Varlık seviyesindesin diyor...

tamamen katiliyorum, ben olsam hic bir is yapmam. sadece cocuguma bakarim.
Ciddiyim, yapmisligimda var yani.
Hem cocuk bak, hem ev isi üstüne adamin kahrini cek, yok öyle bi dünya…
Cok titizse kendi yapsin temizligi...
En kötü ne olu yani siz temizlik yapmazsaniz?

Bazen düşünüyorum acaba adam mı haklı diyorum

hah tam bu noktada çok iyi manipüle edilmişsiniz.. kendinizi suçlu görmeye başlamışsınız.
eşiniz hasta tedavi olsun. bayağı şiddet uyguluyor size.
varlık seviyesinden insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyormuş lafa bak.. sevişirken insan mı oluyormuşsunuz.?
terbiyesiz adam.

Zaten sonumuz yok bizim diyor canım ne olacak bilmiyorum işim var şükür
Sevmediği için ayrılığı düşünüyor.
Sizden iğrenip sizinle sevişmesi de sanırım cinsel açlığını bastırmak için.
Her türlü sizi kullanıyor.
Bunu yapmayın kendinize.
3-5 seneye sinir hastası olursunuz.
Bu kez de size deli, git tedavi ol der.
Sağlığınızdan olmadan başınızın çaresine bakın.

Allah sabır versin, böyle konuları okuyunca eşimin elini ayağını öpesim geliyor. Gerçi şimdi sakinim tartışmadık o yüzden, sinirli anımda sülalesiyle bi kaşık suda boğasım geliyor

En kötü boşanır
Oh canına minnet

Sen de tembelin tekisin senin pisligini temizliyorum. Elini hic surmuyorsun diyerek konus. O senin enerjini dusurmesin sen onun enerjisini dusur

Sen de tembelin tekisin senin pisligini temizliyorum. Elini hic surmuyorsun diyerek konus. O senin enerjini dusurmesin sen onun enerjisini dusur
Ben de böyle uğraşmalara hiç gelemem.içtenlik samimiyet olsun biz olalım istiyorum ama yok olmuyor.ben melek değilim ki mükemmel olayım

Sinirlerini nerede aldırdın
Bu muameleye mağruz kalan biri en kötü ihtimal o yumurtaları adamın kafasında kırmış
Ter kokuyorsun dedi kanepeyi aymış halıyıda yakmıştı
Kendimde suç buluyorum mesela yumurta kabuğunu oraya koymamalıydım.ter kokmamalıyım evi daha düzenli yemiz tutmalıyım o haklı gibisinden düşünüyorum

Yani kusan insaninda basinda durup surayi burayi sil demek ne bicim bi davranis ne kadar acımasz ya insan oylemi yapar.

Gecmis donemde bir gezi programi izlemistim. Sudan'i gosteriyor. Soksk kenarinda yiginla camasir yikayip asan adam var. Kadinlar evde yikamiyormus buraya getiriyor yikanip utuleniyor. Gezi programi sunucusu birinin evine misafir gidecek adam esini ariyor. Kadin ne kadar kofte almasini soyluyor. Yani Islam ulkelerinde bizim ulkedeki kadar somurulmeyebiliyor. Ben misira gittigimde de adamlar isten donerken balikcilara ugrayip pismis balik alip eve gidiyorlardi. Cok yaygindi hazir gida satan yerler

Kendimde suç buluyorum mesela yumurta kabuğunu oraya koymamalıydım.ter kokmamalıyım evi daha düzenli yemiz tutmalıyım o haklı gibisinden düşünüyorum
İnsanlık hali dalgınlıkla koyabilir
Ter kokabilir
Dağınıkta olabilirsin
Bunların hiç birisi size hakareti haklı çıkarmayacağı gibi boşanma sebebidir

Kendini salsan peki. Hic yapma. Madem begenmiyorsun buyur deyip sadece bebeginin kendinin yemegini temizligini yap. Birak kalsin her taraf daginik. Biri bana oyle yaptiginda inat tarafim tutuyor. Annem kucuklugumden beri temizligimi begenmezdi. Hep kusur bulur kizardi. Ona inat yapmadim elimi surmedim. Tabii ki kizdi vs ama surekli yapip elestiri duymakta istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…