• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

bencilliğinden küstahlığından kendini beğenmişliğinden beni her konuda ikinci hatta üçüncü plana atmasından hiçbir zaman önceliğimin olmamasından nefretediyorumkötükedihüso:kızgın:

30 yaşında ilişkisinde hala heyecan aramasından nefret ediyorum :( saygı ve huzuru bir kenara bırakmasından da :( sevgimi hiçe saymasından :(

olaylar karşısında çok sakin umursamaz sanki biz yaşamıyoruz o an kavgayı da başkaları yaşıyo.

kapasitemin üzerinde beklentileri olması
çok enerjik.48 saat bile uyumadan durabilir. android gibi.dört kadın anca yeter diyorum ona yetişmeye

kesinlikle durduk yere sadece canı sıkılıyo diye beyfendinin trip yapmasıkafamçokkarıştı

bazen çok ağır konuşuyor ve çok kırılıyorum..
sonda söylemesi gerekeni başta söyler.. ama alıştım,artık alınmıyorum bile :)

paranoyaklık derecesinde kıskanç...hayalinde bişiler üretip kıskançlık çıkarıyor...hatta doktora mı gitsek diye düşünüyoruz..(bunu akıl etmesi iyi aslında)...ama aşığım iştee yinedeee :=)

beni iplememesi
aynı sektörde çalıştığımız halde herşeyi ben biliyorum demesi
getirdiği işleri yaptığım ahlde neden tafralı iş yapıyorsun demesi
kızımla ilgili şeylerde sanki ben üvey annesiymişim gibi karışması
bena sormadan misafir çağırması
temizlik yapmamışken illa birilerine gelin demesi
sürekli beni yer mesi. (yok şöylesin yok böyle)
kılık kıyafetimi beğenmemesi (benim beğendiğim hiçbirşeyi beğenmez illa kendi istediğini aldırır sonra bu kıyafetin içinde şekilsiz durduğumu söyler. buna para yiyen karı lazımmış)
durduk yere parlaması, herkesin içinde afra tafra yapma bana artistik hareketler yapma diye bağırması. 5dk sonra birşey olmamış gibi davranması
çalıştığım halde her ev işini tam yapmamı beklemesi ve israrla eve temizlik için birini getirtmemesi
oyyy nasıl genlleyeyim bunları... hepsine toptan ne denir nasıl dert yanılır

Back
X