- Konu Sahibi aristotoles
21 yaşındayım. Lise mezunuyum. Tam 3 senedir üniversite sınavlarına giriyorum. Ama istediğim bölüm olmuyor çünkü çalışmadan giriyorum sınavlara. Ailem kac defa deshaneye gönderdi boş boş gelip gittim. Hocalardan arkadaslardan çekindim. Anlayamadıgımı soramadım hep değersiz bir insan olarak gördüm kendimi. Bu sene için kararlıydım cok çalısıp gereken ozenı gostericektim ama hayatta bazı şeyler ters gidebiliyor yakın buldugum insanların saglık sorunları beni epey yıprattı, zor bir doneme soktu..Geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişteki hataları yanlısları bir kenara atıp yoluma bakmak istıyorum. Part time iş bulup çalısmayı düşünüyorum. Kendi masraflarımı kendım karsılamak belki dershane için para biriktirmek gibi. Ya da temelimde çok yok acaba ogrenciden ozel ders mi alsam? yardımcı olabilecek fikir verebilecek varmı? Artık kendi ayaklarımın uzerinde durup birseyleri basarmak istiyorum.
Yardım alabileceğim hiçbir arkadaşım yok.
part time iş nasıl bulunur bu konuda da fikir verebilecek arkadaslar,ablalar varsa çok sevinirim.
Yardım alabileceğim hiçbir arkadaşım yok.
part time iş nasıl bulunur bu konuda da fikir verebilecek arkadaslar,ablalar varsa çok sevinirim.