• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

tv karşısında uyur, usulca kapatırsın uyanır ve izliyordum uyumuyordum der,tekrar uyur... yakında beline bağlıycaz televizyonu:mymeka:

yaa ben evli değilim.şuan 3 senelik bir erkek arkadaşım var..herşey mükemmel ama birşeyi sevmiyorum ben deli doluyum o biraz ağır abi:1closedeyes: yani tek şikayetim bu..hatta herzaman tek tartışma sebebimiz:mymeka:​

benimkide çok karamsar en ufak bişeyde ümitsizliğe düşmesi beni çıldırtıyor.sorunlamı ilgilenicem onunlamı bilemiyorum.birde çok tembel:((

of cok zor bir taneden fazla yazabilirmiyiz acaba eger cevap evet ise baslyiorum.
Bencil,sinirli,hazirci(armut pis agzima düs cinsinden),hicbir ise elini sürmez,hicbirseyden memnun olmaz,hep ben hakliyim der,hep onun istedigi olur,tembel,evdeki erkek islerini bile bana yikar,romantizimden yoksun,ilgisiz,arkadaslarina gereginden fazla düskün.... bu liste böyle uzayip giderr.....

kızdığında ve kendi canı yandığında karşısındakinin canını acıta ne kadar yada kıra ne kadar uğraşmasını.yani sinirlendiği zaman düşünmeden konuşmasını. sinirlendiği zaman bambaşka bi adam oluyor.

kıskancılıgı,tembellıgı,dagınıklıgı,romantızm yoksunu olması,bencıllıgı,hep ben bılırım tavırları vs vs..

ÇORAPLARINI SAĞA SOLA ATAR. DAĞINIKTIR. AZ KONUŞUR. ANACIM BUNLARIN TERTİPLİ DÜZENLİ OLAN VERSİYONLARI YOK MU? :Roflol: :Roflol:

kesinlikle ne kıskanç ne düşüncesiz nede ağır.Allah Allah ya acaba benim eşimde mi bi gariplik var?????

bi tartışma olduğunda kabahati hep benim üstüme atmasından ve romantzm duygularının alınmasından! aslında var da belli etmez arada bi eder işte....

bende fazla yoğun olması ve bana vakit ayıramamasından şikayetciyim bugün pazar ve o annesiyle düğüne gidiyo bi pazarımız var yaasenağlama birde ben anneci değilim diyo anne kuzusu işte:kızgın:

Back
X