Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günün her saati beni aramasından :rolleyes2: :rolleyes2:
aşırı ilgi
kıskançlığı, kendisine göre sosyal bana gelince asosyal olması,doğru düzgün bir yere çıkartmaması, özgürlüğümü kısıtlaması, onu giyme çok açık bunu giyme dar demesi,kavga anında kendini kaybetmesi, haklı olduğum halde beni haksız duruma düşürmesini zaten büyük şaşkınlıkla izliyorum..
Dengesiz
ben sevgilimi çok seviyorum kaybetmekten çok korkuyorum ve söylediği her şeyi yapıyorum. ONUNLA kavga etmek istemiyorum bunun içinde hep susuyorum .Arkadaşlarımda sevgilimi pek sevmediği için kimseye hiçbir şeyimi anlatamıyorum biz sana demiştik diyorlar. Ama sevgilim bana yalan söylüyor. NASIl anlatsam bilmiyorum ben bunun msninindeki eski facebook mesajlarını okudum ve ona söylemedim çünkü bu seferde sen bana güvenmiyor musun diyor. bi kız var sürekli bu kız hakkında atıp tutuyor ama ben eski facebook mesajlarını okudum . kıza diyor ki sana doğum günü süprizi hazırladım yine içine ettin her şeyin falan demiş. kızda şu an birisiyle nişanlı ve nişanlı olduğu çocukta benimkinin arkadaşıymış eskiden. ben bu kızdan nefret ediyorum ama kız her yerde karşıma çıkıyor sanki bi gölge gibi aramızdaymış gibi geliyor sinir oluyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum![]()
Yokluğu bir dert![]()