo yaa sanki o söylemese ben koymıcam o öle yaptığı için bende o söylemeden hiç bişi yapmıom şuanda bıkmış durumda geçen benle konustu nıe bole yapıosun dıe bende sen ne zaman benı kontrol etmekten vazgecersen o zaman dedım anlasma yaptık ama daha bu sabah faturamı ıncelemıs cep telefonuma msj geldı gelde bunu bosamaaaa ya ıyı hos mukemmel bı adam ama yeter da yeterrrrrrr

Sizi çok kızdırmış belli. Herşeyi olduğuna bırakmak ya da onun aklındaki kişi profiline dönüşmek yerine, size yaptıklarını siz de ona yapsanız.
Su mu bitti, onun size soylemesınden once siz ona soyleyın. Fatura mı geldi, ilk siz gördüysenız hemen arayın ya da msj atın. Belki denemişsinizdir bilmiyorum ama ona onun silahıyla saldırın bir de :D

ilgisiz, vurdumduymaz, kıymet bilmez, bencil, duygusuz daha sayabilirim.....

1-inatçılığından (inadı yüzünden konuşamıyorum bile öyle kapatıyo ki kendini kendini yırtsan nafile)
2-tartışırkenki umursamaz, sende kimsin tavırlarından
3-biraz romantik olsan dediğimde devamlı tepende mi olcam demesinden
4-ben konuşmak istediğim zaman sonraya ertelemesinden konuşmadığımda niye karardın yine demesinden
nefret ediyorum bu liste uzar da gideeeerrr...
ama inadından umursamazlığından sıyrılıp da gelip bana sırnaştığında da dayanamıyorum :))
bi de benimle saatlerce alışveriş yapmasını, beni dinleyip anlamaya çalışmasını, ben sıkılmıyım diye çabalamasını, arada da olsa söylediği sevgi sözcüklerini,bana sarıldığındaki sıcaklığını çoookkkkkk seviyorummmmmm....(bu listede uzar aslında :)))
kızlar sizden de çıksın birazda iyi yönleri ..

3 yıllık erkek arkadaşımm ömrümden ömür yedi gercı bende onunkini yedim normalde çok sessiz sakın bır kızımdır ama o benı böle brı yaptıı .
1 hep onun istedğini yapmamı ister(ama ben kendı bıldıgımı yaparım)
2 kendini ck yakısıklı sanar ki hıc yakısıklı deıl bence neresıne aşık oldum bılmem
3 saçma saçma espiriler yapar yolda yürürken kızların dıkkatını cekmek ıcın elınden gelenı yaparrr
4 arada kıskançlık krızlerıne grer etek gyme kısa makyaj asırı yapma ama gyerımdee yaparım da hıc umursamam :D
5 ayrılrıım oh be derım brzdan bıtanem senı özledım yha vazgecmem senden yazar tam psıkopat yanee de ck sevıorum ne alaka bılmem aslında alışkanlık galıba brzzz

titiiiiiizzzzzz hastalık derecesinde ....
eve misafir geleceği zaman ve misafir gittiğinde tüm evi kontrol eder yıkılan kırılan kırlenen bişi varmı ve kavga ederizdelikafadulden.sanki bi mobilya bi eşya bunda var:sinifsinif::gitme:

bi çok ilgili bi cok ilgisiz olması bi dengede duramadı bey efendi alsanaalsanasmile

kıskanc fazla kıskanc belkide coook kıskanc :umursamaz:

kızlar lütfen bana yardım edin dünden beri ağlamaktan ömrüm bitti 8 aylık i ilişkim dün 30 dk.içinde biti hemde telefonda ben nedenini bilmeden erkek arkadaşımdaydım ortak arkadaşlarımızla birlikte kyağa gdecekler ben g,tmiyorum sınavlarım var çünkü neyse birlikteydk sabah seni özlicem dedim 4 ne olcak yaptı bana ne farkeder dedim 1 günde de insan özleyebilir :(:(:( bunu bana söyledi ilk defa sonra bende beni kırıyosun söleme böle eyler dedim evden çıktım tam dolmuşa binicem mesaj attım içim içimi yedi neden böle sölüyotsun önemsmiyosun görüşmediğim,z zaman galiba dedm bi karar ver dedim bana 2 haftadır ,ç,mde seninle ilgili hislerm tükendi dedi ayrılalım ben telefonla aradım şok halindeyim hala nasıl bi mesaj bu dedim öle işte dedi sürekli susuyo cevap vermiyo ne yapcağımı anlayamadım
n demek bu diyorum sana yalan mı söliyim dedi,arkadaşlarımla buluştum onlarada anlattım herkes şok olmuş durumda bi neden yok ortada :( en son dün gece artık tüm düşüncelerimi toplayıp mesaj attım matıklıca ben ona hoşçakal diyemed,m o bana mesajın sonunda ece hoşçakal yazmış 1 hafta öncesine kadar hislerim ssana tamdı demiş insan bi anda vazgeçebilir mi eminim beni seviyo ama nasıl olurda böle olur nolurrr bana yardım edinn,onun n yapmak istediğini anlamadım

bana yardım edin aramamak için kendimi zor tutuyorum ama ne d,cem ben ona daha dün bu saatte birlikte olduğum insan 24 saat bile geçmedi kapı duvar halindeee arkadaşlarımla birlikte gidiyo dedi ya kayağaaaa dün bi arkadaşımı aramış ne yapıyoruzz akşamm diyeee arkadaşımda senin sesin neden bölee demiş eceden ayrıldım abi aptal gidiyim demiş,hiç üzülmicek mi bilmiyorummm

insanlara hep negatif yaklaşması (benim tam tersim)

ama bu kıskançlığından ileri geliyor sanırsam evet tek madde dersek

psikopat kıskançlık diyebiliriz

çok rahat davranmasi evde arabada uçcakta otobüste sanki babasinin mekaniymiş gibi konuşur heryerde

Back
X