• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Aşırı sinirli olması,agresifliği,herşeyi kendi istediği gibi olsun istemesi.!!!!!!!!
Özel günlerde hala 1 demet çiçek almamış olması -.-

bi de ben istiyorum ki beni herkesten sakınsın endişelensin benim için..ama sıfır yani bu kadar rahat bi adam olamaz.

Aşırı ilgi beklemesi sinirimi bozuyor.
"Mesaj attıysam anından cevap verilecek" mantığı var. Alışverişte bile rahat yok. Hep kendisiyle konuşayım ister hep.

vurdumduymazlığı ve kıskançlığıııııııııııııııııııı ve inadıııııııııııııııııııııııı:(

arkadaslarının yanında ılgısız olması bı de bana ılgısızsın demesı ..
tartısırken cocukluk yapıp kım kazandı kım kazanmadı hesabına gırmesı ve haksız oldugunu bıle bıle benı haklı oldugum konularda haksız duruma dusurmesı ..
suan ondan nefret edıorum cunku yarın arkadasıyla tatıle gıdıyo ve arkadasının evınde kaldıgı ıcın benı aramıyo .. neymıs rahat konusamazmıs , ben de bısı bulurmusum .
ne zannedıyo ya benı ?
ben onun sevgılısıyım .. bı canavar dıılm .
herneyse suan ondan nefret etsem de yarın yıne onu sevıcem ..
bunu bıldıgım ıcın kendıme asırı kızıyorum .. keske cesur olabılsem , restı cekebılsem ama nerdee..
sımdıkı sevgılımden de eskı sevgılımden de nefret edıorum !
erkekler hep aynı cunku . cıkarken hersey ıyı guzel ama ayrılınca veya aran bozuldugunda bırden bıre sana dusmanınmıs gıbı davranıyolar ..
keske bu kadar saf olmasaydım da ınanmasaydım hıc bırıne .[/

değişiciklerini umuyoruz hep. gözümüzde kalbimizde farklı yaratıyoruz ama nafile bazen...

Back
X