• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

merhaba...benim sevgilim çok çabuk isnirlenir.. ve her tartışmamızda alttan alsan tartışma uzamazdı der...ben de buna sinir oluum ama her seferinde de alttan almam

çok acelecidir mesela arabamız saat 4 teyse biz saat 3te otogarda hazırız biletlerimiz 15 gün önceden gidiş dönüş alınmıştır çok plan ve programlıdır
evde olduğu sürece tv de ntv yada cnn açıktır
ama ben onu çoooooook seviyorum çooooook

yapılacak bi iş oldugunda yapmamasından ama yapamayacağı bi iş oldugunda hemen o işin başına geçip saatlerce ugraşmasından ....nefret ediyorum

Inadi bir inadi vardir oluyorum burada desem genede inadi inattir, dedigim dedik caldigim duduk der doner gider dinlemez bile, ayrica pasakliligi diz boyu, yaptiklarini yazsam inanamazsiniz

çıkardığı çorapları, kıyafetleri unuttuğu yerlerden kaldırmazsam 3 hafta sonra bu çorap kimin diye sormasından nefret ediyorum

bana tamam 1 sata kadar ordayim deyip saatin 3 4 saate cikmasinda deli oluyorum

:tomato:eski eşi ile "dostça" görüşmeye devam etmesi

hepimizin derdi ayni pasaklilar iste...benimkinede banyo deme ne dersen de zorla banyoya yolluyorum bazen kendimden ödün veriyorum ama:)))sonunda banyo yapmis oluyor:)anlayana dermisimmmmm

ılgısız,dusuncesız,romantıklıgın tesı yok,bencıl,oooooooooo dah cok sayarım kı bennnnnnnnn

İLGİSİZLİK DİYORUM BENDE. ÇÜNKÜ TAM BİR İŞKOLİK İŞİ DAHA ÖNEMLİ.
:emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X