- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi birkusolsam
-
aslinda ben boyle seylerin dinle ilgili degildeBunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.
aksi var elhamdülillahBunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.
Gerçek olduguna emin misin :)Tmam düzeltecem diyorum kendimi canım
Hayır saçmalama sen ne halde olursan ol o senin kocan hayat arkadaşın herkes evde abiyeyle full makyajla gezmiyor biz de biraz dağınık olabiliyoruz bundan şikayet etmemeli ben de yeni gebeyim çok titiz olmama rağmen temizlik yapamıyorum yeri geldiğinde sen hastayken hamileliğin zor geçerken o seni banyo yaptıracak evin dağınıklığından çok şikayetçiyse kalksın toplasın paşam ben de çok temizlik yapıyorum diye eşim anne gibisin hep temizlik yemek demişti bunlara yaranamazsın anam ne yoksa onu isterler ama sana tavsiyem ne istiyosan ne düşünüyosan söyle susma o da sen ne hissediyosan bilsinBazen düşünüyorum acaba adam mı haklı diyorum
Benim de oğlum var, oğluma hep nezaketi, kibarlığı, yardımlaşmayı anlatıyoruz babası ile. Baba bana yardımcıdır sağolsun. Mecbur ama okul yok mu sınıf arkadaşlarından çoğu( maalesef) oğlumdan şu laflar çıkmaya başladı, "bu kız işi" biz yılmıyoruz, arkadaşlarına da anlat deriz hep. Kadını erkeği olmaz, eşitlikten, Yardımlaşma katan bahsediyoruz. Hiç bir arkadaşını da üzme, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma deriz. Yazık konu sahibi bir de hamile, çok ezdirmeyin kennşzi. Karşınızda hastalıklı biri mevcut.ah ah bu yüzden diyorum iki erkek annesiyim ileride bunlar baba eş olacak ona göre yetiştirmeliyim
Çok yazik Allah'ın ona emanet ettiği ahiret yoldaşına yoldaş değil de sırtına hançer olması
bu nasıl bir kibir nasıl bir kişilik şaşkınım
ah maalesef çok haklısınızBenim de oğlum var, oğluma hep nezaketi, kibarlığı, yardımlaşmayı anlatıyoruz babası ile. Baba bana yardımcıdır sağolsun. Mecbur ama okul yok mu sınıf arkadaşlarından çoğu( maalesef) oğlumdan şu laflar çıkmaya başladı, "bu kız işi" biz yılmıyoruz, arkadaşlarına da anlat deriz hep. Kadını erkeği olmaz, eşitlikten, Yardımlaşma katan bahsediyoruz. Hiç bir arkadaşını da üzme, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma deriz. Yazık konu sahibi bir de hamile, çok ezdirmeyin kennşzi. Karşınızda hastalıklı biri mevcut.
Çünkü erkekler işine geldiği gibi davranıyor buna da biz kadınlar müsaade ediyoruz. Önce anneleri sonra eşleri. Sonra kızları. Dinimize göre kadın doğum yaptıktan sonra bebeği emzirmiyorum sütümü satarm deyip kocasından sütün parasını bile alabiliir. Ama annelik öyle bir sevgi merhamet veriyor ki kendimiz gönüllü bebeğimize bakıyoruz. Ama babaları bizim vazifemiz sanıyor. Çocuk bakmak ev işi yapmak kadının işi değil. Ama toplum üstümüze yıkmış maalesef. Konu sahibi eşinzn üslubu çok yanlış böyle olmamalı istediği kadar titiz olsun. Küçük bebeğiniz var bir de böyle beveğinize bakacak sabrınız kalmaz. Ezdirmeyin kendinizi. Aynı şeyi ona uygulayın. Onun yaptğını brğenmeyin eleştirin..Bunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.
Ya o bebeğin hakkı olan sütü babaya saytıyorum mu diyecekÇünkü erkekler işine geldiği gibi davranıyor buna da biz kadınlar müsaade ediyoruz. Önce anneleri sonra eşleri. Sonra kızları. Dinimize göre kadın doğum yaptıktan sonra bebeği emzirmiyorum sütümü satarm deyip kocasından sütün parasını bile alabiliir. Ama annelik öyle bir sevgi merhamet veriyor ki kendimiz gönüllü bebeğimize bakıyoruz. Ama babaları bizim vazifemiz sanıyor. Çocuk bakmak ev işi yapmak kadının işi değil. Ama toplum üstümüze yıkmış maalesef. Konu sahibi eşinzn üslubu çok yanlış böyle olmamalı istediği kadar titiz olsun. Küçük bebeğiniz var bir de böyle beveğinize bakacak sabrınız kalmaz. Ezdirmeyin kendinizi. Aynı şeyi ona uygulayın. Onun yaptğını brğenmeyin eleştirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?