- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi birkusolsam
-
tamamen katiliyorum, ben olsam hic bir is yapmam. sadece cocuguma bakarim.Yavru bu adam demiyeceğim öküz üç beş yıla
Sende ne özgüven ne irade nede muhasebe yeteneği bırakır
Böyle öküzlere 30 yıl umumi tuvaletlerde kulanılan terlikler alacak her konuştuğunda ağzına bi tane
sabah sabah gene sinerlendim
Bazen düşünüyorum acaba adam mı haklı diyorum
Neden öyle dedinizBu konu gerçek değil
Sevmediği için ayrılığı düşünüyor.Zaten sonumuz yok bizim diyor canım ne olacak bilmiyorum işim var şükür
En kötü boşanırtamamen katiliyorum, ben olsam hic bir is yapmam. sadece cocuguma bakarim.
Ciddiyim, yapmisligimda var yani.
Hem cocuk bak, hem ev isi üstüne adamin kahrini cek, yok öyle bi dünya…
Cok titizse kendi yapsin temizligi...
En kötü ne olu yani siz temizlik yapmazsaniz?
He he evet fake evet sahteFake profil sahte konu.
Ben de böyle uğraşmalara hiç gelemem.içtenlik samimiyet olsun biz olalım istiyorum ama yok olmuyor.ben melek değilim ki mükemmel olayımSen de tembelin tekisin senin pisligini temizliyorum. Elini hic surmuyorsun diyerek konus. O senin enerjini dusurmesin sen onun enerjisini dusur
Sinirlerini nerede aldırdınNeden öyle dediniz
Kendimde suç buluyorum mesela yumurta kabuğunu oraya koymamalıydım.ter kokmamalıyım evi daha düzenli yemiz tutmalıyım o haklı gibisinden düşünüyorumSinirlerini nerede aldırdın
Bu muameleye mağruz kalan biri en kötü ihtimal o yumurtaları adamın kafasında kırmış
Ter kokuyorsun dedi kanepeyi aymış halıyıda yakmıştı
Gecmis donemde bir gezi programi izlemistim. Sudan'i gosteriyor. Soksk kenarinda yiginla camasir yikayip asan adam var. Kadinlar evde yikamiyormus buraya getiriyor yikanip utuleniyor. Gezi programi sunucusu birinin evine misafir gidecek adam esini ariyor. Kadin ne kadar kofte almasini soyluyor. Yani Islam ulkelerinde bizim ulkedeki kadar somurulmeyebiliyor. Ben misira gittigimde de adamlar isten donerken balikcilara ugrayip pismis balik alip eve gidiyorlardi. Cok yaygindi hazir gida satan yerlerBunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.
İnsanlık hali dalgınlıkla koyabilirKendimde suç buluyorum mesela yumurta kabuğunu oraya koymamalıydım.ter kokmamalıyım evi daha düzenli yemiz tutmalıyım o haklı gibisinden düşünüyorum
Boyle diyorsaniz adam hakli ne diyelimTmam düzeltecem diyorum kendimi canım
Kendini salsan peki. Hic yapma. Madem begenmiyorsun buyur deyip sadece bebeginin kendinin yemegini temizligini yap. Birak kalsin her taraf daginik. Biri bana oyle yaptiginda inat tarafim tutuyor. Annem kucuklugumden beri temizligimi begenmezdi. Hep kusur bulur kizardi. Ona inat yapmadim elimi surmedim. Tabii ki kizdi vs ama surekli yapip elestiri duymakta istemedimKendimde suç buluyorum mesela yumurta kabuğunu oraya koymamalıydım.ter kokmamalıyım evi daha düzenli yemiz tutmalıyım o haklı gibisinden düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?