Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamın sürekli benikontrol etmesinden nefret nefret nefret ediyorum...Evlenmeden önce sorumluluklarını bilen hatta babam olmasına rağmen evin alışverişi.faturaları girdi çıktıları hatta bozulan beyaz eşyaların tamiri için çağırılan teknik servis personeliyle bile ben ilgilenirdim ama evlendikten sonra eşimin beni çocuk gibi görüp sürekli onu yaptınmı bunu yaptınmı diye hatırlatmaları beni deli etmeye başladı.Çok dikkatli her şey yerinde ve zamanında olsun istiyor beni hiç kendi halime bırakmıyor kullandığım hattın bile kontrolunu ele geçirmiş durumda...Hergün internetten takip ediyor ve gün aşırı arayıp yok şu kadar dakıkan kalmıs yok bu kadar mesaj hakkın kalmıs yok suraya odemenı yaptın mı bankaya parayı yatırdın mı ya bırak ben takıp edıyım yatormam gerekenlerı ben dusunıyım böyle yapa yapa benıde çileden çıkardı şimdi dış kapıda faturaları görüyorum görmezden geliyorum hatta evde su bitiyo o söyleyene kadar aramıyorum sucuyu...Yumurta dahi bitse almıyorum ekmek bıtse o benı arıyo dısardaysam evde ekmek yok alsana dıye...Kredi kartımla yaptıgım alısverıslerı her aksam bana sıralıyor surdan sunu almıssın burdan bunu o hangısı bu hangısı...Artık bende hıc umrum bıle degıl valla aynı onun bana davrandıgı bes yasındakı cocuk gıbı davranıyorum.Belkı sorumsuzluk gıbı gelıyor bazılarınıza ama artık sureklı benı kontrol etmekten vazgecerse bende zaten kendı görevlerımı yerıne getırecegım hatta bazen işi abartıp arkadaşlarımız falan bizdeyken mutfağa gelip çay suyu koysana yapıo yaa sanki o söylemese ben koymıcam o öle yaptığı için bende o söylemeden hiç bişi yapmıom şuanda bıkmış durumda geçen benle konustu nıe bole yapıosun dıe bende sen ne zaman benı kontrol etmekten vazgecersen o zaman dedım anlasma yaptık ama daha bu sabah faturamı ıncelemıs cep telefonuma msj geldı gelde bunu bosamaaaa ya ıyı hos mukemmel bı adam ama yeter da yeterrrrrrr
Günün her saati beni aramasından :rolleyes2: :rolleyes2:
aşırı ilgi