• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

arkadaslarının yanında ılgısız olması bı de bana ılgısızsın demesı ..
tartısırken cocukluk yapıp kım kazandı kım kazanmadı hesabına gırmesı ve haksız oldugunu bıle bıle benı haklı oldugum konularda haksız duruma dusurmesı ..
suan ondan nefret edıorum cunku yarın arkadasıyla tatıle gıdıyo ve arkadasının evınde kaldıgı ıcın benı aramıyo .. neymıs rahat konusamazmıs , ben de bısı bulurmusum .
ne zannedıyo ya benı ?
ben onun sevgılısıyım .. bı canavar dıılm .
herneyse suan ondan nefret etsem de yarın yıne onu sevıcem ..
bunu bıldıgım ıcın kendıme asırı kızıyorum .. keske cesur olabılsem , restı cekebılsem ama nerdee..
sımdıkı sevgılımden de eskı sevgılımden de nefret edıorum !
erkekler hep aynı cunku . cıkarken hersey ıyı guzel ama ayrılınca veya aran bozuldugunda bırden bıre sana dusmanınmıs gıbı davranıyolar ..
keske bu kadar saf olmasaydım da ınanmasaydım hıc bırıne .

bazen isine gelmeyince beni dinlemiyor ve sonra aaa pardon duymadim hayatim diyor...:(

hadi bakalim bu nasil bir huy bilebilcekmisiniz:))))) ben hala bir isim bulamadim buna:))))

Bazen onu duvarla karıştırıyorum. Neden söylediklerime cevap vermeye tenezzül bile etmiyor hiç anlamıyorum. Konuşmak bu kadar mı zor geliyor ona! :çok üzgünüm:

Ama onu çok seviyorum... :asigim:

canım kocam en yoğun çalışitığım anlarda beni arayıp seninle konuşamadığım için küssende aşığım sana

benımkı su an kendını dusunuyor benden az KAÇIYOR ılgımı ıstıyor ama cok baskım sogutmaya baslamıs olabılır belkı sevgım, zaten her sey kader kısmet degıl mı hayattta, kısmetın ötesıne gecılmez..

İlgisizzz, bencil, kibirli insanın tekiydi... kötükedihüso

N'olurduuu yaaa benim sevdiğim gibi sevmeye çalışsaydı... senağlama

Ondan nefret ediyorum :kızgın:

Back
X