• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

evet özellikle böle şeyleri kastamonulular ve sivaslılar yapıyor..:) benim gördüğüm kadarıyla:-)

bu ne arkadaşlar gaz muhabbetidir gidiyo durun yawyasakkelime benimkide çok alıngan yaaaaa sinir oluyoooom:mymeka:

Lütfen herkez bir madde yazsın ve ilk yorumunuz ile ikinci yorumunuz arası minumum 5 ayrı kişi cevap yazmış olsun lütfen !

Sevgilinizin eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz ? (nefret derecesinde ise belirtin)

Konu sponsoru :

Örnek : aldığı eşyayı yerine koymaması, sizi dinlememesi, unutkanlığı vb.

.lütfen sponsorumuzu ziyaret ediniz ! :sm_cool:
EŞİMİN DAGINIK OLMASINI SEVMİYORUM BAZEN ANİ TEPKİ VERMESİNE HİÇ ANLAM VEREMİYORUM

arkadaşlar ben eşimin maç izlemesine gaz çıkarmasına dağınk olmasına eve geç gelmesine anlıcagınız herşeyine sinir oluyorum

BaskalarInI Islah etmek istiyorsan önce kendini Islah etmelisin. Kendin fasid oldugun halde baskalarInI Islah etmeye kalkIsman en büyük ayIplardandIr.

herseyı ıyı hos da sınırlendıgı zaman nefret edıyorum................................................

KUM TANEM EŞİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. BAK MESELA BENİM EŞİM ASLA VE ASLA BUNU YAPMAZ. DAHA DOĞRUSU AYIRIM YAPMAZ HER KAPININ ARKASINA FIRLATIR ÇORAPLARINI:)
GÜNAH DEĞİLMİ YANİ. SALONUN KAPISI KAPIDA DİĞERLERİ YALI KAZIĞIMI:) PEHHHH..
ELDE NE KOCALAR VARMIŞ BEEE...

:roflol::roflol::roflol:uheueheueheu
koptum yha resmen ..

Benimkininde romantizm anlayısı beni delirtiyo. askım romantik ol biraz diyorum hadi ozaman yatak odamıza gidelim diyo :bbo::oklava:

erkek arkadasımın cok sınırlı omasından nefret edıyorum

bana gıcıklığına yavas yavas bişeyi yapması ayakkabısını bile bana inat yavas bağlıyo:)ağır çekimde gidiyo sanki gıcık oluyorum yaww:kızgın:

birincisi her giydigim seye karismasi ikincisi vurdum duymazligi ucuncusu herzaman kendini hakli cikarmasi 4 cusude kiskancligindan bikktimmmmmmmmmmmmmmmm

benim üzüldüğüm konuları basite almasını...sadece sevgi gösremesini,yani kolay yolları seçmesini..

Back
X