- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi birkusolsam
-
Bunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.Allah katında dahi kadınlar evdeki işlerden sorumlu değildir. Yemek yapmak zorunda değildir. Yapiyosa kendi gonluyle sadaka hükmüne geçer. Yapmazsa sorulmaz yardımcı isteme hakkı vardır. Niye ezdiriyosun kendini. Beğenmiyorsan kendin yap benden bu kadar yada tut birini haftalık günlük gelsin yapsın de.
Baksana ne hale getirmiş seniBazen düşünüyorum acaba adam mı haklı diyorum
Yok olmadı canım.tanıştık 3 ay sonra evlendik bir nevi görücü usulü oldu arkadaşlar tanıştırdıGörücü usulü mü evlendiniz ? neden ağlıyorsunuz ki yumurta olayında buyur temizle benden bu kadar diyeceksiniz. size varlık seviyesindesin dediğinizde sende yaratık seviyesindesin ama idare ediyorum diyeceksiniz . Oturup çocuk gibi ağlamak neden ? bende eşiniz gibiyim dağınıklıktan hoşlanmam terli insandan huylanırım neden bilmem. Ama ağzımı açıp kimseye bi laf etmişliğim yok. Ya da gidip ismail türütle evlenmedim böyle duygularım varken. Yani siz nasıl evlendiniz anlamadım flört olmadı mı ?
E yani.Sevmediği için mi böyle davranıyor diyorsunuz
Canım bana sürekli senin aklın yok der vsKoksun ya Koksun ne olacak, su laflar hayat arkadasina edilir mi.
Insan ev arkadasina bile yuz yuze bakacagiz deyip seviyeli olur.
Nasil yuz yuze bakiyirsunuz bunlardan sonra?
Tüyle alakası yok canım.dr a gittim genetik dedi 6 ayda bir botoks çözümü deditek eş için de değil, dışarı çıktığınızda arkadaşlarınızla gezdiğinizde de aynı sorun oluyordur. Ondan çözüm bulmaya çalışın kokuya. Önemli bir şey çünkü. Yanlış anlamayın bunu söylediğim için özür dilerim, ama benim kolaltı tüylerm uzadığında kokum artıyor. Tüylerinizi uzamadan alıyorsunuz değil mi?
Yani alıyorum tüylerimitek eş için de değil, dışarı çıktığınızda arkadaşlarınızla gezdiğinizde de aynı sorun oluyordur. Ondan çözüm bulmaya çalışın kokuya. Önemli bir şey çünkü. Yanlış anlamayın bunu söylediğim için özür dilerim, ama benim kolaltı tüylerm uzadığında kokum artıyor. Tüylerinizi uzamadan alıyorsunuz değil mi?
Tmam düzeltecem diyorum kendimi canımSiz cok sakınsınız ağlamak dışında tepki vermiyor musunuz?
Siz alttan aldıkça üstünüze gelmiş resmen. Ben olsam beğenmediği bir şeye bir daha elimi sürmem bundan sonra sen yap der bırakırım valla iyi dayanmişsiniz..Tmam düzeltecem diyorum kendimi canım
Hayır sakın böyle düşünmeyin siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz onun istediğide sizin özgüveninizi kırıp böyle düşündürmek.Sizi insan seviyesinden köle seviyesine çekmek istiyor.İzin vermeyin bunaBazen düşünüyorum acaba adam mı haklı diyorum
Yanlış yapıyorsunuz.Tepenize çıkmış.O kendini duzeltmeli mesela insan taklidi yapsın.Tmam düzeltecem diyorum kendimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?